Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

:lol2: jen pokračujte hoši,ať vidím,co ve vás je..

petr_cha:divný řeči?Ale no tak,to už je jen o tom,jak se do lesa volá,tak se z něho ozývá :lol2:  

• Odpovědi 135
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno (upraveno)
  V 16. 3. 2016 v 17:44, Daftra napsal:

...Teď bys mohl sem ty zatáhnout výrobce hodinek svých,že bych se poučil,jak se hodinky a hlavně kde,správně vyrábí...

Proč bych to dělal? Oboje moje pravidelně nošený hodinky jsou odněkud z Malajsie, já s tím nemám problém a narozdíl od tebe nežiju v bludu, že quartzky za dva litry ručně krouhá mistr hodinář v dílně uprostřed Evropy.

Stejně tak tu nikdo nepopírá, že i některý dražší hodinky maj komponenty z čínskejch fabrik, Číňani maj technologie i knowhow na to, dělat věci ve slušný kvalitě, pokud si to zaplatíš. To tu všichni (asi narozdíl od tebe) dávno víme. V cenový kategorii VP hodinek ani oni neuměj dělat zázraky, takže se prostě smiř s tím, že máš průměrný levný hodinky z Číny, což není urážka, ale fakt, kterej jsme se ti tu snažili sdělit od začátku.

Kdyby ses při zmínění Číny neosypal a nezačal ze sebe sypat invektivy a bláboly o český malovýrobě, tak tohle vlákno vůbec nemuselo mít šest stránek.

Upraveno uživatelem USER47
Odesláno
  V 16. 3. 2016 v 18:51, Frantik napsal:

Tak hod nějaký fotky tech peknejch hodinek a napis recenzi, at jen nemeles picoviny :-)

Ty vole to zase bude středa jako neděle a flame jako prase na další čtyři strany.

Odesláno

Frantíku,mrkni do pravidel,mám za to,že vulgarismy je zakázáno používat.

long: taky se tam píše něco o příspěvkách mimo mísu,že?

USER:jasně,že jsi měl pravdu.Pokud jsem se tě nějak dotknul nebo urazil,tak se omlouvám.A ty 2 litry,tos přehnal.Byly daleko dražší :-D 

Odesláno
  V 16. 3. 2016 v 19:30, Daftra napsal:

Frantíku,mrkni do pravidel,mám za to,že vulgarismy je zakázáno používat.

long: taky se tam píše něco o příspěvkách mimo mísu,že?

USER:jasně,že jsi měl pravdu.Pokud jsem se tě nějak dotknul nebo urazil,tak se omlouvám.A ty 2 litry,tos přehnal.Byly daleko dražší :-D 

Bojím se, že Zmizík neměl ve svém posledním příspěvku pravdu !

Hele Dafro  a když tě požádám takto veřejně a slušně, vložíš nám sem nějaké fotky tvých hodinek a něco pěkného nám o nic napíšeš ?

Odesláno
  V 16. 3. 2016 v 18:38, CEGY napsal:

Prej se ten výskyt pitomců opakuje v periodě několika týdnů.

Bohuzel, to bylo podle posledniho pruzkumu, ktery je stary...Nove se zacina zjistovat, ze se pitomci objevuji v periode nekolika dnu a podle poslednich prognoz nastane brzy doba vyskytu pitomcu v radech nekolika hodin  :frusty:

Odesláno
  V 14. 3. 2016 v 9:46, Zmizík napsal:

Tak když seš teda pomalejší, tak na slušnej příspěvek nemusíš reagovat jak arogantní hňup - stačí si to přečíst víckrát, zamyslet se, chvíli třeba koukat do stropu, ještě chvíli o tom popřemejšlet a pak sednout za klávesnici. 

:D

Odesláno

Krásně se tu zdrbla Česko Čínská spolupráce. Ale viděl někdo jak se tváří zákazník co si koupil Tissot GP a po několika málo letech nejdou a musí se dát novej stroj protože nejsou rozebiratelné. A oprava příjde na 3000-4000 tisíce.

A to se u hodinek za pár tisíc nestane.

Odesláno

No, ty když se ti pose*ou, tak se strojek bude muset vyměnit taky, akorát holt stojí asi 10 dolarů. Nějak nechápu, jakou má souvislost Pachta s cenama servisování Tissotu.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...