Micey Odesláno 14. května Nahlásit Odesláno 14. května Muhehe. Toe dabel stejnak, ten hranatej pan. https://www.mahdalova-skop.cz/clanek/analyza-2025-05-13-jak-europoslanec-turek-doopravdy-zavodil-ve-formuli 7
Prochy68 Odesláno 14. května Nahlásit Odesláno 14. května před 22 minutami, Micey napsal: Muhehe. Toe dabel stejnak, ten hranatej pan. https://www.mahdalova-skop.cz/clanek/analyza-2025-05-13-jak-europoslanec-turek-doopravdy-zavodil-ve-formuli No tvl 2 2
JanKuc Odesláno 14. května Nahlásit Odesláno 14. května Ale santos ani obvodak na neho nemaj, takze v tom klukovi drima profi dusicka zavodnicka, ktera chce vypustit. 1
mato57 Odesláno 14. května Nahlásit Odesláno 14. května To mi připomnělo ten vtip, jak Brežněv a Reagan závodili v běhu na sto metrů. Reagan vyhrál, Brežněv byl druhý. Následující den o tom moskevská Pravda napsala: "Generální tajemník ÚV KSSS soudruh Leonid Iljič Brežněv se umístil na krásném druhém místě, zatímco americký prezident a válečný štváč Ronald Reagan skončil předposlední." 1 3 1
petr_cha Odesláno 14. května Nahlásit Odesláno 14. května .... to bude prdel na podzim.. az se budou rozdělovat ministerstva...
geometr Odesláno 15. května Nahlásit Odesláno 15. května Ty jo, zase Macháně: https://www.seznamzpravy.cz/clanek/tmbk-tmbk-v-kremlu-vrcholi-pripravy-na-ctvrtecni-mirove-hovory-s-ukrajinou-276444#dop_ab_variant=0&dop_id=276444&dop_req_id=T2xp0NspNLF-202505150542&dop_source_zone_name=zpravy.web.nexttoart
TomTomTom Odesláno 15. května Nahlásit Odesláno 15. května J před 8 hodinami, skalis napsal: Turek velkej závodník... Ještě že si aspoň pořádně zazávodil na dálnici, prostě motorista
kloubik Odesláno 15. května Nahlásit Odesláno 15. května Smutny cteni. https://cc.cz/do-facebooku-me-pretahoval-sam-zuckerberg-nenecham-se-tu-sikanovat-uredniky-rika-mikolov-o-ceske-vede/
Sarka Farka Odesláno 15. května Nahlásit Odesláno 15. května před 18 hodinami, Prochy68 napsal: No tvl formulový pilot
Návštěvník YPO Odesláno 15. května Nahlásit Odesláno 15. května V 3. 5. 2025 v 8:04, YPO napsal: Pronajmeš cizincům kvartýr s řádnou smlouvou a za dva dny ten samej byt najdeš na s-realitách k pronájmu Tak jim deš ukončit dle smlouvy bydlení, a oni brečej jako želvy, že to sou chudáci a nemají kam jít. Když pláč nepomáhá, tak přijedou tři vopice v GLS a vyvíjejí nátlak. Dnes jsem se od srdce zasmál. proběhla nová inzerce Volal pán, že má o ten byt zájem, protože se mu líbí. se ho ptám "jak se vám může líbit, když jste ho neviděl" "já tam byl i s manželkou, ale ti co mi to nabízeli, chtěli provizi 41t za kontakt na majitele a to se mi zdálo moc" TVL *některý věci uděláš prostě jenom jednou
Prochy68 Odesláno 15. května Nahlásit Odesláno 15. května Jen aby po tobě ti soudruzi nechtěli provizi za tu prohlídku
Ajaj Odesláno 15. května Nahlásit Odesláno 15. května @YPO - a nabídl jsi mu, že se u majitele přimluvíš za 20t?
Návštěvník YPO Odesláno 15. května Nahlásit Odesláno 15. května před 12 minutami, Ajaj napsal: @YPO - a nabídl jsi mu, že se u majitele přimluvíš za 20t? Ne. Já dělám spoustu věcí špatně. Třeba teď sem sežral 110g lentilky.
Murphy97 Odesláno 15. května Nahlásit Odesláno 15. května před 3 hodinami, YPO napsal: Ne. Já dělám spoustu věcí špatně. Třeba teď sem sežral 110g lentilky. .. mozna lepsi nez 5500ml piva
FantasticFabio Odesláno 16. května Nahlásit Odesláno 16. května před 7 hodinami, YPO napsal: Ne. Já dělám spoustu věcí špatně. Třeba teď sem sežral 110g lentilky. Jedna měla 110g ?!?!? A kolik si jich dokázal stláskat??? 1
Návštěvník YPO Odesláno 16. května Nahlásit Odesláno 16. května Normální mega lentilky neasi ? To sou koule jak hovado. Nestle to má dobře vymyšlený, je to velký jak prášky na cukrovku. Ať si děti zvykaj.
geometr Odesláno 16. května Nahlásit Odesláno 16. května před 9 minutami, YPO napsal: ... prášky na cukrovku. No, ty mužou ale vypadat i takhle:
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se