Wanderer Odesláno 24. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2021 Když ono se do to Pava vejde víc, jak do celého Velorexe, co? A jak je pěkně čistej, žádný olej z výfuku. Já ho nedávno otočil kvůli údržbě a překvapilo mě, kolik je ze spodu oleje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Oplt Odesláno 24. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2021 před 6 hodinami, Wanderer napsal: Když ono se do to Pava vejde víc, jak do celého Velorexe, co? A jak je pěkně čistej, žádný olej z výfuku. Já ho nedávno otočil kvůli údržbě a překvapilo mě, kolik je ze spodu oleje. 2 hodiny před focením byl jak prase Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Oplt Odesláno 25. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2021 (upraveno) Ještě týden a hurá na pánskou jízdu. Takže i naši smradi pánského pohlaví po dovršení věku 15 let až po důchodce. Příprava je v plném proudu. Upraveno 25. června 2021 uživatelem Oplt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mira188 Odesláno 26. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2021 Ahoj, jedete zejtra někdo na fotbal? V "pelotonu" je větší sranda. Když tak SZ... Mira Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 26. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2021 Dnes vylet do Madarska. Na hraniciach ani noha. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 26. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2021 (upraveno) Já byl dneska na svatbě. Kamarád ji pojal jako motorkářskou... Tak i za cenu toho, že jsem v pátek komplet zmokl jsem nemohl přijet autem Upraveno 26. června 2021 uživatelem mAra_ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Oplt Odesláno 26. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2021 V 24. 6. 2021 v 6:17, Wanderer napsal: Když ono se do to Pava vejde víc, jak do celého Velorexe, co? A jak je pěkně čistej, žádný olej z výfuku. Já ho nedávno otočil kvůli údržbě a překvapilo mě, kolik je ze spodu oleje. Určitě se do velouše vejde víc než do pávika a víc než na motorku. Jo a oleje je tam požehnaně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 27. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2021 Jojo, výchova je potřeba už od mala... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 27. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2021 O víku jsem protahoval Outůčko, tedy Oranžádu dva. Německá šumava je paráda a cestou zpátky jsem našel bydlení snů JČ. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klobadysek Odesláno 28. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2021 (upraveno) V 26. 6. 2021 v 21:12, mAra_ napsal: Já byl dneska na svatbě. Kamarád ji pojal jako motorkářskou... Tak i za cenu toho, že jsem v pátek komplet zmokl jsem nemohl přijet autem Ale v sobotu Ti přálo, jsem Tě viděl v Mohelnici. Upraveno 28. června 2021 uživatelem klobadysek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geodet Odesláno 28. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2021 V 27. 6. 2021 v 17:06, mAra_ napsal: Jojo, výchova je potřeba už od mala... Tipuju, že za půl roku už to neobleče. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 28. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2021 @klobadysek jojo v sobotu se zase jezdilo moc pěkně, to jako jo @Geodet má oblečení aj na potom jsme vybaveni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geodet Odesláno 28. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2021 Před hodinou, mAra_ napsal: @klobadysek jojo v sobotu se zase jezdilo moc pěkně, to jako jo @Geodet má oblečení aj na potom jsme vybaveni. Tak to je cajk. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 1. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2021 Začaly prázdniny, je potřeba spálit nějakej benzín. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Teatime Odesláno 2. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2021 To je prostě nádhera! Ale koukám, že necháváš fotky, jako obvykle i já, kazit rukavicema. Tady by si to zlí jazykové mohli vykládat i tak, že máš exkrement na reflektoru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Oplt Odesláno 2. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2021 Tak a hurá ráno na tour 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 2. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2021 Tak ten leští. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Oplt Odesláno 2. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2021 Jo... díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ewolucionar Odesláno 4. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2021 Drag Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baldic Odesláno 6. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2021 Mam debilni otazku. Nechybi mi tady nahodou neco? Se mi to zda nejake vylestene: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se