Conrad Odesláno 3. června Nahlásit Odesláno 3. června před 44 minutami, African napsal: Svolávají prý bezpečnostní radu státu, stát v ohrožení To bude ještě divadlo pár excelánc ..... proč já to vlastně čtu Ještě to okořenil-"Vede mě k tomu veřejně formulované podezření, že český stát mohl být prostřednictvím ministerstva spravedlnosti zneužit i v souvislosti se závažnou mezinárodní kriminalitou
kloubik Odesláno 3. června Nahlásit Odesláno 3. června Včera jsem chvíli sledoval Fialu se Stanjurou když se k dané kauze vyjadřovali, tak když jsem slyšel jméno Babiš asi po desáté, musel jsem přepnout On v tom jel taky nebo co? Mě z té tiskovky pobavilo, že k demisi vlády, respektive že na demisi vlády to v žádném případě není se vyjadřoval s tímto komentářem Stanjura a ne Fiala. Takže Bartoš měl pravdu, když tvrdil že na vládě všechno rozhoduje Stanjura a Blažek, že Fiala nic neřídí.
Kotlick Odesláno 3. června Nahlásit Odesláno 3. června Za mě je bitcoinová aféra perfektní ukázkou arogance a nadřazenosti velké části našich politiků. Může to být taky fachidiocie, ze které podezřívám zejména Blažka. Pár příkladů: Šilerová - "Vaše 2 bitcoiny nikoho z FU zajímat nebudou" Opakovaně potvrzovala, že vůbec neví o čem mluví Blažek, viz aktuální kauza, kde si ho někdo namazal na chleba, protože vůbec netušil jak to funguje, nebo v tom jede.. to se asi ukáže. Samolibý kašpar. Fiala spořil v kampeličce, co asi tak ví o kryptu? Nic. Stanjura dojebal zaměstnanecké akcie Benda tvrdí, že jejich voliči žádné reformy nechtějí Zbytek známých tváří opozice i vládní koalice jsou na tom velmi podobně a nebo hůře. Je tam i pár fajn lidí, co se snažili protlačit změny legislativy u krypta, u zneužívání dětí a další. Ale je jich pár a ostatní dlouholetí strejcové je nepustí k ničemu... Tak uvidíme na podzim, volit asi půjdu, ale budu kroužkovat a to velmi...
Andrew Odesláno 3. června Nahlásit Odesláno 3. června Politiku sem, ale jinak bych to dal nejspíš do Humoru
neuromancer Odesláno 3. června Nahlásit Odesláno 3. června Chudák ten Jiříkovský, když ho zavřeli, tak ty bitcoiny měly hodnotu 16 milionů a teď má na krku takovej majetek
kuncák7 Odesláno 3. června Nahlásit Odesláno 3. června Když to sleduju, tak si pouze pokládám otazku- kde je to opravdu pověstné dno. A vzpomenu si na říjen letošního roku a pomůžu si názvem své oblíbené knihy - A bude hůř. 1
geometr Odesláno 3. června Nahlásit Odesláno 3. června Tak samozřejmě, vždycky platí jeden z Murphyho zákonů: Nikdy není tak špatně, aby nemohlo být ještě hůř. 1 1
Nick06 Odesláno 3. června Nahlásit Odesláno 3. června Když to sleduju, tak si pouze pokládám otazku- kde je to opravdu pověstné dno. A vzpomenu si na říjen letošního roku a pomůžu si názvem své oblíbené knihy - A bude hůř. přesně, stačí si chvilku počkat a ti kteří hlasitě křičí a chtějí trestat budou mlžit a říkat slova o nevinnosti. Odesláno z mého SM-A528B pomocí Tapatalk
vzduch Odesláno 4. června Nahlásit Odesláno 4. června Nejlepší scénáře píše život. To co se děje v dnešní době je minimálně překvapující. Aféra s bitcoiny, Novotný nastupuje do lochu, ukrajinské drony vzlétají z náklaďáků a ničí ruské bombardéry,... Co nás ještě čeká? P. S. A to jsem si myslel, že jsem už toho v životě zažil hodně a nic mě nepřekvapí. Rád bych se ještě dožil mimozemšťanů 1
Prochy68 Odesláno 4. června Nahlásit Odesláno 4. června Před hodinou, vzduch napsal: Nejlepší scénáře píše život. To co se děje v dnešní době je minimálně překvapující. Aféra s bitcoiny, Novotný nastupuje do lochu, ukrajinské drony vzlétají z náklaďáků a ničí ruské bombardéry,... Co nás ještě čeká? P. S. A to jsem si myslel, že jsem už toho v životě zažil hodně a nic mě nepřekvapí. Rád bych se ještě dožil mimozemšťanů Ja bych rekl, ze Trump by na mimozemstana docela pasoval
