Vladar91 Odesláno 13. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2023 Gratulace jsou to super stroje. V tom případě lago di como, parkovani u muzea a vstup je zdarma. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 14. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2023 tak tak je to na bucket liste Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 21. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2023 Včera jsem pro kamaráda dovezl Najntýčko. Požadavky měl náročný. Chtěl co nejmladší, ale ne Euro 5, takže jen 3 nebo 4, nájezd 6 až 10 tkm a jen verzi s poctivým podvozkem. Ne tedy tu smršť okradenejch hovadin pro pozéry jako pure, scrambler, racer... to je tak 80% nabídky. Chtěl rovnou jednosedadlovou konverzi, no prostě hotovou princeznu. A samozřejmě fajn nepřepálenou cenovku. No a mně se moc zalíbila tahle "Blue Planet". Naživou má úžasnou temně modrou perleť, co se na slunku krásně rozehraje. Ne moc častá barevná kombinace. Škoda, že to neumím vyfotit. Půjdou dolů ta origo zrcátka (fuj tajxl), zadní vzpěry spolujezdce a nějaká ta bandaska pro ekofašos vedle centrálu. Němec co jí pouštěl dělá v BMW nějakou vyšší manažerskou pozici, prý měli omezenou nabídku pro zaměstnance na R18 za cenu -40%. BMW nabídla do vnitřního systému 40 ks, vyprodali je během jednoho dne. Seděl u PC a koukal, jak mizí jedna po druhý. A nevydržel Dneska se balím na dva tejdny pryč, ale po návratu spolu dáme nějaký poježdění, tak se těším na společný najntýčkaření Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrew Odesláno 21. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2023 Ho*no tomu rozumím, ale je krásná Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vítek75 Odesláno 21. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2023 před 1 hodinou, Americkej napsal: Včera jsem pro kamaráda dovezl Najntýčko. Požadavky měl náročný. Chtěl co nejmladší, ale ne Euro 5, takže jen 3 nebo 4, nájezd 6 až 10 tkm a jen verzi s poctivým podvozkem. Ne tedy tu smršť okradenejch hovadin pro pozéry jako pure, scrambler, racer... to je tak 80% nabídky. Chtěl rovnou jednosedadlovou konverzi, no prostě hotovou princeznu. A samozřejmě fajn nepřepálenou cenovku. No a mně se moc zalíbila tahle "Blue Planet". Naživou má úžasnou temně modrou perleť, co se na slunku krásně rozehraje. Ne moc častá barevná kombinace. Škoda, že to neumím vyfotit. Půjdou dolů ta origo zrcátka (fuj tajxl), zadní vzpěry spolujezdce a nějaká ta bandaska pro ekofašos vedle centrálu. Němec co jí pouštěl dělá v BMW nějakou vyšší manažerskou pozici, prý měli omezenou nabídku pro zaměstnance na R18 za cenu -40%. BMW nabídla do vnitřního systému 40 ks, vyprodali je během jednoho dne. Seděl u PC a koukal, jak mizí jedna po druhý. A nevydržel Dneska se balím na dva tejdny pryč, ale po návratu spolu dáme nějaký poježdění, tak se těším na společný najntýčkaření Já když v 2016 kupoval nové moto, tak jsem o NineT uvažoval....Nakonec po zkušebních jízdách jsem vzal 1200 R Thruxtona. Nemít plno, tak bych Nine T přikoupil, líbí se mi stále :-). Užívejte radosti při vyjížďkách... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 21. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2023 No právě Thruxtona kamarád měl, pak ho poslal a vzal r1250rs. Ale po tom retro chuligánovi se mu stejskalo, takže R9T bylo logický vyústění. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shane001 Odesláno 21. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2023 (upraveno) @Americkej Zdraví tě majitel smršťe okradenejch hovadin pro pozéry Jsi mě rozesmál. Ale máš pravdu, podvozek je mizerného, ale když mě se tak líbila. Když jsme u toho, doporučili byste mi někoho na výměnu tlumičů, případně značku. Jde mi o co nejlepší poměr cena výkon. Upraveno 21. dubna 2023 uživatelem Shane001 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 21. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2023 Popravdě? Prodej to a kup si tu správnou na apsajdech. Protože 110 tkč by stály komplet Ohlinsy, k tomu radiály bremba brzdiče... To rozhodně nezaplatíš, jinak by ses neptal na poměr výkon/cena. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shane001 Odesláno 21. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2023 To je na to moje kochání trochu zbytečné. Spíš bych to chtěl trochu přizvednout / zvětšit zdvihy a zlepšit vlastnosti na rozbitých silnicích. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 21. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2023 (upraveno) Aha, tak vylepšení tímhle směrem nemám zmapovaný. Já si ty svoje ladím jen do rychla na silnici a občasný okruhy. Na Tvojí jsou fajn ta kola pletená na kraj, takže čistej bezdušák. E: Každopádně jí to sluší a radost Ti přinese tak jako tak. Upraveno 21. dubna 2023 uživatelem Americkej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 21. