JoyStick Odesláno 5. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2019 Dojmy vesměs pozitivní. Jsou menší než se zdá na fotkách, prodlužujou je hodně nožičky a korunka. Ale tah je skvěle zpracovanej s geniální mikroregulací na obou stranách motýlí spony a i přes absenci AR jsou supr čitelný. Dost mě sere, že GMT ručička nemá aspoň po obvodu skeletu lumi, ale nějak to přežiju Reversa jsem zvažoval, ale jsou na tu mojí pazouru moc malý.Ultrathin Perpetual Moonphase je cíl, ale zatim si nejsem schopen obhájit tu cenu, bo sou na kůži a s mizernou WR. A to jak známo u mě neni úplně supr zpráva, bo mě silně obtěžuje si hodinky sundavat do sprchy a občas zapomenu. No a mokrej krokouš je dobrej živej, ale vomotanej kolem zápěstí už tak vodolnej nejni žejo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jumbo Odesláno 6. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2019 Dojmy vesměs pozitivní.Tak uvidíme, zdá se mi, že kdo je tady měl, tak je neměl dlouho. Nebo je měl dýl, ale nenosil je. Tak třeba to prolomíš..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MedvedYogi Odesláno 7. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2019 Páni, chodím vám sem okukovať tie Reversá jak malý chlapec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 12. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2019 Zase zpatky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tally7 Odesláno 12. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2019 Já ta Reversa taky úplně žeru, ale je mi blbý je pokaždý chválit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 12. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2019 Andy, u tebe člověk neví, jestli jsou na lunetě škráby, nebo odraz chlupů kazdopádně reversa jsou prostě klasa. Škoda, že ke mně absolutně nepasujou. Tak se na ně aspoň rád dívám na fotkách. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 12. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2019 Haha, musim priznat, ze jsem to fotil v kanclu pod ostrym svetlem a ty vlasecnice vystouply. Takze vlasecnice na lunete, ne chlupatice na ruce. Normalne to tak videt neni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 14. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2019 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jumbo Odesláno 19. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2019 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
enslow Odesláno 29. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2019 Tento kusok vzdy na chvilu zapali moje hodinkove vyhorenie... Su to uz roky co sa venujem hodinkam ako hobby ale ked vidim ako kazdy spekuluje koli hodnote a likvidite tak som zistil ze sa mi to uz vlastne zhnusilo a nebavi ma to. A preto nosim Zenith.. :-) JLC sa dostanu na ruku malokedy tak pojdu coskoro do sveta.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dee Odesláno 14. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2019 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jumbo Odesláno 21. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2019 Tak zase po létě na kůži. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IzTaPa Odesláno 15. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2019 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DayDate Odesláno 19. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2019 jsem tu nový, tak se taky pochlubím... mám je už asi 10 let a pořád se na ně nemůžu vynadívat. Hezké svátky všem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbraj19 Odesláno 19. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2019 Tak ty jsou parádní. Ty mají 36mm nebo 38? Pokračuj ve focení a val to sem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DayDate Odesláno 19. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2019 Mají 37mm. Je to reference 140.8.93.S Máš na mysli další fotky těch stejných nebo nějakých jiných? :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
igor261069 Odesláno 19. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2019 To i to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sery.vlk Odesláno 22. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2019 Jedno komplikované reverso: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 22. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2019 jsem tu nový, tak se taky pochlubím... mám je už asi 10 let a pořád se na ně nemůžu vynadívat. Hezké svátky všem...Krásný Master control Jak je to prosimtě s čitelností? U modelů s komplikacema a zahloubenejma subciframa si podle fotek vždycky říkám, jestli by hlavní ručky a indexy neměly být kontrastnější proti cifru, třeba modřený. Jak to vidíš v reálu? Hezké svátky! Jedno komplikované reverso:IMG_20191222_005906.jpgParáda! Nemá tenhle model i pan prezident MFF KV? A z druhý strany se mi líbí snad ještě víc (Ehm, o ty jedničce v okýnku víš, sery.vlku? Připadá mi, že se nějak kácí.) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sery.vlk Odesláno 22. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2019 Tohle dvojité datum se začne překlápět hodně brzo, desítka se kácí jak vidno už od sedmé, na řádu jednotek se to začne hroutit někdy po desáté. Pak o půlnoci vše doskočí přes pružinu. Off topic: všimněte si, jak ruší rozsvícené displeje mobilů. Tohle je foceno před začátkem koncertu, takže OK. Ale řada lidí si musí číst/psát zprávy i během koncertu, to bych fakt někdy vyletěl z kůže .-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se