Micey Odesláno 18. května Nahlásit Odesláno 18. května Já nikdy úplně nepochopil, proč se tolik žvaní a řeší lídr a vůbec kandidátka v tom danym kraji - to fakt někdo volí stranu ve volbách do republikový sněmovny podle toho, kterej jouda je zrovna nahoře u něj v kraji? Nicméně ta Bobo je boží:)
Hasič Odesláno 18. května Nahlásit Odesláno 18. května Před hodinou, Bert napsal: Tak tohle je fakt dobrý panoptikum! A to ten Chomutovskej Komouš, té teprve kripl....
Hasič Odesláno 18. května Nahlásit Odesláno 18. května Jakube Šimůnku, že mne nazveš po 5 letech nekomunikace sTebou arogantním blbem, i to , že mne vyhodíš z xichtbukový skupiny a dáš do bloku, taky přežiju. Pořád si myslím, že jsi ekonomický neumětel, na hovno manager a tatínkův mazánek. A s svou facebook skupinou jdi třeba do prdele. a nezapomeň si postěžovat. Řekl bych ti to na xictbuku nebo na tel, kdybys me nemel zablokovanýho 5 let. a Běž si poplakat manžere.... búúúúúúúúúú
horal Odesláno 18. května Nahlásit Odesláno 18. května Pro mne velmi zajímavý vhled do náboženské problematiky. Jen pro otrlé. https://www.stream.cz/cestmir-strakaty-podcast/jan-rozek-chtel-jsem-vyhazet-pedofily-z-cirkve-ale-narazil-jsem-jejich-obeti-jsou-i-politici-65248046#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=vidp.nexttovid
Fade Odesláno 18. května Nahlásit Odesláno 18. května před 2 hodinami, horal napsal: Pro mne velmi zajímavý vhled do náboženské problematiky. Jen pro otrlé. https://www.stream.cz/cestmir-strakaty-podcast/jan-rozek-chtel-jsem-vyhazet-pedofily-z-cirkve-ale-narazil-jsem-jejich-obeti-jsou-i-politici-65248046#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=vidp.nexttovid Mi připadá celá náboženská problematika jen pro silně otrlé.
zceyee Odesláno 18. května Nahlásit Odesláno 18. května před 47 minutami, Fade napsal: Mi připadá celá náboženská problematika jen pro silně otrlé. Neasi
Berbatow Odesláno 18. května Nahlásit Odesláno 18. května Pokud se jedná o jednosilové - jednoohniskové , tak je to jedno….. u multifokálů , tam určitě budou mít určité levely kvality zobrazení …. Já mám zkušenosti s Rodenstock Multigressiv 2 s délkou progresivní zóny 16 mm index lomu 1,6 ….čiré i samozabarvovací …. Ale rozhodně bych se nebál ani Essiloru, ni Zeiss…Jsem úplná lama,takže mě zajímá hlavně odolnost proti poškrábání a tloušťka při 5 dioptriich. Zkusím poptat tvůj tip. Děkuji.
FantasticFabio Odesláno 18. května Nahlásit Odesláno 18. května před 2 minutami, Berbatow napsal: před 20 hodinami, FantasticFabio napsal: Pokud se jedná o jednosilové - jednoohniskové , tak je to jedno….. u multifokálů , tam určitě budou mít určité levely kvality zobrazení …. Já mám zkušenosti s Rodenstock Multigressiv 2 s délkou progresivní zóny 16 mm index lomu 1,6 ….čiré i samozabarvovací …. Ale rozhodně bych se nebál ani Essiloru, ni Zeiss… Jsem úplná lama,takže mě zajímá hlavně odolnost proti poškrábání a tloušťka při 5 dioptriich. Zkusím poptat tvůj tip. Děkuji. Odolnost proti poškrábaní je “ relativní “ nepočítej , že vydrží jako safír! Ani jako brýle se skleněnýma ….. pozor při práci s flexou a tak…..neotírat tričkem nebo košilí…. jen se zeptám 5 dpt plus nebo mínus? Jo a pokud budeš chtít multifokály , rozhodně tě na ně musí proměřit optometrista…. Koukni na net ve tvém okolí! Měl by si s tebou hrát aspoň hodinu….když už budeš platit takové peníze….
