Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Nechápu co řešíš, spousta modelů GS luminiscenci má - a SpringDrive není banální baterkovej quartz+motorek, ale krásná mechanika s vymakaným bezkontaktním energy-harvestingem pro průběžnou regulaci plynulého chodu, co půjde i za 50 let... :)

Hele věř mi, že GS mám docela nastudované a žádný ideální model odpovídající mému zadaní není... U Spring drive ano.

• Odpovědi 63
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Jak ti na ruce sedej ty kvarcky GS? Me treba GS SBGA229 sedej lip nez 42mm u Fortisu a nosej se prijemne (ruku mam cca 17.5)

Kdyby ti nevadila ta velikost tak asi splnujou uplne vse....tu nejapnou poznamku o SD prehlizim :boxing:

Odesláno

Jak ti na ruce sedej ty kvarcky GS? Me treba GS SBGA229 sedej lip nez 42mm u Fortisu a nosej se prijemne (ruku mam cca 17.5)

Kdyby ti nevadila ta velikost tak asi splnujou uplne vse....tu nejapnou poznamku o SD prehlizim :boxing:

Sedi ale jsou docela masivni 43mm x 13mm. .

Odesláno

Chlapi diky za nazory.

K Rolexum všeobecně mě to nějak netáhne. Jak říkám , vím že Expy I mk2 by byly asi nejlepší volba ale prostě mi nějak vnitřně nesedí.. Jediný co se mi z fotek líbí jsou černý Expy II - ty jsem ješte ale na ruce neměl.

Na Ingy jsem taky koukal , třeba u tech 3227 by me iritoval ten bílej datumovej věnec. Se mnou to fakt nebude lehký..

Zenith Tipo CP-2 - asi ne. To už bych šel do JLC Master Compressor Deep Sea Chrono, jsou jim dost podobné, na ty hodně koukám ale jsou zase cenově trochu jinde...

GS SBGR077/SBGR079 - Jedna z možností. Musel bych vyzkoušet na ruku jak by mi seděl tenhle typ pouzdra na ruce..

Omega - v mých očích krok dozadu, maximálně jako mezistupeň na zkoušku.

Sbgr079 se papirove nezdaj, je to ale kus hodinek, ja mam zapesti tak 17,5, a bylo to na hrane, se podivej ze predsedovi jsou akurat.
Odesláno (upraveno)

No nevim.. mam plechovy suby a vcera jsem badal nad datejustama.. a předevčírem nad gmt... a dneska na ruce Suma... Asi tak :-)

Upraveno uživatelem petr_cha
Odesláno

No nevim.. mam plechovy suby a vcera jsem badal nad datejustama.. a předevčírem nad gmt... a dneska na ruce Suma... Asi tak :-)

Jo, plechový GMT jsou taky dobrý. Já si občas taky vezmu jiné hodinky, ale elvéčka jsou základ. Univerzálnější hodinky abys pohledal.

Odesláno (upraveno)

Hlasuju taky pro GS. Kdyby ne, tak mě napadaj dvě možnosti.

IWC Mark XVIII na tahu. Nesplňují jen WR (60), ale zas je šroubovací korunka. Navíc jim to sluší na kůži, nato, atd. Pro mě jedny z top hodinek.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Tudor North Flag. Měl jsem, a zpětně trochu lituju prodeje. Skvělé univerzály. Na mých 16,5cm ruky to byla hrana, když ale unosíš baterkový GS-potápky a ty černý obr-G, asi by to neměl být problém :)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Upraveno uživatelem Maxel
Odesláno (upraveno)

Hele věř mi, že GS mám docela nastudované a žádný ideální model odpovídající mému zadaní není... U Spring drive ano.

Dane, tak jeste chvili dumej a dorostes k tem Spring driverum. Neodklanej se ale od znacky, stejne se k ni oklikou vratis ( jinak expy II jsou paradni ).

Upraveno uživatelem kuncák7
Návštěvník Zmizík
Odesláno (upraveno)

Stejně nic na dlouho nenajdeš a 150k je škoda peněz za hodinky. Kup si něco za třicetimámu a za zbytek si sežeň třeba Autávie, motorku nebo kytáru.

Upraveno uživatelem Zmizík
Odesláno

Maxel:

IWC - hele fliegery ne, nikdy jsem nebyl fanousek... To uz kdyby tak ty Ingy

Tudor - tam ma bohuzel dost vyhrad k designu, tohle urcite ne

Kuncak:

Jestli SD tak asi jenom Snowflaky. Ty bych rad zkusil

Zmizik:

Jako mam jednoho favorita za cca. 25 a mozna to vyzkousim.. Ale z motorek mam strach a na kytaru neumim ani skákal pes

Odesláno

Občas mám takový období, kdy řeším podobný dilema, že nevím a koukám kde co je. Tuhle Speedy Tuesday, támhle suby, jéé pekný JLC, ty IWCčká taky nejsou špatný...jestli ono to nebude pořád dokola :-D. Prozatím jsem tuhle chrono-nerozhodnost vyřešil Apple watch za pár šupů, vlnkový bondovky, když se mi zasteskne po mechanice, ojetým HD sportsterem a colt 1911 (celkové náklady cca tvůj budget). To mi pomáhá přečkat období nerozhodnosti a vyčkávám :-D.

Odesláno

Aktualne to mam podobne jako Ty...chci se stat po letech "one watch guy" mel jsem vse co jsem kdy z hodinek chtel, aktualne shanim a poptavam R Suby keramiky, nebo plech, proc, jsou dobre nositelne za kazdych prilezitosti, muj etalon hodinariny absolutne splnuji. Skoro je necitim na ruce, zkratka ideal jako jediny hodinky....no a jeste me zbyde na HD forty eight :-), coz je dalsi dilema jestli si po dvaceti letech poridit opet motorku...zkratka za mne tyto Rolby, prodat je muzes vzdycky a s nima budes mit cas premyslet kam vlastne dal s hodinkama....hodne zdaru preju...

Odesláno

Vyser se na to... Dej si třeba tři měsíce a pak uvidíš. Já vím, že to ode mne zní blbě, ale je se Ti snažím ušetřit prachy. Sám teď procházím podobným obdobím ;o)

Odesláno

U me fungovalo sepsat tady podobny vlakno docela terapeuticky - puzeni proste preslo :). Takovy navaly budes mit vzdycky, hlavni je pockat a prodej/koupi neuspechat.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odesláno

Já souhlasím s Karlosem. Chápu Tvojí pohnutku, ale když nevíš, tak to fakt lámeš přes koleno a to není nikdy dobře. Být na Tvém místě, tak to nechám chvíli spát a nesoustředím se na to. Ono to pak naskočí samo, když to budeš nejméně čekat. :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...