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2023 Shane001, takze potrebujes KTM Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shane001 Odesláno 21. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2023 To ne, mě by stačil podvozek jako mám na GS. KTM už je zase moc do terénu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fester Odesláno 21. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2023 Tak letos první kilometry a jsem šťastnej jak želva… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
redd Odesláno 21. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2023 Ty zadni kufry jsou na kazdy motorce fakt hnusny. (No flame ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 21. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2023 před 10 hodinami, Americkej napsal: Včera jsem pro kamaráda dovezl Najntýčko. Požadavky měl náročný. Chtěl co nejmladší, ale ne Euro 5, takže jen 3 nebo 4, nájezd 6 až 10 tkm a jen verzi s poctivým podvozkem. Ne tedy tu smršť okradenejch hovadin pro pozéry jako pure, scrambler, racer... to je tak 80% nabídky. Chtěl rovnou jednosedadlovou konverzi, no prostě hotovou princeznu. A samozřejmě fajn nepřepálenou cenovku. No a mně se moc zalíbila tahle "Blue Planet". Naživou má úžasnou temně modrou perleť, co se na slunku krásně rozehraje. Ne moc častá barevná kombinace. Škoda, že to neumím vyfotit. Půjdou dolů ta origo zrcátka (fuj tajxl), zadní vzpěry spolujezdce a nějaká ta bandaska pro ekofašos vedle centrálu. Němec co jí pouštěl dělá v BMW nějakou vyšší manažerskou pozici, prý měli omezenou nabídku pro zaměstnance na R18 za cenu -40%. BMW nabídla do vnitřního systému 40 ks, vyprodali je během jednoho dne. Seděl u PC a koukal, jak mizí jedna po druhý. A nevydržel Dneska se balím na dva tejdny pryč, ale po návratu spolu dáme nějaký poježdění, tak se těším na společný najntýčkaření Kočka, kdysi jsem o ni silně uvažoval, ale nebavilo mě pořád balit a stahovat to pavoukama různě možně. Takže na kávičky a výlety bez báglu super retro kousek. Kvůli tomu jsem se vzdal guzinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fester Odesláno 21. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2023 (upraveno) před 1 hodinou, redd napsal: Ty zadni kufry jsou na kazdy motorce fakt hnusny. (No flame ) Kufry mají něco do sebe… A pokud se někomu nelíbí moje motorka, nebo kufr na ní, je mi srdečně jedno, já jsem spokojený. No flame. Upraveno 21. dubna 2023 uživatelem Fester Doplnění Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 21. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2023 Festre všichni co na motorce jezdí ví, že je to věc praktická a při cestování potřebná. Takže je…. chytráky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
runner200 Odesláno 21. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2023 před 11 hodinami, Americkej napsal: Včera jsem pro kamaráda dovezl Najntýčko. Požadavky měl náročný. Chtěl co nejmladší, ale ne Euro 5, takže jen 3 nebo 4, nájezd 6 až 10 tkm a jen verzi s poctivým podvozkem. Ne tedy tu smršť okradenejch hovadin pro pozéry jako pure, scrambler, racer... to je tak 80% nabídky. Chtěl rovnou jednosedadlovou konverzi, no prostě hotovou princeznu. A samozřejmě fajn nepřepálenou cenovku. No a mně se moc zalíbila tahle "Blue Planet". Naživou má úžasnou temně modrou perleť, co se na slunku krásně rozehraje. Ne moc častá barevná kombinace. Škoda, že to neumím vyfotit. Půjdou dolů ta origo zrcátka (fuj tajxl), zadní vzpěry spolujezdce a nějaká ta bandaska pro ekofašos vedle centrálu. Němec co jí pouštěl dělá v BMW nějakou vyšší manažerskou pozici, prý měli omezenou nabídku pro zaměstnance na R18 za cenu -40%. BMW nabídla do vnitřního systému 40 ks, vyprodali je během jednoho dne. Seděl u PC a koukal, jak mizí jedna po druhý. A nevydržel Dneska se balím na dva tejdny pryč, ale po návratu spolu dáme nějaký poježdění, tak se těším na společný najntýčkaření Tato verzia mi neda spavat. Musim ju mat len sa nepredavaju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zelenina Odesláno 21. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2023 R9T je šupa. Ja musel prodat, baťůžek na tom nechtěl jezdit. A když me předjíždí tak vzpomínám.Dnešní zásilka, trochu změna po letech otevřeného blembáku.RurocSent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 21. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2023 Mi dovezl pošťák helmu minulý týden Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se