Berbatow Odesláno 19. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2024 Nic nevim,jeste jsem nedostal svodku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferrycz Odesláno 19. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2024 před 16 minutami, Bert napsal: Ferry, jdi do píči s těmi argumentačními fauly typu: já sice vím o problematice A úplný houby, ale napíši Vám tady něco o B ... no Proto se založila žumpa nebo ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 19. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2024 před 1 hodinou, ferrycz napsal: tak je to jednoduché kdo není s těmi u moci, je automaticky proruský proč je Bloger vidlák proruský Odborář Dufek, není pravý umírněný odborář, tak je proruský Jandejsek je proruský proto, že není v správné partaji ? Rajchl a jeho hnutí nekomentuji tomu moc nerozumím. Ale silně mi to připomíná 50 leta KSČ Já nevím, kolik Ti je a jestli jsi ty padesátky nějak zažil aspoň zprostředkovaně, ale tenkrát taky určitá skupina měla ambice změnit společenský nastavení delegací lidí "zespoda", jak říká jeden z Tvých chráněnců a docela to se společností zamávalo, tak já tedy chovám k těmhle progresivistům docela despekt. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mamenec Odesláno 19. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2024 Jsem prave zjistil ze existuje youtuber Vidlak a to je jina osoba nez proruska filcka bloger Vidlak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 19. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2024 před 1 hodinou, Bert napsal: Ferry, jdi do píči s těmi argumentačními fauly typu: já sice vím o problematice A úplný houby, ale napíši Vám tady něco o B ... Díky. Napsal bych to já a zase si dal ban Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neuromancer Odesláno 19. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2024 před 2 hodinami, ferrycz napsal: říkal kdo ? No přeci on, říká to přímo v tom videu, to ses nepodíval? Padají tam z něj ještě lepší hovna jak vrazi z vólstrýtu chystají velký reset, snížení populace o 2/3, čipy pro zbytek lidí atd...normální magor Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 19. února 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2024 před 2 hodinami, ferrycz napsal: no Proto se založila žumpa nebo ? No, podle toho, co sem píšeš, to v Tvém případě bude spíše takto: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Potkan Odesláno 19. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2024 Me hlavne sere, ze si Emma Smetana s tema traktorama ani neudelala selficko… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferrycz Odesláno 20. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2024 před 9 hodinami, Bert napsal: No, podle toho, co sem píšeš, to v Tvém případě bude spíše takto: no úplně nesouhlasím, čtu toho celkem dost. Ale asi ne ty správné zdroje, takže nemám v hlavě fialovou mlhu, jako mnozí jiní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 20. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2024 Fyalo octup! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pandera Odesláno 20. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2024 před 10 minutami, ferrycz napsal: no úplně nesouhlasím, čtu toho celkem dost. Ale asi ne ty správné zdroje, takže nemám v hlavě fialovou mlhu, jako mnozí jiní NJ, tak vás, co prozřeli,na tomhle fóru zas tolik není. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferrycz Odesláno 20. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2024 (upraveno) před 17 minutami, ragu napsal: Fyalo octup! jestli to je všechno co se ti v hlavě narodilo, tak to potěš koště Upraveno 20. února 2024 uživatelem ferrycz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferrycz Odesláno 20. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2024 před 10 minutami, Pandera napsal: NJ, tak vás, co prozřeli,na tomhle fóru zas tolik není. no to není zase tak špatný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajaj Odesláno 20. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2024 může mi někdo do pár vět shrnout, co přesně chtěli? Jsem to vůbec nepochopil. Kromě teda oxymoronu, že má odstoupit vláda, která ti má i vyjednat výstup z Green Deal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 20. února 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2024 Myslím, že jediný, kdo je schopen Ti zprostředkovat exkurs do křehké duše protestujícího vidláka je @ferrycz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 20. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2024 před 10 hodinami, Potkan napsal: Me hlavne sere, ze si Emma Smetana s tema traktorama ani neudelala selficko… Jelikož si prd stolker, tak tě poučím- selfíčko si udělat nemohla, neb je s manželem na Bali ( koukám manželce přes rameno a zrovna to čte. Osobně totiž netuším, kdo to Smetana je ). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Potkan Odesláno 20. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2024 Diky moc kuncaku, hned jsem o neco klidnejsi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vanderB. Odesláno 20. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2024 tady máš! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferrycz Odesláno 20. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2024 Před hodinou, Bert napsal: Myslím, že jediný, kdo je schopen Ti zprostředkovat exkurs do křehké duše protestujícího vidláka je @ferrycz No mohl bych ale nechce se mi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Artesia Odesláno 20. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2024 Tak dobrý je, že policie nestřílela po traktorech ostrýma. Jako před časem v Holandsku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se