Wanderer Odesláno 15. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2020 Tak Harlej to sice není, ani jiný zdejší dražší projekt, ale do tohohle bych se chtěl pustit. Jen tak pro zajímavost, je to rok výroby 1966 a dost let je tahle motorka vedená v TP jako služební v JZD. Dokonce jsem mluvil s řidičem, co na ní jezdíval, nadával na zimu, že to proklínal a byl strašně šťastnej, že dostal služební auto. :-) Kdybyste mi mohli poradit co by to mohlo být za odstín barvy případně, kde to zjistit, byl bych rád. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Foundryman Odesláno 15. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2020 Tak Harlej to sice není, ani jiný zdejší dražší projekt, ale do tohohle bych se chtěl pustit. Jen tak pro zajímavost, je to rok výroby 1966 a dost let je tahle motorka vedená v TP jako služební v JZD. Dokonce jsem mluvil s řidičem, co na ní jezdíval, nadával na zimu, že to proklínal a byl strašně šťastnej, že dostal služební auto. :-) Kdybyste mi mohli poradit co by to mohlo být za odstín barvy případně, kde to zjistit, byl bych rád.Odstín podle čísla stejně netrefíš, nedávno jsme to s kámošem absolvovali (je to vyšisovaný, zoxidovaný). Vezmi kus motorky, třeba blatník, zavez k lakýrníkům a oni ti přesnej odstín namíchají. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chronař Odesláno 15. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2020 Já měl na kejvačce z 1957 stejnej odstín a vždycky jsem si myslel, že není původní.Určit jej ale neumím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skodna Odesláno 15. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2020 Dej dotaz na jawamanii, když tam dáš typ a r.v., kubaturu i fotky, určitě ti poradí. Je tam někde umístěn seznam barev jawa dle ČSN a k tomu je nejbližší dnešní RAL. Jinak dle mě to je origo, a kdyby jsi vzal nějakej díl co není moc exponovaný na slunci, vzal ho lehce leštěnkou, tak na to možná přijdeš s lakošem sám. Měla by to být šípková červeň. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Foundryman Odesláno 15. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2020 Dej dotaz na jawamanii, když tam dáš typ a r.v., kubaturu i fotky, určitě ti poradí. Je tam někde umístěn seznam barev jawa dle ČSN a k tomu je nejbližší dnešní RAL. Jinak dle mě to je origo, a kdyby jsi vzal nějakej díl co není moc exponovaný na slunci, vzal ho lehce leštěnkou, tak na to možná přijdeš s lakošem sám. Měla by to být šípková červeň.Přesně tak, my použili zadní blatník. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Foundryman Odesláno 15. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2020 (upraveno) Podle fotky je to Jawa typ 590 Sport, měla by mít větší kola, než normální kejvačka/panelka. Ale přední blatník se mi zdá na sportku dost širokej. Edit - zadní světlo je odjinud, asi z Babetty :-) Upraveno 15. dubna 2020 uživatelem Foundryman Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 15. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2020 (upraveno) Jojo, je to Sportka, 19" kola. Přední blatník je co má být, fotka trochu zkresluje. Zadní světlo má být jawácké, celoplast.Díky za tipy. A jinak předpokládám, že akrylát bude lepší jak syntetika? Upraveno 15. dubna 2020 uživatelem Wanderer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 16. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2020 Dnes som zistil,ze potrebujem prezut LTcko. Moji predkovia sice nepisali v hebrejcine, ale neviete mi poradit nejaky eshop, kde by som lacnejsie kupil Bridgestonky na moto? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 16. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2020 Dneska to šlo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 16. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2020 Dnes som zistil,ze potrebujem prezut LTcko. Moji predkovia sice nepisali v hebrejcine, ale neviete mi poradit nejaky eshop, kde by som lacnejsie kupil Bridgestonky na moto?Už jsem tady nakupoval a ještě budu. https://www.moto-pneu.cz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roland Sands Odesláno 16. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2020 Dnes som zistil,ze potrebujem prezut LTcko. Moji predkovia sice nepisali v hebrejcine, ale neviete mi poradit nejaky eshop, kde by som lacnejsie kupil Bridgestonky na moto?Většina eshopu s pneu nemají vlastní skladové zásoby (ti co uvádí dostupnost do 3dnů atd.) a jen přeprodávají z velkoskaldů. Takže nakupuji podle ceny a DOTka na heurece, jedno z jakého eshopu. Letos poprvé nastartováno... první dva závody zrušeny tak jsem zvědav jaká bude letošní sezóna. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 17. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2020 Prijemny patecni dopo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M-72 Odesláno 17. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2020 @tld Co to vozíš vzadu za brašničku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 17. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2020 Kriega, us10. Mam toho od nich vic a spokojenej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Oplt Odesláno 17. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2020 Kriega je opravdu super. Mohu též doporučit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zmizík Odesláno 17. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2020 Hele, nevite nekdo? Nastartuju Tigera a jak tam hodim rychlost, hned chcipne... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dawe009 Odesláno 17. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2020 Hele, nevite nekdo? Nastartuju Tigera a jak tam hodim rychlost, hned chcipne...Sklop si stojan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Paul Odesláno 17. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2020 Čidlo zvednutí stojanu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rooosta Odesláno 17. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2020 (upraveno) tak aj ja som dnes na chvíľu vetral :-) Upraveno 17. dubna 2020 uživatelem rooosta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zmizík Odesláno 17. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2020 (upraveno) Ty vole, já sem debil!!! Nešel by ten můj dotaz vocaď nějak vymazat? :D Upraveno 17. dubna 2020 uživatelem Zmizík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se