Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
Před hodinou, johny357 napsal:

To neni o povaze, nekteri zubari to maj postaveny na tom, ze nemaj smlouvu s pojistovnou, jsou hoch nobl a vsechno kompletne calujes. To jsou pak rance. Dal jsem jednou za odvrtani krcku a zaplneni jednoho zubu 24 tis. Dnes uz chodim jinam a ty stejny ukony stoji 7-9 tis. 

Takze borec asi vedel, kam jde a co to bude stat.

Jinak rovnatka na dcerku me staly 45 tis.

Borec sice vedel kam jde, ale taky treba nemel na vyber. Zubaru je zalostne malo a vybirat si v podstate nejde. Takze nekterym proste nezbyva nez calovat silene castky tam, kde jini neplati nic.

Vubec se mi nechce rikat nazor na stomatologii u nas. Tak nejak to naznacil African.

Odesláno

Tak v okolí zubařů celkem dost, ale když pak chceš chodit v místě, tak podivně nejsou, nemají čas, mají plno apod. Takže skončíš někde 100 km od baráku, kde to najednou není problém, ale zase zjistíš, že tvé zdravotní pojištění vlastně nestačí na základní ošetření, cáluješ jako kokot, nestačíš se divit a svým způsobem jsi takový rukojmí. Za mě je ten zubařskej cirkus jeden velkej zmrdí systém. S trochou nadsázky by to mohl být i dobrý volební program, kdyby tomu někdo dokázal dát nějaký řád...

Je tu někdo, kdo trochu lépe vidí do systému? Špatnou zkušenost se zubaři poslouchám ať jedu kam jedu ..

Odesláno

Mňa by tiež celkom zaujímalo, ako to je.

Minule s malou u novej zubárky "na poisťovňu". Rentgen, kontrola, ok. Ale na účte 50 Eur za vytrhnutie mliečneho zuba, ktorý by jej bol možno ešte v ten deň vypadol. Chytila ho pro forma do klieští a za sekundu bol vonku. Nie som typ, čo chce niečo od ľudí zadarmo, ja mám tiež rád, keď mi za prácu zaplatia. Ale takéto praktiky sa mi zdajú trochu, no povedzme že divné.

Odesláno (upraveno)

Tohle prasení kodů se zdaleka netýká jen zdravotnictví... stačí i sociální služba se zdravotníkem, co jsem tak slyšel od osoby blízké. Ale, už tam nepracuje a je to aktuálně jiná organizace, tak třeba jsou teď poctiví 😁. Vykazovalo se na něj tehdy prý na něj lecos. Docela by mě zajímalo, kolik procent úkonů se takhle šidí. Letmým pohledem do svého VZP jsem neviděl nic divnýho, možná po prevenci po půl roce u zubaře, kterou jsem platil dle nových pravidel už nad rámec pojištění/daně. Letos jsem toho navštívil bohužel dost, ale pokud nechci čekat půl roku na termín, stejně jsem musel soukromou cestou (což třeba po vyšetření za 2,5kCZK, nakonec i operace za 45kCZK, je kombinace - stejně co můžou, tak vykážou na pojišťovnu)... 

Upraveno uživatelem VitekB
Odesláno

Spíš by to mělo být v Co mě dnes potěšilo, ale jelikož se zde Trump propírá pomalu denně, tak do toho Jihoafrického zmetka se příjemně ovšem opřel 👍 Dost Donaldovi hrabe, o tom žádná, ale hodně věcí o kterých se kde kdo dnes bojí mluvit, prostě švihne na stůl a wow, teď čumíte co jsem si to dovolil...to se mi líbí 🙉 Svět se v prdel obrátil a ťuťuñuñu už prostě přestává platit. Ale stále samozřejmě to stále nemění můj celkový náhled na Trumpa 🤣

• Like 3
Odesláno
Tak nějak nemám pocit, že bych potkával tolik křivozubých kteří byli dětmi když nebyla móda rovnátek.
Vidím to stejně.

Odesláno z mého SM-A528B pomocí Tapatalk

Odesláno (upraveno)

No tak gratulki. Pičo Jerry a Tom vyráží na party s Timurem a jeho partou. Citace z Moscow times o vnímaní přátelských anepratelskych zemí proti Rusku : USA, které v masovém povědomí obyvatelstva více než deset let pevně zaujímaly místo hlavního nepřítele, se propadly na páté místo. Pouze 27 % respondentů VTsIOM deklarovalo "nepřátelské vztahy" se Spojenými státy, ačkoli v roce 2022 tento podíl dosáhl 76 % a v předválečných letech se pohyboval v rozmezí 67-75 %.

Ještě by to mohl udělat ten oranžovej vosel doma, abysme jako měli jasno 😉

IMG_8901.png

IMG_8902.png

Upraveno uživatelem Roman I.
Odesláno

Není nad průzkumy které si zadavatel může sám zmanipulovat, v politickém byznysu jde o součást "mediálního spinu". Obávám se že u nás si nemáme co fandit - viz makak, který si taky nejdřív koupil nejčtenější noviny, aby v nich mohly vycházet pravidelné články na téma "jak se mikromanažerovi překvapivě daří", až tomu plebs doopravdy uvěřil a naházel mu to. A naháže zas, protože na větší hromadu se stádu vždycky kadí líp :shit:

Odesláno

Upozorním, že ve Vinohradské 12 začala minulý týden nová série Extrém 2 s Janem Charvátem, první díl byl o antisemitismu (mimojine celkem zajímavé pozadí toho, jak a proč vlastně stát Izrael vznikl, nemyslím, že se to všeobecně ví). Dneska díl o rasismu. A samozřejmě znova doporucuju i první sérii. Jediná vada, kterou obě série mají, je, že nemá každý díl alespoň petinasobnou stopáž.

První díl nové série tady: https://open.spotify.com/episode/6auUMTpIexDNOJmKaII8VQ?si=XGQB9OxUQieAEfRTH54Cgw

• Like 1

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...