Bobisek Odesláno 26. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2024 Conrad napsal: "... Černochová na to nic?" - netuším, co tím rozumbrada Conrad chtěl sdělit, ale realita je taková, že ministryně obrany nemá s nasazením množství vojáků při povodních vůbec nic společného. Bobisek napsal:" ... Tomio a Andrej na to nic?" - realita je taková, že s mojí výzvou Conradovi, aby jel raději místo nepodložené kritiky osobně pomoci, nemají oba jmenování pánové vůbec nic společného. Ergo: Můj nesmyslný dovětek měl toliko poukázat na nesmyslnost původního dovětku Conrada. Jmenovitě jemu a Afrikovi (oba se ozvali) se za přeceňování jejich čtenářské gramotnosti omlouvám. 1 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 26. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2024 (upraveno) před 31 minutami, Bobisek napsal: Conrad napsal: "... Černochová na to nic?" - netuším, co tím rozumbrada Conrad chtěl sdělit, ale realita je taková, že ministryně obrany nemá s nasazením množství vojáků při povodních vůbec nic společného. Bobisek napsal:" ... Tomio a Andrej na to nic?" - realita je taková, že s mojí výzvou Conradovi, aby jel raději místo nepodložené kritiky osobně pomoci, nemají oba jmenování pánové vůbec nic společného. Ergo: Můj nesmyslný dovětek měl toliko poukázat na nesmyslnost původního dovětku Conrada. Jmenovitě jemu a Afrikovi (oba se ozvali) se za přeceňování jejich čtenářské gramotnosti omlouvám. No ty máš obrázek o mě, já o tobě,naše názory na toho druhého budou pravděpodobně identické, tak bychom mohli přestat zasirat žumpu Upraveno 26. září 2024 uživatelem Conrad 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 26. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2024 před 1 hodinou, Bobisek napsal: Conrad napsal: "... Černochová na to nic?" - netuším, co tím rozumbrada Conrad chtěl sdělit, ale realita je taková, že ministryně obrany nemá s nasazením množství vojáků při povodních vůbec nic společného. Bobisek napsal:" ... Tomio a Andrej na to nic?" - realita je taková, že s mojí výzvou Conradovi, aby jel raději místo nepodložené kritiky osobně pomoci, nemají oba jmenování pánové vůbec nic společného. Ergo: Můj nesmyslný dovětek měl toliko poukázat na nesmyslnost původního dovětku Conrada. Jmenovitě jemu a Afrikovi (oba se ozvali) se za přeceňování jejich čtenářské gramotnosti omlouvám. Tak proč ale ten Babiš nebo Okamura, proč si je vůbec zmínil? Co s nima má Conrad nebo povodně nebo armáda společného? Jsme negramotný tak please jako náctiletým, co máš s Babišem společného, proč jsi ho zmínil? 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miliusportos Odesláno 26. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2024 Mě by spíš zajímá, co je pravdy na tom, že hejtman zakázal dobrovolníkům vstup do zasažených oblastí a ze to místní pěkně namíchlo..Jako že obraceli a posílali dobrovolníky s bagry a technikou zpět..Netuší někdo jestli to je pravda?Nebo bylo dostatek dobrovolniků a techniky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenek1307 Odesláno 26. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2024 (upraveno) před 3 minutami, miliusportos napsal: Mě by spíš zajímá, co je pravdy na tom, že hejtman zakázal dobrovolníkům vstup do zasažených oblastí a ze to místní pěkně namíchlo..Jako že obraceli a posílali dobrovolníky s bagry a technikou zpět..Netuší někdo jestli to je pravda?Nebo bylo dostatek dobrovolniků viz ROZHLAS Ještě bych k tomu dodal, že víkendy nával, přes týden moc ne. Upraveno 26. září 2024 uživatelem Zdenek1307 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenek1307 Odesláno 26. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2024 (upraveno) ... Upraveno 26. září 2024 uživatelem Zdenek1307 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miliusportos Odesláno 26. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2024 před 7 minutami, Zdenek1307 napsal: viz ROZHLAS Celkem hazard pro hejtmana, pokud stopl lidem pomoc a těm stejným lidem se té pomoci nedostane od jinud.Ale třeba se zvládá pomáhat všem.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr. Sandman Odesláno 26. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2024 https://gettrumpwatches.com/ 100k $ a pouze 147 kusů, kdo už je v pořadníku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 26. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2024 (upraveno) Simvas kdo nebo co je ten “osoba”, to je nejakej robot, nebo? Na kazdou moji picovinu mi da par plusu, zaroven i par minusu, cokoli napisu, mam nejaky upozorneni na citace/srdicka, i par dni co to napisu. Predpokladam (doufam:)) ze to neni jen muj stalker, teda. Anebo je to nejakej univerzalni nick pro anonymni ucty..? Upraveno 26. září 2024 uživatelem Micey Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 26. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2024 před 12 minutami, Mr. Sandman napsal: https://gettrumpwatches.com/ 100k $ a pouze 147 kusů, kdo už je v pořadníku? Šílenější nápad v hodinářském průmyslu jsem v životě neviděl, ale věřím že se najde chobot co si je koupí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 26. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2024 před 41 minutami, miliusportos napsal: Celkem hazard pro hejtmana, pokud stopl lidem pomoc a těm stejným lidem se té pomoci nedostane od jinud.Ale třeba se zvládá pomáhat všem.. Upřesnění: Dobrovolníci jsou vítání, ale musí se zaregistrovat. Je potřeba mít pomoc organizovanou a zároveň zajistit, aby se s dobrovolníky nesvezli také nenechavci. Když byly kolem roku 2000 povodně v Praze a já jako mladý student VŠE šel pomáhat, tak také byla nutná alespoň telefonická registrace někde na úřadě - stačilo zavolat a nahlásit jméno a adresu. Uklízeli jsme Kampu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 26. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2024 před 34 minutami, Micey napsal: Simvas kdo nebo co je ten “osoba”, to je nejakej robot, nebo? Na kazdou moji picovinu mi da par plusu, zaroven i par minusu, cokoli napisu, mam nejaky upozorneni na citace/srdicka, i par dni co to napisu. Predpokladam (doufam:)) ze to neni jen muj stalker, teda. Anebo je to nejakej univerzalni nick pro anonymni ucty..? Pokaždý někdo jinej Fakt si na to nepřišel? 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 26. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2024 Ne, sem debil:) 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 26. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2024 No ten, kdo příspěvek ohodnotil, je označen jako "osoba", abys nevěděl, kdo to je. Prostě to hodnocení příspěvků je pro autora anonymní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 26. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2024 Hehe, tak to by me nenapadlo ani za tisic let. Osobo, di do prdele!:) 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 26. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2024 Tapatalk v notifikaci uvadi i nick. Nevim, proc na foru je to anonymni… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 26. září 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2024 Já to také nevím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 26. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2024 Kde to ctete.. koukam a nic nevidim.. me nikdo nehodnotil.. ja jsem sam.. osamocen a pusty... :-o) 1 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 26. září 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2024 Petře, právě jsem Ti tam dal tu šipku nahoru. Zkus tedy v tapa, jestli to vidíš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 26. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2024 (upraveno) @petr_cha Tak já Ti posílám ten pohár, jestli to někde uvidíš, v nějaké notifikaci (jestli je nemáš vypnuté). Upraveno 26. září 2024 uživatelem geometr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se