Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

před 16 minutami, Bert napsal:

Ferry, jdi do píči s těmi argumentačními fauly typu: já sice vím o problematice A úplný houby, ale napíši Vám tady něco o B ...

no Proto se založila žumpa nebo ? 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 1 hodinou, ferrycz napsal:

tak je to jednoduché kdo není s těmi u moci, je automaticky proruský 🙂 proč je Bloger vidlák proruský 🙂  Odborář Dufek, není pravý umírněný odborář, tak je proruský 🙂 Jandejsek je proruský proto, že není v správné partaji ? Rajchl a jeho hnutí nekomentuji tomu moc nerozumím. Ale silně mi to připomíná 50 leta KSČ

Já nevím, kolik Ti je a jestli jsi ty padesátky nějak zažil aspoň zprostředkovaně, ale tenkrát taky určitá skupina měla ambice změnit společenský nastavení delegací lidí "zespoda", jak říká jeden z Tvých chráněnců a docela to se společností zamávalo, tak já tedy chovám k těmhle progresivistům docela despekt.

Odkaz ke komentáři

před 2 hodinami, ferrycz napsal:

říkal kdo ? 😂

No přeci on, říká to přímo v tom videu, to ses nepodíval? Padají tam z něj ještě lepší hovna jak vrazi z vólstrýtu chystají velký reset, snížení populace o 2/3, čipy pro zbytek lidí atd...normální magor🤮

Odkaz ke komentáři

před 9 hodinami, Bert napsal:

No, podle toho, co sem píšeš, to v Tvém případě bude spíše takto:

417420293_10225603870024600_2272667525412785157_n.jpg.fe5e5519b5774dbb0ec0dddae9014fc1.jpg

no úplně nesouhlasím, čtu toho celkem dost. Ale asi ne ty správné zdroje, takže nemám v hlavě fialovou mlhu, jako mnozí jiní 🙂 

Odkaz ke komentáři

před 10 minutami, ferrycz napsal:

no úplně nesouhlasím, čtu toho celkem dost. Ale asi ne ty správné zdroje, takže nemám v hlavě fialovou mlhu, jako mnozí jiní 🙂 

NJ, tak vás, co prozřeli,na tomhle fóru zas tolik není. 

Odkaz ke komentáři

před 17 minutami, ragu napsal:

Fyalo octup!

😂 jestli to je všechno co se ti v hlavě narodilo, tak to potěš koště 🙂

Upraveno uživatelem ferrycz
Odkaz ke komentáři

před 10 hodinami, Potkan napsal:

Me hlavne sere, ze si Emma Smetana s tema traktorama ani neudelala selficko… 

Jelikož si prd stolker, tak tě poučím- selfíčko si udělat nemohla, neb je s manželem na Bali ( koukám manželce přes rameno a zrovna to čte. Osobně totiž netuším, kdo to Smetana je ).

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...