Exiztence Posted January 15, 2018 Report Share Posted January 15, 2018 (edited) Jelikož má model Polaris tento rok 50 let rozhodlo se JLC udělat novou řadu dle legendárního diver budíku :>"novodobé modely" mají všechny prosklené dýnko, "reedice" pevné. 100 WR pro "novodobé", 200 WR pro "reedice"Polaris Memovox je 1000 limitka, zbytek normální produkce.Time OnlyChronograph Chronograph WorldTime Polaris Date Polaris Memovox Více: http://www.watchprosite.com/jaeger-lecoultre/sihh-2018-a-new-line-of-watches-jaeger-lecoultre-polaris-automatic-chronograph-chronograph-world-time-polaris-date-and-polaris-memovox-/2.1178441.9396221/ Edited January 15, 2018 by Exiztence Link to comment Share on other sites More sharing options...
martigen Posted January 15, 2018 Report Share Posted January 15, 2018 sakra pěkný! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jarett Posted January 15, 2018 Report Share Posted January 15, 2018 Ty poslední jsou moc pěkný Link to comment Share on other sites More sharing options...
Exiztence Posted January 15, 2018 Author Report Share Posted January 15, 2018 (edited) Mě se nejvíc líbí samozřejmě Polaris Memovox a Date model, 200WR pouzdra s dýnkem bez průhledu a furt mě ještě baví fauxpatina. Ty gumy se na ty poslední dva modely moc nehodí imo, vypadají jak sundané z Aquatimerů, tropic style řemen co se dával k Tribute to Memovox / Tribute to Polaris / Tribute to Deep Sea by byl mnohem lepší. Edited January 15, 2018 by Exiztence Link to comment Share on other sites More sharing options...
pebe Posted January 15, 2018 Report Share Posted January 15, 2018 samozřejmě jsou nejhezčí Time only v modré a na tahu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Exiztence Posted January 15, 2018 Author Report Share Posted January 15, 2018 Ceny by měly začínat na 5600e Link to comment Share on other sites More sharing options...
LovecK Posted January 15, 2018 Report Share Posted January 15, 2018 Budíček je mňamka... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tano Posted January 15, 2018 Report Share Posted January 15, 2018 Vsechny se mi libi i chrona a to uz je co rict! Link to comment Share on other sites More sharing options...
beeman Posted January 15, 2018 Report Share Posted January 15, 2018 ty druhy, modre, ty bych si nechal libit Link to comment Share on other sites More sharing options...
Exiztence Posted January 15, 2018 Author Report Share Posted January 15, 2018 (edited) Dle JLC DE eshopu:No Date na kuzi: 6700 na tahu: 7500 Chronograph WorldTimer na kuzi: 14300Chronograph na kuzi: 9850 na tahu: 10800Memovox: 12 300 Edited January 15, 2018 by Exiztence Link to comment Share on other sites More sharing options...
bandicoot Posted January 15, 2018 Report Share Posted January 15, 2018 Sledoval jsem napjatě JLC na IG, jak zveřejňovali jednotlivý detaily. To, že šipka budíčku Memovoxu má lumi, z toho dělá naprostej nářez. Polaris Memovox je tak pěknej, že bych jim odpustil i tu stařenou lumi. Klasickej Polaris No date na kovu je pak pěkná HH konkurence do EDC kategorie, kde benchmarkem je RLX Exp. Ono se to nezdá, ale ty netypicky ostrý hrany a povrchový úpravy jsou novej vítr do decentí produkce JLC. Ceny jsou holt takový, jaký JLC má, no... Link to comment Share on other sites More sharing options...
pebe Posted January 15, 2018 Report Share Posted January 15, 2018 ty ručky jsou super, krásně dlouhý, dva druhy povrchu, bez nějakých extra výstřelků Link to comment Share on other sites More sharing options...
bronek Posted January 15, 2018 Report Share Posted January 15, 2018 Bez datumu jsou vážně úžasný! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gas Posted January 15, 2018 Report Share Posted January 15, 2018 Tohle se povedlo, celá řada, bravo. IWC by se mělo kouknout jak se to má dělat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hedonista Posted January 15, 2018 Report Share Posted January 15, 2018 JLC moc dobře. Za mě chrona úplně nejvíc. Ikdyž, šikovně vpašovaná u více modelů by neškodila. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jenik77 Posted January 15, 2018 Report Share Posted January 15, 2018 Tak toto se mi vážně líbí - hlavně tedy model s datem. Velká škoda jen té rezervy nátahu - 38h v dnešní době je fakt málo... Link to comment Share on other sites More sharing options...
martar Posted January 16, 2018 Report Share Posted January 16, 2018 Starý Polarisky (nejlíp verze se snakehead ručkama) pro mne jsou něco jako svatý grál a jedny z nejhezčích hodinek vúbec. Nová řada JLC mi samozřejmě v první chvíli udělala velkou radost. Teď s odstupem ale musím říct, že i když se mi hrozně líbí nové ručky i ciferníky, ta pouzdra s mohutnýma nožkama, ostrýma hranama a hrubým "metličkovým" brusem se mi z praktického hlediska zamlouvají méně než jednoduchá a elegantní stará pouzdra. Na obrázku to vypadá peckově a v produkci JLC osvěživě, přesně jak píše Bandi, ale při každodenním nošení bych sám za sebe dal přednost tomu, kdyby se u tvaru pouzdra drželi klasiky, která mi přijde elegantnější a se snadněji udržovatelnou povrchovkou. S mohutnějšíma a opticky kratšíma nožkama možná souvisí i volba moderního gumového řemene - třeba se báli, že klasický "vintage" tropic by se s moderní interpretací pouzdra Polarisek už tloukl. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dali Posted January 16, 2018 Report Share Posted January 16, 2018 Povedený, Polaris se mi vždycky líbili i ty původní. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sery.vlk Posted January 17, 2018 Report Share Posted January 17, 2018 (edited) Oceňuju, že v JLC vymysleli nové sportovní pouzdro (o Master Compressor se už pár let spekulovalo, že se vyřadí z produkce), některé prvky (skoro soudečkový tvar, masivní nožky, nahrubo kartáčovaný povrch) vypadají velmi zajímavě, jak působí jako celek, jako hmota, to si z těch fotek většinou jen z anfasu nedokážu představit.Co se týče číselníku, nemohu si pomoct, např. u nového memovoxu jsou tam hned tři druhy povrchů - u rádoby tool hodinek to vypadá příliš vyumělkovaně. Zkrátka - kde je ten přímočarý design Tribute to Polaris nebo Compressor Memovoxů...A další věc: čím jsou hodinky osazeny. Najdeme v nich standardní strojky, takže např. základní cal. 899 nebo jeho klon (čas, čas + datumovka), tedy stejný strojek o tloušťce 4,60 mm (Mechano tomu říká "dámský strojek"), kterými jsou osazeny hodinky z řady Master Control a Master Ultra Thin. Edit: vymysleli nové pouzdro a nový náramek. Edited January 17, 2018 by sery.vlk Link to comment Share on other sites More sharing options...
gas Posted January 17, 2018 Report Share Posted January 17, 2018 Je třeba si uvědomit, že za tyhle peníze iwc prodává sellitu, takže v 41mm pouzdru s tím nemám problém. Kombinace více materiálů na cifru se mně líbí a podle reakcí na fórech, instagramu, atd, se líbí většině lidí. O to samozřejmě šlo, oslovit širší cilovku než staromilce, kteří je u velkých sérií neuživi. Retro je hezká věc, ale provozní náklady, marže a prodeje řeší každý výrobce Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts