Snow Odesláno 18. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2017 Glashütte Senator Chrono Panorama Date Krásný chronograph s promyšleným rozloženým subčíselníků a umístěním datumovky. Takhle přesně to má být. Jedná se o robustní hodinky, které velice vhodně doplnily řadu, která je z platiny a tzv. červeného zlata. Průměr - 42mm, materiálem je kartáčovaná ocel, která schová nejeden škrábanec, který by na leštěném pouzdře svítil intenzitou nevídanou, však to všichni známe.Srdcem hodinek je manufakturní strojek, který byl představen na letošním Baselu. Jedná se o automat s označením Calibre 37, který má Flyback konstrukci. Strojek jako takový má solidní rezervu chodu 70 hodin, která však už dnes není kdovíjakým překvapením. Hodinky Tissot, Mido a Hamilton mají rezervu dokonce ještě o 10 hodin větší.V každém případě je strojek estetickým zážitkem, už třeba rotor, který je poznávacím znakem všech hodinek Glashütte. Příjemná je iluminace, která je, jak vidíte z přiložených fotek modrá.Mnoho lidí odmítá chronograph proto, že se jim zdá číselník nepřehledný. Tentokrát mám pocit, že se firmě podařilo dosáhnout toho, že jsou subsčítače přehledné. Berte mě však s rezervou, jsem velký milovník těchto hodinek a z mých cca 35 hodinek jsem asi 30 až 32 hodinek se stopkami. Dokonce i mé potápěčské hodinky měly tuto funkci, vlastnil jsem konkrétně hodinky Doxa SUB T600-T Sharkhunter. Jak vidíte, jsem těžký případ. zdroj - https://watch-insider.com/topic-of-the-week/glashutte-original-chronograph-man-taste/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toom Odesláno 18. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2017 Vskutku delikátní záležitost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 18. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2017 Okýnko rezervy nátahu v subcifru je lahůdka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 18. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2017 Moc hezký chrono. Všechno ladí. Akorát přemýšlím nad těmi nekulatými tlačítky chrona. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PavelK Odesláno 18. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2017 Odhalil jsem jeden drobný nedostatek: při vynulovaných stopkách a kolmém pohledu sekundová ručička druhým koncem malinko zasahuje do datumovky. I když možná nepřekrývá samotné číslice, překrývá rámeček a působí to rušivě. Jasně, je to maličkost, ale u hodinek této kategorie se hledí i na maličkosti. Ale jinak jsou to samozřejmě moc hezké hodinky a nic závažnějšího jim vytknout nemohu. Kdyby to tak platilo i u jiných. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 18. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2017 Hodinky jsou to krasny, rezerva je dobre skryta, big date ja rad. Ale ta koncovka se trochu nepovedla, mohli ji udelat o chlup kratsi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vendaf Odesláno 25. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2018 Nádhera!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
robcio Odesláno 13. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2018 Další krásný německý stroje,ta rezerva je hezky zakomponovaná. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
václav sehnal Odesláno 10. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2018 Moc hezké cenově hrozné ale na pokoukání .).) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 10. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2018 IMHO nikoli. Za to, co u GO dostáváš platíš vždy přiměřeně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 13. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2018 To je zase kousek, už se tam k nim musim podivat, vždycky jsem linej tam zajet a pak toho lituju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viabada Odesláno 6. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2024 Viděl jsem to naživo v Praze. Vypadají jako důchodci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 6. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2024 Co tady blbnes vole, proč zasiras komentama všechny vlákna? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 6. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2024 Si nepřečetl, že k prodeji nestačí 50 příspěvků, ale taky 6 měsíců od registrace. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 6. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2024 Aha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se