Přejít na obsah

Motorkáři

Doporučené příspěvky

před 2 hodinami, Kairos napsal:

Super, uplne to citim, jak do jara budes vyhlizet teplejsi a suchej den, abys to projel😀

Kdepak, má proroctví se v tomto vlákně vyplňují. Takže to vidím asi následovně: někdy v lednu mi @KFL zavolá, a bude škemrat,abych mu půjčil svůj přívěs na mašiny, že pojede s autem a přívěsem na jih, a tam tu mašinu vyzkouší ....

• Like 1
  • Haha 3
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Moc se mi nelíbilo, jak hrajou origo repráčky na Glajdě. 

V emeričce jsem našel tenhle Kenwood za celkem solidní cenu, oproti upgradům od H-D

Může jít o obrázek text

Tak jsem se jal to kuchat

Může jít o obrázek motorka

Vpravo magnet původní, vlevo magnet Kenwood

Může jít o obrázek reproduktor

Hraje to teda dost slušně, akorát jsem se ještě neprojel, bo furt chčije

20241001_174943.jpg

Upraveno uživatelem Horhe
  • Dát hlas 2
Odkaz ke komentáři

před 26 minutami, Vladar91 napsal:

Chlapi, k čemu to je ty repráky?

Někdo poslouchá mjůzik přes sluchátka intercomu v helmě, což teda já neuznávám. Chci slyšet motor a co se děje okolo. Na Bobíkovi jezdím jenom se zvukovou kulisou Vance & Hines, přes ně bych stejně nic neslyšel, Glajda to je jiná, tam jsem si to od první chvíle zamiloval. Někde se touláš, do toho posloucháš oblíbenou muziku a Screaming Eagle jenom hluboce bublají někde daleko za tebou, boží. Škoda že do motorky za takový prachy dávaj takový jebky, samozřejmě si můžeš těžce připlatit za Stage I-V, ale to už je za šestimístnou cifru.

A jo, Robert má pravdu, když ti z toho valí ve městě muzika, tak to dost zvedá ohlasy, ať už pozitivní, nebo negativní :)

Odkaz ke komentáři

Když se budeš se zaplou mjůzik blížit k vesnici a ještě nebudeš vidět, tak budou lidi na návsi nadšený, že budou labutě a řetízkáč, ale když dojedeš na dohled, tak budou zklamaný. To budou asi ty negativní ohlasy :default_smile:

• Haha 1
Odkaz ke komentáři

Jsem driv myslel, ze repraky s hudbou jsou na vecerni posezeni u motorek, za jizdy si neumim predstavit, kolik not ke me bez zkresleni doputuje. Delsi streky jezdim i se spuntama v usich, takze zatim me tohle miji, ale kdyz to nekomu dela radost, proc ne.

Na takovyhle repraky byly v autech extra zesilovace, utahne to Harycek?

Odkaz ke komentáři

před 12 minutami, Kairos napsal:

Jsem driv myslel, ze repraky s hudbou jsou na vecerni posezeni u motorek, za jizdy si neumim predstavit, kolik not ke me bez zkresleni doputuje. Delsi streky jezdim i se spuntama v usich, takze zatim me tohle miji, ale kdyz to nekomu dela radost, proc ne.

Na takovyhle repraky byly v autech extra zesilovace, utahne to Harycek?

Zesik je tady

20241001_175817.jpg

• Dát hlas 1
Odkaz ke komentáři

před 14 hodinami, Strocek napsal:

Když se budeš se zaplou mjůzik blížit k vesnici a ještě nebudeš vidět, tak budou lidi na návsi nadšený, že budou labutě a řetízkáč, ale když dojedeš na dohled, tak budou zklamaný. To budou asi ty negativní ohlasy :default_smile:

Když tam dáš dechovku, tak se začnou sbíhat se staženejma králíkama a pořešíš nakonec třeba ještě nějaké chlupaté doplňky..

• Haha 1
Odkaz ke komentáři

před 5 hodinami, Roland Sands napsal:

Už teď se těším na cestopis a přeji bezproblémovou cestu :cheers:.

Ať jen nekecám... foto z minulé stř.

image1(17).jpeg

Ty ji mas pokazdy tak vymazlenou, ze mam vzdycky chut na motarda, ale pak si uvedomim kolik mi je....😀

Odkaz ke komentáři

Cas je neuprosny. Vetsina sbalena, drobnosti jeste budu doladovat zitra, nicmene takhle je to asi finalni verze. Ve ctvrtek rano vyrazime.

Spousta nahradnich dilu a naradi, spousta dokumentu, jidla, 14 litru vody, 14 litru benzinu v kanystrech, nahradni pneu do pouste, atd....

Ceka nas cca 12k km - pres Saharu do Dakaru a kolem pobrezi nazpet.

Nejake info, pokud budou data se objevi na FB - Voktěchvojtěch.cz ( https://www.facebook.com/share/M4ePdvEMxzwUKks2/ ). Pokud bude nalada, cas a data, zkusim neco obcas hodit sem.

Kdyby mely moje kosti blednout na saharskem slunci, vzpominejte v dobrem ;-).

Resizer_17283171024685.jpg

Resizer_17283170972373.jpg

Resizer_17283170921441.jpg

• Like 8
Odkaz ke komentáři

před 19 minutami, Xenomorfus napsal:

Cas je neuprosny. Vetsina sbalena, drobnosti jeste budu doladovat zitra, nicmene takhle je to asi finalni verze. Ve ctvrtek rano vyrazime.

Spousta nahradnich dilu a naradi, spousta dokumentu, jidla, 14 litru vody, 14 litru benzinu v kanystrech, nahradni pneu do pouste, atd....

Ceka nas cca 12k km - pres Saharu do Dakaru a kolem pobrezi nazpet.

Nejake info, pokud budou data se objevi na FB - Voktěchvojtěch.cz ( https://www.facebook.com/share/M4ePdvEMxzwUKks2/ ). Pokud bude nalada, cas a data, zkusim neco obcas hodit sem.

Kdyby mely moje kosti blednout na saharskem slunci, vzpominejte v dobrem ;-).

Resizer_17283171024685.jpg

Resizer_17283170972373.jpg

Resizer_17283170921441.jpg

Tak šťastnou cestu a užij si to v teplých krajích

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...