Kairos Odesláno 22. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2010 Ladit jo, ale rychlost stejnou asi neudržíme:) Obdivuju, že je někdo schopen na tomto skvělém stroji jezdit na našich silnicích.. právě kvůli těm silnicím budou naše rychlosti stejné :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kočkodaan Odesláno 22. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2010 JJ naše silnice-nikdy nekončící příběh.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník admira Odesláno 24. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2010 Elektricky skutr od ceske firmy AKUMOTO. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David Neckar Odesláno 24. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2010 To bude jen Jawou obrandovaná čína. Smutné kam až kdysi slavná značka spadla. V tom případě ovšem nechápu, proč má česká Jawa na tyto "fejkaře" odkaz na svých stránkách jako na oficiálního zástupce v argentině... http://www.jawa.eu/odkazy.htm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
X-Bob Odesláno 24. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2010 není to fejk! Jawa prostě, stejně jako Motoscotu na jeho New pionýr, prodala značku pro tyto modely. A jak jsem zmiňoval, obávám se, že možná tyto modely i převyšují svoji "značkovou matku".... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PepaSFI Odesláno 7. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2010 námět na nedělní motovýlet Velká Bíteš motosraz Sice nejsem motorkovej ale byl jsem tam loni a předloni a bylo to super. Náměstí narvaný motorkama že se skoro nedalo projít. Loni se z Chronomagu vyskytli Mechano a Foundryman takže jsme si udělali takový minichronosraz. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
X-Bob Odesláno 8. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2010 Dneska ideální počasí na vyjížďky. Tak kolegové, kolik km přibylo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
frista Odesláno 9. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2010 Motorkář až za hrob! Novinky, Čtvrtek 6. května 2010, 13:35 - San Juan http://www.novinky.cz/koktejl/199522-mrtvy...na-motorce.html Dost úchylné a morbidní. Nejzajímavější kuriozitou je, že biker se na motorce nezabil, ale "náhodou" se dostal do přestřelky a schytal kulku do hlavy. Jo jo, osud. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mechano Odesláno 9. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2010 (upraveno) námět na nedělní motovýlet Velká Bíteš motosraz Sice nejsem motorkovej ale byl jsem tam loni a předloni a bylo to super. Náměstí narvaný motorkama že se skoro nedalo projít. Loni se z Chronomagu vyskytli Mechano a Foundryman takže jsme si udělali takový minichronosraz. Letos se tam nedostanu, škoda. Upraveno 9. května 2010 uživatelem mechano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kočkodaan Odesláno 9. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2010 Motorkář až za hrob! Novinky, Čtvrtek 6. května 2010, 13:35 - San Juan http://www.novinky.cz/koktejl/199522-mrtvy...na-motorce.html Dost úchylné a morbidní. Nejzajímavější kuriozitou je, že biker se na motorce nezabil, ale "náhodou" se dostal do přestřelky a schytal kulku do hlavy. Jo jo, osud. No mam dost... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník admira Odesláno 10. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2010 Sympaticky zavodni stroj ASR 17R pro juniory (Adolf Sieber Racing) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník admira Odesláno 12. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2010 Závodní motor JAWA Typ 870. Vhodné pro sidecarcross, motokross, quad, supermoto a supermono. TECHNICKÁ DATA Motor: vodou chlazený jednoválec, se čtyřventilovým rozvodem DOHC, vyvažovací hřídel, spojka v olejové lázni, suchá kliková skříň. Objem: 625 cm3 Vrtání x zdvih: 94 x 90 mm Převodovka: 3 nebo 4 stupňová Kompresní poměr: 11,2 : 1 Max. výkon: 55 kW / 8000 min-1 Palivo: 98 ON benzin Olej: 10W 40 polosyntetický Váha: 37 kg Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník admira Odesláno 12. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2010 FGR 2500 zacina mit zretelnejsi obrysy... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kočkodaan Odesláno 13. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2010 Tak mi to s MT-01 nevyslo tak jsem jeste prehodnotil a v momente kdy jsem spatril Ducati 1098 Streetfighter ,tak jsem se zamiloval..... Co vy na to?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
1190RC8 Odesláno 13. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2010 (upraveno) krásná...měl sem 2 roky Monstera S2R1000 model 2007 a squelá současný Monstery s novým rámem už se mi nelebí, ale Streetfighter a 1198 je pěkná věcička Upraveno 13. května 2010 uživatelem 1190RC8 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavlos Odesláno 14. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2010 Tak mi to s MT-01 nevyslo tak jsem jeste prehodnotil a v momente kdy jsem spatril Ducati 1098 Streetfighter ,tak jsem se zamiloval..... Co vy na to?? Co víc v této kategorii chtít?? Je to skvost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
1190RC8 Odesláno 14. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2010 na S2R1000 až do SanMarina takový krásný hodinky DVX tam mají...orientujete se v historii? a pak mě ji nějakej pyčuss zramoval na parkovišti. škoda za 70tis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
1190RC8 Odesláno 14. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2010 policajti s Rolexkama "SanMarino" teda je to Rolex..ne..? samozřejmě za tamní cenu cenu cca 20EUR Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
1190RC8 Odesláno 14. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2010 loni Rakousko, Slovinsko, Chorvatsko, Maďarsko, Slovensko 7 dní na KTM 1190RC8 (pro znalce to oranžový) celej týden s baťůžkem, který je vidět namísto sedadla spolujezdce...teda skro to neni vidět...má to 15 l, ale týden se tím dá vydržet (nejsme z cukru, ne?) Tehdy se Steinhart 48mm sw Unitasem. Dostaly záhul, to pocení v koženým overalu...přestavte si, v počasí kolem 36 st, nasadit gumáky a chodit v nich celej týden :) a nesundat je... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartyNbk Odesláno 17. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2010 Honda CX 500 1980 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se