Bert Odesláno 18. května Autor Nahlásit Odesláno 18. května před 4 hodinami, horal napsal: Pro mne velmi zajímavý vhled do náboženské problematiky. Jen pro otrlé. https://www.stream.cz/cestmir-strakaty-podcast/jan-rozek-chtel-jsem-vyhazet-pedofily-z-cirkve-ale-narazil-jsem-jejich-obeti-jsou-i-politici-65248046#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=vidp.nexttovid před 2 hodinami, Fade napsal: Mi připadá celá náboženská problematika jen pro silně otrlé. No, pánové, protože mám katolickou církev upřímně nerad, tak jsem si ten podcast poslechl. Dovoluji si vás oba trochu terminologicky poopravit. To, co tam zaznělo, není vhled do náboženské problematiky, ani debata o ní, ale šlo o debatu o problémech vztahu mezi státem a CÍRKVÍ. Silně doporučuji slova náboženství a církev nezaměňovat, neboť to jsou zcela odlišné pojmy.
JDenver Odesláno 19. května Nahlásit Odesláno 19. května před 17 hodinami, petr_cha napsal: A jen si odlozim prehled pro podzim... Teď by se hodil zvracející smajlík.
Kotlick Odesláno 19. května Nahlásit Odesláno 19. května V 18. 5. 2025 v 8:57, petr_cha napsal: Nechci do toho moc zasahovat, ale holt proste prazske ceny :-).... teplice, rovnatka pro 12letou holku, standardni typ, necelych 30 tisic... .. ale pravda je, z kdyz si v nejakem skolnim projektu mela volit jakoze zamestnani, tak jsem ji nenapadne podsouval, ze zubařka do rodiny by se hodila.. Řešili to nedávno v rodině a mám pocit, že do 12 let je to právě nižší cena a pak to je už darda o které tu píší kolegové.
hinkle Odesláno 19. května Nahlásit Odesláno 19. května Hodim nas estimate…13 let dcera,kapacita na praze 6, 80k. Kapacita na Kladne 70k. Je pravda, ze krome rovnatek tam byly dalsi komplikace. Nezalozene 8, chybejici 5 atd…
Conrad Odesláno 19. května Nahlásit Odesláno 19. května Tak nějak nemám pocit, že bych potkával tolik křivozubých kteří byli dětmi když nebyla móda rovnátek.
African Odesláno 19. května Nahlásit Odesláno 19. května Ohledně zubařů, dnes mě borec v Trutnově říkal že přihlásil svá dvě děcka, vstupní kontrola, nějaké to malé vrtání, účet 25.000,-Kč Takže je to hodně o povaze daného zmrda, já za děcka nedal nikdy ani korunu a to už také nějaké to vrtáníčko proběhlo. 2
kloubik Odesláno 19. května Nahlásit Odesláno 19. května Biden - husty. Tohle musi zdiskreditovat celou byvalou Bidenovu administrativu a vedeni demokratu. Ale predpokladam ze o tom nakonec Trump stejne musel vedet a divadlo pokracuje.
odjinud Odesláno 19. května Nahlásit Odesláno 19. května (upraveno) Dal bych to do Humoru, ale nechci byt cynik... Zemřel konstruktér ruských raket Iskander. Soused ho za trest skopl ze schodů https://zpravy.aktualne.cz/zahranici/konstrukter-ruske-rakety-iskander-se-pomocil-na-chodbe-a-zem/ Upraveno 19. května uživatelem odjinud
johny357 Odesláno 20. května Nahlásit Odesláno 20. května před 15 hodinami, African napsal: Ohledně zubařů, dnes mě borec v Trutnově říkal že přihlásil svá dvě děcka, vstupní kontrola, nějaké to malé vrtání, účet 25.000,-Kč Takže je to hodně o povaze daného zmrda, já za děcka nedal nikdy ani korunu a to už také nějaké to vrtáníčko proběhlo. To neni o povaze, nekteri zubari to maj postaveny na tom, ze nemaj smlouvu s pojistovnou, jsou hoch nobl a vsechno kompletne calujes. To jsou pak rance. Dal jsem jednou za odvrtani krcku a zaplneni jednoho zubu 24 tis. Dnes uz chodim jinam a ty stejny ukony stoji 7-9 tis. Takze borec asi vedel, kam jde a co to bude stat. Jinak rovnatka na dcerku me staly 45 tis.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se