Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 21,6tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Nekdy mi je lito, ze neexistuje nejaka dalsi realita, ve ktere bych nechal SPD nebo Bastu vladnout... normalne bych chtel videt, co by z toho vzniklo... :-)

Dobre to shrnul..a to jsem ho nikdy moc nemusel.. Hutkova reakce na Pavla..Screenshot_20230104_210719_Twitter.thumb.jpg.1c29e3b81c7291d9290befab58f67f72.jpg

Odesláno

on tím svým výkřikem “odvolám vládu” (nereálným), oslovil dost nespokojených. to vymysleli s tomiem chytře. .. tak mi asi nezbude, než zvednout o volbách zadek a holt to dojít hodit někomu .. 

Odesláno (upraveno)

před 1 hodinou, montemar napsal:

prdel by byla, kdyby do 2. kola postoupil bašta a babiš.. teda vlastně moc ne, to by byla čistá katastrofa 

-

To by byl hodně béčkovej biják :(

Upraveno uživatelem martar
Odesláno
před 6 hodinami, martar napsal:

před 1 hodinou, montemar napsal:

prdel by byla, kdyby do 2. kola postoupil bašta a babiš.. teda vlastně moc ne, to by byla čistá katastrofa 

-

To by byl hodně béčkovej biják :(

Ano byl a v neděli jsem se bavil o Baštovi s Johnem ( Bokem).  Ted je Bašta pravičák s myšlením silně levicovým ve prospěch RuSSka, což zní divně, ale je to realita.

Kdysi  a není to tak dávno, byl prý tak hodně levicový, že to vadilo i jeho vlastní straně ČSSD

Odesláno (upraveno)

U Bašty si nedělám iluze, ze by jeho předvolební výkřiky a hesla jakkoli odrážely jeho politické postoje či program (beztak ani jedno, ani druhé asi nemá). Jde jen o to vymezit se nějak proti ostatním kandidátům a vyzobat nasranou část elektorátu.

Upraveno uživatelem martar
Odesláno

Mě stejně ten business model od Tomio fascinuje. Jak mohl tušit, že sežene takový množství pitomců co ho může reprezentovat ve sněmovně. 

Odesláno (upraveno)
Před hodinou, martar napsal:

U Bašty si nedělám iluze, ze by jeho předvolební výkřiky a hesla jakkoli odrážely jeho politické postoje či program (beztak ani jedno, ani druhé asi nemá). Jde jen o to vymezit se nějak proti ostatním kandidátům a vyzobat nasranou část elektorátu.

Jako tam neni problem, ze cílí na dezoláty a nasraný voliče, radikály, apod. Kazda zeme ma podobnou sortu a stranu, ktera je "zastupuje". I taky to byli driv napr. Republikáni. Nese to stabilnich 5-10%, podle situace, proč ne. Ale že by to byli až takový degeneráti, ze jim slibuje, že jako prezident odvolá vládu a nastolí mír? 🙂 

Upraveno uživatelem Frantik
Odesláno
před 59 minutami, Micey napsal:

2 dny na diete a uz ji z toho hrabe... nebo se toho seslo vic? 🙂

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno
před 9 hodinami, Micey napsal:

To teda, akorát koukám, že ten blábol napsal nějakej Václav Vlk, tak spíš favorit..

Tady máš Vlkovu odpověď

Nejprve jsem byl synem protistátního spiklence, rozdrceného dělnickou pěstí, pak plíživým kontrarevolucionářem, pak ztroskotanec a samozvanec, a na starý kolena už jinej nebudu.

Odesláno

a mě to pobavilo. Aspoň ten rozhovor. Reportérka: “co jste se naučila nového v poslední době?”.
Performérka: “točit prsem. Trochu to sice bolí, ale co…” 😂😂😂

Odesláno

Když se lidi příliš dlouho maj dobře, ta nesnesitelná lehkost bytí začne generovat všelijaký progresíky, Alžbětka a Kači. Si říkám, že lidstvo snad nějakej ten hladomor či válku občas potřebuje :(- jako formu resetu, způsob návratu k elementárním potřebám a hodnotám. Míněno v nadsázce samozřejmě, zatím to furt není tak hrozný. Pořád si radši si přečtu o sexekologický performerce, i ty její snímky nějak překousnu, než abych prožival válečnou realitu.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...