TLD Odesláno 26. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2020 skodna, predposledni foto je nekde nad Cernovicema a posledni je takova polem spojka pred Castrovem. Takze jo, mas postreh Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skodna Odesláno 26. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2020 No já jen, že jsem tě asi zahlidl v pátek v podvečer projíždět po silnici z Černovic na Dobešov směr Deštná. Osobně se neznáme, ale upoutala mě motorka, že ji od někud znám. Já tady trávím neschopenku se zlomenou rukou a jen tak se poflakuju po okolí pěšky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 26. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2020 Tak to jsem v patek nebyl ja... Byl jsem se svezt jen dnes dopo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skodna Odesláno 26. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2020 Tak to byla náhoda a stejná moto. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 26. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2020 ... ale jel jsem pres Cernovice v pondeli, smerem na Kamenici Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skodna Odesláno 26. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2020 Já jsem až v Dobešově. To je 1 km nad Černovicema. Jinak se ti nedivím, že sem jezdíš. Je tady fakt nádherně. Pěkný silnice, příroda a klid. Taky se sem rád podívám na motorce, ale z Brna je to trochu z ruky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 26. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2020 Ja to mam kousek. Cela ta Vysocina je fajn, spousta malejch, rozbitejch silnicek bez provozu, sotoliny a polnacky a k tomu krasna krajina. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skodna Odesláno 26. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2020 Se máš, že můžeš jet kousek do tohoto kraje. Brno je sice zlatá loď, ale z prdele díra plná betonu, asfaltu a přeplněnejch silnic autama a cyklistama i v okolí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HD_Bagger Odesláno 26. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2020 Víkend pracovně na dva Amíky dohlíží jedna Japonka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 26. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2020 Hmm, pěkná práce. A ten pořádek na zdi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HD_Bagger Odesláno 26. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2020 Díky jak jsem nikdy v garáži moc neuklízel tak po “rekonstrukci” ma vše své místo ale furt je toho nářadí “málo” každou chvíli bych něco kupoval a přitom nic vyloženě nepotřebuju je to jak hodinky, boty.......atd. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H-B Odesláno 26. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2020 Panove.. bez vetsich detailu (pripadne SZ), neznate nekoho v Pze na magistratu..? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 27. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2020 před 12 hodinami, H-B napsal: Panove.. bez vetsich detailu (pripadne SZ), neznate nekoho v Pze na magistratu..? Záleží co potřebuješ, včera jsme s jedním maníkem z OSI lítali na motorkách Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 27. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2020 Dnesni dopoledne... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PavelSch Odesláno 27. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2020 Stále nevím jestli prodat, vyměnit, nechat..pak na ní odpoledne sednu a ty myšlenky mě přejdou. Samozřejmě do doby, než zas sedím doma u pc a hledám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 27. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2020 Musíš mít adekvátní motivační náhradu, pak se to prodává snáz. A nebo prostě přikoupit další a střídat podle nálady. Těm motorkám to nevadí, nežárlí na sebe, že na jedné jezdíš víc, jak na druhé, stačí ohlídat aby měly nabitou baterku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 28. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2020 V piatok som si dal trochu neplanovane rodeo s vysledkom: polamanych 6 rebier, jeden prst a ego, inac ani skrabanec :) Davajte si pozor, nemocnica je v tychto casoch nie najlepsie miesto na prenocovanie. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 29. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2020 Ajaj, at je vsechno brzy v poradku, chlape! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 29. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2020 Buď rád, že Ti vcelku nic není a mazej do domácí péče. Srůstej, chlape :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 29. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2020 Držím palce, ať jsi brzy v pořádku! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se