Hasňa Odesláno 4. ledna 2023 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2023 To mě nenapadlo. To by bylo dada, jak cyp.
petr_cha Odesláno 4. ledna 2023 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2023 Nekdy mi je lito, ze neexistuje nejaka dalsi realita, ve ktere bych nechal SPD nebo Bastu vladnout... normalne bych chtel videt, co by z toho vzniklo... :-)Dobre to shrnul..a to jsem ho nikdy moc nemusel.. Hutkova reakce na Pavla..
montemar Odesláno 4. ledna 2023 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2023 on tím svým výkřikem “odvolám vládu” (nereálným), oslovil dost nespokojených. to vymysleli s tomiem chytře. .. tak mi asi nezbude, než zvednout o volbách zadek a holt to dojít hodit někomu ..
martar Odesláno 4. ledna 2023 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2023 (upraveno) před 1 hodinou, montemar napsal: prdel by byla, kdyby do 2. kola postoupil bašta a babiš.. teda vlastně moc ne, to by byla čistá katastrofa - To by byl hodně béčkovej biják Upraveno 4. ledna 2023 uživatelem martar
long Odesláno 5. ledna 2023 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2023 před 6 hodinami, martar napsal: před 1 hodinou, montemar napsal: prdel by byla, kdyby do 2. kola postoupil bašta a babiš.. teda vlastně moc ne, to by byla čistá katastrofa - To by byl hodně béčkovej biják Ano byl a v neděli jsem se bavil o Baštovi s Johnem ( Bokem). Ted je Bašta pravičák s myšlením silně levicovým ve prospěch RuSSka, což zní divně, ale je to realita. Kdysi a není to tak dávno, byl prý tak hodně levicový, že to vadilo i jeho vlastní straně ČSSD
martar Odesláno 5. ledna 2023 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2023 (upraveno) U Bašty si nedělám iluze, ze by jeho předvolební výkřiky a hesla jakkoli odrážely jeho politické postoje či program (beztak ani jedno, ani druhé asi nemá). Jde jen o to vymezit se nějak proti ostatním kandidátům a vyzobat nasranou část elektorátu. Upraveno 5. ledna 2023 uživatelem martar
Micey Odesláno 5. ledna 2023 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2023 Jako bulvárek, ale pobavilo, a kam už taky s tim. Ty svině jedly!! https://www.forum24.cz/poslankyni-marikovou-z-spd-rozzlobilo-ze-se-na-setkani-premieru-jedlo/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=hpfeed.sznhp.box
Ajaj Odesláno 5. ledna 2023 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2023 Mě stejně ten business model od Tomio fascinuje. Jak mohl tušit, že sežene takový množství pitomců co ho může reprezentovat ve sněmovně.
Frantik Odesláno 5. ledna 2023 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2023 (upraveno) Před hodinou, martar napsal: U Bašty si nedělám iluze, ze by jeho předvolební výkřiky a hesla jakkoli odrážely jeho politické postoje či program (beztak ani jedno, ani druhé asi nemá). Jde jen o to vymezit se nějak proti ostatním kandidátům a vyzobat nasranou část elektorátu. Jako tam neni problem, ze cílí na dezoláty a nasraný voliče, radikály, apod. Kazda zeme ma podobnou sortu a stranu, ktera je "zastupuje". I taky to byli driv napr. Republikáni. Nese to stabilnich 5-10%, podle situace, proč ne. Ale že by to byli až takový degeneráti, ze jim slibuje, že jako prezident odvolá vládu a nastolí mír? Upraveno 5. ledna 2023 uživatelem Frantik
Conrad Odesláno 5. ledna 2023 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2023 Další moje favoritka https://neviditelnypes.lidovky.cz/klima/klima-ta-pani-se-mi-snad-jenom-zda.A230104_190207_p_klima_nef?utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz
Micey Odesláno 5. ledna 2023 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2023 To teda, akorát koukám, že ten blábol napsal nějakej Václav Vlk, tak spíš favorit..
odjinud Odesláno 5. ledna 2023 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2023 před 59 minutami, Micey napsal: Jako bulvárek, ale pobavilo, a kam už taky s tim. Ty svině jedly!! https://www.forum24.cz/poslankyni-marikovou-z-spd-rozzlobilo-ze-se-na-setkani-premieru-jedlo/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=hpfeed.sznhp.box 2 dny na diete a uz ji z toho hrabe... nebo se toho seslo vic? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Conrad Odesláno 5. ledna 2023 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2023 před 9 hodinami, Micey napsal: To teda, akorát koukám, že ten blábol napsal nějakej Václav Vlk, tak spíš favorit.. Tady máš Vlkovu odpověď Nejprve jsem byl synem protistátního spiklence, rozdrceného dělnickou pěstí, pak plíživým kontrarevolucionářem, pak ztroskotanec a samozvanec, a na starý kolena už jinej nebudu.
Duke650 Odesláno 6. ledna 2023 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2023 Nevím, kam jinam to dát... a nechci vás o to ochudit jedna perla za druhou, třeba "I takhle může vypadat diplomka: Kača Olivová skáče nahá na trampolíně a rozhazuje třpytky " https://www.expresfm.cz/rozhovory/nahota-je-pro-me-jako-kostym-rika-performerka-kaca-olivova/
EpsteinBarr Odesláno 6. ledna 2023 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2023 no potes.... tak prave sexekologickou performance som takto na rano vidiet nemusel
Ajaj Odesláno 6. ledna 2023 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2023 a mě to pobavilo. Aspoň ten rozhovor. Reportérka: “co jste se naučila nového v poslední době?”. Performérka: “točit prsem. Trochu to sice bolí, ale co…”
martar Odesláno 6. ledna 2023 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2023 Když se lidi příliš dlouho maj dobře, ta nesnesitelná lehkost bytí začne generovat všelijaký progresíky, Alžbětka a Kači. Si říkám, že lidstvo snad nějakej ten hladomor či válku občas potřebuje - jako formu resetu, způsob návratu k elementárním potřebám a hodnotám. Míněno v nadsázce samozřejmě, zatím to furt není tak hrozný. Pořád si radši si přečtu o sexekologický performerce, i ty její snímky nějak překousnu, než abych prožival válečnou realitu.
AndyAaron Odesláno 6. ledna 2023 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2023 Ja si zase rikam, ze uplne ne vsechny zensky bych musel videt nahy. A taky ne uplne vsechny zensky bych musel videt.
skalis Odesláno 6. ledna 2023 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2023 Je to dan za blahobyt uplne stejne, jako kupovat si hodinky za statisice. Oboji je celkem ujety. A ja zustanu u tech hodinek :).
Campino Odesláno 6. ledna 2023 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2023 Ta ženská je bud jebnutá akebo permanentne sfetovaná, vsadil by som na to že oboje naraz
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se