MejlaG Odesláno 9. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2018 Kupoval jsem od Vítka nůž. Poslal mi ho předem, platbu chtěl až po posouzení stavu apod. Balík, nůž bezpečně zabalený. Rychlá, slušná komunikace. Díky. Doporučuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stefan716 Odesláno 9. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2018 dobrý obchod, rýchlo poslané peniaze...vellká spokojnosť doporučujem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
09freds Odesláno 19. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2018 I já se připojuji s kladným hodnocení. Velmi rychlá domluva i platba. Doporučuji bez výhrad. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m4stic Odesláno 4. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2018 Komunikacia s Vitkom na 1tku. Rychle poslanie penezi na ucet. Mily clovek ( teda aspon cez SZ ).Mozem rozhodne odporucit.Toto su pripady kedy lutujem, ze sa nestretneme na kafepivolimo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 14. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2018 Vse v poryadke, chorošo spasibo. Prachy přišly dlouho předtim než jsem vůbec zbožo odeslal, komunikace pefektní, co se řekne to platí a neřeší se chujoviny.Doporučuju, strkám palce vzhůru a děkuju za kšefta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gio Odesláno 25. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2018 Komunikacia rychla a bezproblemova dohoda.Odporucam ho.A+ clen Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucid Odesláno 6. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2018 Rychlá a bezproblémová komunikace a dohoda. Perfektní realizace, obchod jak má být. Děkuji a samozřejmě doporučuji! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orius Odesláno 15. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2018 Nehodinkový obchod. Vše v naprostém pořádku. Díky a doporučuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 25. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2018 Vse super, rychle a bez problemu.Doporucuju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cali Odesláno 29. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2019 Vsetko ako ma byt.Doporucujem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ismit Odesláno 1. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2019 Zakoupil jsem v lednu magické kombo SKX007/009 - myslím, že docela slušné začátečnické kombo. Jsem velmi spokojen - velmi rychlá komunikace a odeslání. Hodinky přišly 10 vteřin před odjezdem na služebku, která tímto dostala jiný rozměr. díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j.e.n.i.k.82 Odesláno 26. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2019 Rychlá a jasná domluva, rychlé odeslání. Děkuji za příjemný obchod a rozhodně doporučuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 26. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2019 Děkuji za obchod a za předprodejní i poprodejní poradenství Jednička s hvězdičkou :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.K. Odesláno 3. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2019 Sice šlo o nákup maličkosti, ale průběh obchodu i komunikace na jedničku. Díky a zas někdy... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blam Odesláno 24. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2019 Děkuji za obchod, jak bylo domluveno tak se stalo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 2. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2023 Drobnost, ale potesi.. diky :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr4612 Odesláno 18. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2023 Perfektní domluva a super rychlé zaslání. Vše na jedničku a mohu tedy jen doporučit. Děkuji za obchod. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se