Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Asi fakt zarazi.. uz jinejch pak moc nemaji... nevic jsem tu nedavno daval odkaz na zamysleni, jak trump chce prodavat vic americkeho plynu a ze ho to spojuje se zelenskym.. mozna to ma posvecene.. a zbytek eu uz ma lng terminalu dost...

...jedine jestli nezacnou tanecky kolem toho "co je to vlastne rusky plyn a jak se to pozna"...

Stejne predstava Babise v Moskve.. podle me by nejel.. na to nema... a za sebe by poslal Havlicka..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 8 minutami, petr_cha napsal:

Asi fakt zarazi.. uz jinejch pak moc nemaji... nevic jsem tu nedavno daval odkaz na zamysleni, jak trump chce prodavat vic americkeho plynu a ze ho to spojuje se zelenskym.. mozna to ma posvecene.. a zbytek eu uz ma lng terminalu dost...

...jedine jestli nezacnou tanecky kolem toho "co je to vlastne rusky plyn a jak se to pozna"...

Stejne predstava Babise v Moskve.. podle me by nejel.. na to nema... a za sebe by poslal Havlicka..

Dej tomu rok a ten negramot se tam bude klanět taky.... jestli to tady vyhraje. Jen se divím, že jeho voličům tohle neotevřelo oči....

Odkaz ke komentáři

12 hours ago, guzmic said:

Jak jsem psal, žiju tu už skoro patnáct let ale, fakt mě štve kolík lidí kolem mě fandí tomu zmetkovi.

U nás v německé fabrice, vedoucí oddělení pod sebou má cca 500 lidí.... volí Smer na Facebooku na svém profilu má odkazy na nejhorší prorusske weby.

Pod sebou má 8x mistrů min 4x to hodili koalici Smer+ hlas

a mý kolegové.... nové RD a auta... dvakrát za rok u moře v zimě Alpy a hodí to LSNS, to mi prostě hlava nebere.

Další příklad, jezdím windsurfing na Slnave a Kralovej jsme tam bezva parta, jezdí tam bratislavský borec elektrické BMW výbava za X desítek tis eur, každý volný když fouká je buď někde na Slovensku, nebo jede na vlny do Holandska, Itálie, Chorvatska atd....a za jeho zk..vene prorusske řeči bych mu dál pár facek.... buď mám fakt smůlu na lidi, nebo nevím, neřeknu pičovat někde v hospodě u piva a borovičky, ale tohle fakt nechápu.

nemusis chapat, ono to ani beznou logikou nejde pochopit. staci ak si priznas, ze Slovaci su geneticki idioti, a ze ti rozumni jedinci - ktorych tu nastastie este obcas stretnes - su vynimka zo systemu. A potom ti uz zacne vsetko do seba krasne zapadat. 

Odkaz ke komentáři

Já pořád tak nějak naivně věřím, že kdyby tohle udělal babiš, tak by proti němu razantně vystoupila většinová společnost. My narozdíl od Slováků Máme tu averzi vůči Rusákům víc v krvi. Takže souhlasím, babiš je prolhaná děvka, co by prodala vlastní mámu, ale nemá na to být autoritář v Česku. Snad by mu tohle asi neprošlo. Naštěstí narozdíl od Zemanova prezidentování mu chybí stejně smýšlející kurva na hradě.

Odkaz ke komentáři

Ja som v to donedavna tiez tajne dufal, ale tak nejako som to uz rozchodil a nespolieham sa uz na nic. Ked vidis, co dokazu ludia kvoli akcii v Lidli, zacnes byt realista (niektori si to zamienaju s cynizmom). Ludia jednu vec hovoria a inu vec robia. 

Babis autoritar nebude z jedineho dovodu, a to ze na to nie je v Cesku spolocenska objednavka. Cesi toto nemaju ako nutkavu potrebu, myslim tym ako vacsinu naroda. Ked mas autoritarskeho vladcu, prakticky to vylucuje politikarcenie, debatenie, polemizovanie a vsetky tie tance, dve komory parlamentu, cely ten system co sam seba potvrdzuje by tym isiel do kopru. To predsa nikto nechce. Z toho pohladu mozete byt v klude. Ale pokial ide nejaku globalnu otazku bezpecnostnej architektury, tam si myslim ze ste u Rusa rovnako na mape ako my, len ste iny typ ciela. My sme jednoduchy ciel, praca pre piatu kolonu, z toho pohladu je to prakticky vzate "hotovo".  Tato krajina je v neuveritelnom moralnom bahne, a vsetky jej problemy su len dosledkom tohto faktu. 

• Like 2
  • Dát hlas 6
  • Hlasovat proti 1
Odkaz ke komentáři

před 46 minutami, Campino napsal:

Nemaj obavy, tak dramatické to nebude😉len aby ste na západe nesusedili z Islamským kalifátom😄

No, so Slovenským štátom se Vám to, drazí Slováci, moc nepovedlo. A vzhledem k tomu, do jaké prdele se poslední rok řítíte, nemyslím si, že bych, být Tebou, do takového prohlášení vkládal smajlíky.

• Like 1
  • Dát hlas 3
  • Hlasovat proti 4
Odkaz ke komentáři

Kks, som necakal, ze tu budem diskutovat na takejto urovni. Ja, stary Cechoslovakista, sa toho dozijem. Jeden drista o nejakom kalifate, druhy vytahuje kolaborantsky Slovensky stat. Chlapi, Masaryka so Stefanikom na Vas a poriadny kopanec do rici k tomu!

Upraveno uživatelem miguel
  • Dát hlas 1
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...