Hudson10 Odesláno 4. června Nahlásit Odesláno 4. června před 5 hodinami, vzduch napsal: Nejlepší scénáře píše život. To co se děje v dnešní době je minimálně překvapující. Aféra s bitcoiny, Novotný nastupuje do lochu, ukrajinské drony vzlétají z náklaďáků a ničí ruské bombardéry,... Co nás ještě čeká? P. S. A to jsem si myslel, že jsem už toho v životě zažil hodně a nic mě nepřekvapí. Rád bych se ještě dožil mimozemšťanů Taky jsem si před 40 lety za sociku myslel, že už podobný příběh jako " Bečov a relikvie svatého Maura nikdy nezažiju a hle je tu případ trezoru s mozná plných zlaťaků pocházející z trestné činnosti, který policie zabavila a bohužel k němu nemá klíč. Zloději po odsezeni trestu trezor vrátí a on za vrácení nabídne jednu třetinu zlataku z trezoru. Zlaťaky ( 1/3) potom stát z trezoru, ktery predtim nemohl otevřít vydraží a penize dá samozivitelkám, sirotkum a útulkum pro opuštěné kočky. Tak jako stát vydražuje BMW a Ferrari zabavené gangsterům. Fakt je to úplný dno...chápu to dobře? 1
Micey Odesláno 4. června Nahlásit Odesláno 4. června Já pořád moc nechápu čim, jak, se ty zbylý bitcoiny legalizovaly nebo vypraly, když část z nich daroval? Tu peněženku už měl vrácenou, protože mu ji vrátit museli. A to jako teda když je teď bude chtít prodat nějaký burze nebo někomu, to jim řekne "je to cajk, desetinu sem daroval státu"? A to někoho fakt zajímá? Protože žádná faktická, legální změna se nestala, jestli to chápu správně.. 1
petr_cha Odesláno 4. června Nahlásit Odesláno 4. června Uz jsme to tu psali.. videl bych dva mozne motivy... 1) stat se moc k vraceni notebooku nemel (ve hre bylo snad i smazani) a tak byl popostrcen... 2) nekdo nekomu (mafii) potreboval dolozit ze v notebooku je jen nejaka mensi castka, ze vic nema (jen 1500 btc), tak to s notarem nechal jakoze sepsat.. a ve skutecnosti tam snad bylo vice (az 5000 btc)..Prani a btc takhle nejde moc dohromady.. Kdyby nase urady byly co k veci, tak zo cele zasekli, zkonfiskovali jako vysledek trestne cinnosti a vlozili do prvni statni btc rezervy.. a treba i jen do doby nez se vse uplne vyjasni.. a od zacatku o tom informovali.. a mohli byt za moderni hvezdy.. ..namisto toho vypadá az komicky fskt, ze snad stanjura podal poslanecky navrh na zruseni nedavno zavedeneho limitu na prodej akcii a btc, a to den pred vypuknutim te kauzy.. takova tresinka :-)
warann Odesláno 4. června Nahlásit Odesláno 4. června Trochu jiny pohled na vec, odkaz je pro predplatitele, tak davam i scan. https://archiv.hn.cz/c1-67742590-je-prijeti-daru-od-zlocince-nemoralni-nebo-jde-o-pragmatismus-ktery-muze-byt-v-nasem-realnem-svete-uzitecny
kloubik Odesláno 4. června Nahlásit Odesláno 4. června A jeste jeden odkaz - nemel by byt zamceny: https://archiv.hn.cz/c1-67744030-bitcoinove-poselstvi-premiera-petra-fialy-cesku-my-nejsme-zlocinci-my-jsme-jen-nemehla
petr_cha Odesláno 4. června Nahlásit Odesláno 4. června Prijeti daru s kontrolou a s doprednym avizovanim navenek je dobre, prijeti daru bez kontroly a bez informace navenek je nahovno, pac jsem pak za blbce, ktery uz to zpetne nevysvetli, ze to bylo mysleno mozna i nevinne.. a pokud ty btc byly spinave, tak je mel stat zabavit a drzet vsechny... ... a stat, ktery neumi zakladni kontrolu je taky nahovno.. vlastne i viz odkaz vyse..
Micey Odesláno 4. června Nahlásit Odesláno 4. června Soud neprokázal, že by to bylo z trestný činnosti, stát neměl jinou možnost, než to vrátit, jsem tak pochopil. Taky je tam celkem důležitej bod, že ten jouda tam neměl před těmi deseti nebo kolika lety bitcoiny za jedenáct miliard, ale za šestnáct míčů..
petr_cha Odesláno 4. června Nahlásit Odesláno 4. června K te hodnote... rozhodujici je hodnota v okamziku daru.. od toho se odviji aktualni prusvih... Proste pokud ministerstvo spravedlnosti nema zakladni kontrolni mechanismy, jak je chce vyzadovat po druhych.. po bankach, trzistich....Ano, prvotne se psalo a blazek to i říkal, ze mu vse plne vrátili, ale ted uz lítají i dosti protichudne informace..
kloubik Odesláno 4. června Nahlásit Odesláno 4. června Podle me hlavni otazka zustava, proc to potreboval otevirat v osobni pritomnosti ministra spravedlnosti, a proc dava statu nejakej dar, pokud soud nic neprokazal a vratil mu to. Predpokladam ale, ze to se nikdy nedozvime....
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se