Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Navíc mi z fotky připadá, že i ostatní indexy nejsou přesně vycentrovaný. Já bych to nejen reklamoval, ale i pořádně nafotil a poslal výrobci, aby se chytil minimálně za rypák. Je to hnus, tohle snad nevypustí ani Číňan.

Upraveno uživatelem habadej
  • Odpovědi 85
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno (upraveno)

Budu se opakovat, ale hodinky jsou zakoupeny u oficiálního distributora Tissot v ČR

Nejsou ani modré ani fialové, ale černé :D

A ano, opravdu jsem si všiml až po pár dnech, člověka to nenapadne kontrolovat, i když mi to taky přijde divné, když jsem je seřizoval a nevšiml jsem si.

Každopádně jsem poslal mail přímo na Tissot včetně foto, takže uvidíme, jak se k tomu vyjádří

AD: Umístění datumovky/nápisu bych tolik neřešil, může být způsobeno úhlem, pod kterým byla fotka pořízena

Upraveno uživatelem chemik5
Odesláno

Hele, mi ti věříme, ale chtělo by to fakt rozvířit, udělat trochu bordel. Tissot je tradiční, slušnej, důvěryhodnej, levnej swiss brand a chtělo by to fakt vysvětlení.

Odesláno

Tolik chyb na jedněch hodinkách, to už snad i víc než zavání...Reklamovat a udělat vichr ať si udělají pořádky, i když nemyslím (doufám) že to prodejce u nás neviděl, než ti to poslal.

Odesláno
  V 26. 12. 2017 v 19:40, vfr napsal:

No a dokonce to má i dvě šestky.

O tom už se zde dobré čtyři hodiny hovoří Mlho.

Odesláno

Hele, nebylo by lepší to dát do vlákna pamětihodnosti nebo humor, i s tím výčkem?  :lol2:

Odesláno
  V 26. 12. 2017 v 21:20, roura74 napsal:

Já to vidím na funkci klonování či razítka ve photoshopu a další trolící pokus. Ale jako vtip dobrý.

tak jsem mu je podle výše uvedeného návodu opravil :D

post-35231-0-26185700-1514323982_thumb.jpg

Aby se vyvrátilo nařknutí z úpravy fotky, chtělo by to pár fotek i z jiných úhlů ;)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...