Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 19,8tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno (upraveno)

Jupiiii...v pondělí bude zlevnění hypotéky, potravin, energií. Přibudou ordinace s lékaři a konečně nám budou vracet, co nám Fyjalova vláda vzala.....

Ráj na zemi a pečení holubi budou létat přímo do huby...

Se netesite?

Upraveno uživatelem Gustaf
  • Like 1
  • Haha 2
  • Dát hlas 7
Odesláno
před 3 minutami, Gustaf napsal:

Jupiiii...v pondělí bude zlevnění hypotéky, potravin, energií. Přibudou ordinace s lékaři a konečně nám budou vracet, co nám Fyjalova vláda vzala.....

Ráj na zemi a pečení holubi budou létat přímo do huby...

Se netesite?

S těmi doktory to bude boží, alespoň nebudu na kolonoskopii čekat 1/2 roku. 

• Dát hlas 1
Odesláno (upraveno)

@Lucky Lucaso dal jsem si tu praci a dohledal jsem ten popici sokujici komentar. Takhle vypada realita politickyho boje. Proc jsem to dohledal. Tys videl u koncici vlady prusery. Ja vidim jako pruser, ze tohle je politicka realita, a ze se dostava k moci velmi jednoduchymi metodami. Nijak te nedehonestuju, respektuju jinej politickej nazor. Ale to za scenou, kterou vidis, me neskonale sere. 
sorry, vypadl timestamp. Sledovat od 22sekundy

Upraveno uživatelem maama
  • Like 1
  • Dát hlas 1
Odesláno
před 27 minutami, Lucky Lucaso napsal:

Vy vsichni co jste mi dali minus u postu s parte. Vcetne nacelnika. Mate pocit, ze tahle vlada byla "the best"? S vsema jejich pruserama??? A to podotykam, ze jsem nevolil ani Andreje ani Konecnou. 

Přiznám se, že svým mínusem pod Tebou postovaným partem jsem rozhodně nechtěl žádnou vládu hodnotit. Hodnotil.jsem Tvůj příspěvek. Za mne: totální idiocie. 

• Dát hlas 4
Odesláno

Já půjdu v pondělí k doktorovi a jestli tam v čekárně nebude Havlíček osobně stopovat lhůty čekání a kopat doktory do prdele, budu si stěžovat.

• Haha 3
  • Dát hlas 1
Odesláno

Chapu, ze jsem svym postem s parte nastval spoustu mistnich clenu. Nicmene nejsem ani komous a ani extremista. Ale to co se delo doted, to to taky neni zadna vyhra. Staci dozimetr a bitcoin. A dalsi veci. Koneckoncu jsou to zmrdi vsichni. At uz ted a nebo pozdeji.

• Hlasovat proti 2
Odesláno
před 27 minutami, Lucky Lucaso napsal:

Vy vsichni co jste mi dali minus u postu s parte. Vcetne nacelnika. Mate pocit, ze tahle vlada byla "the best"? S vsema jejich pruserama??? A to podotykam, ze jsem nevolil ani Andreje ani Konecnou. 

K mému ideálu měla daleko. Ale ve srovnání s tou, po níž přišla, ano. Byla lepší. Ne "The Best", ale lepší ano. Babiš měl covid a moc mu to nešlo. Snad jedna z mála věcí, kterou mu mám k dobru, jsou Vrbětice. O tom, na kolik se k tomu musel postavit a na kolik to bylo od něj autentické, si mohu myslet své.

Fiala měl inflaci, válku na Ukrajině, energetickou krizi, ukrajinské uprchlíky. Upřímně nedovedu říct, nakolik byl ve zkrocení inflace aktivní a nakolik se to vyřešilo samo. Ale minimálně uprchlíky z Ukrajiny ta vláda zvládla a jestli se jí něco povedlo, tak je to podpora Ukrajiny proti Rusákům. Za její postoj k Izraeli jsem vděčnej. 

A last but not least - nemusel jsem se za něj stydět, jako za generátor náhodných slov, který byl na premiérské sesli před ním. Když pominu, že zatím nechodí k soudu jako někdo na zahrádku.

• Dát hlas 9
  • Hlasovat proti 1
Odesláno
před 1 minutou, Lucky Lucaso napsal:

Chapu, ze jsem svym postem s parte nastval spoustu mistnich clenu. Nicmene nejsem ani komous a ani extremista. Ale to co se delo doted, to to taky neni zadna vyhra. Staci dozimetr a bitcoin. A dalsi veci. Koneckoncu jsou to zmrdi vsichni. At uz ted a nebo pozdeji.

Tak pokud to vidíš takhle jednoduše, potom není o čem diskutovat ...  

• Like 1
Odesláno
před 4 minutami, Bert napsal:

Přiznám se, že svým mínusem pod Tebou postovaným partem jsem rozhodně nechtěl žádnou vládu hodnotit. Hodnotil.jsem Tvůj příspěvek. Za mne: totální idiocie. 

Aha. Tak dekuji za anamnezu. 😘

Odesláno

No nic. Je mi jasné, ze ted tu bude spoustu lidi zapijet zal a budou kousat. Spousta mistnich, který pocitali s roladama budou mit max na Seika, jako mi zebraci. A podle nacelnika, kdo nevolil Fijalu  je totalni idiot. Takze hezky vecer a papa 😘

• Dát hlas 1
Odesláno

Kamo, tys to realne hodil Dýzlům a máš pocit jak jsi nad tim vyzral... nejsi komous ani extremista? Tak se podívej s kým filcka hlasuje a jaké lidi jsi dostal do sněmovny. Tak asi gratulki no... ale tak co ja vím, treba máš s Borisem nějaký kšeft a nějaký drobeček ti z té vysněné zdravotní reformy kápne, pak se to aspoň bude dát hodnotit jako prospecharstvi a ne jako hloupost.

• Hlasovat proti 3
Odesláno

Bert by měl asi přesunout onen super vtip o "plotové želvě" z vlákna "humor" do vlákna např."černý humor".

Odesláno (upraveno)

Sice nejsem politolog, ale domnívám se, že výsledek voleb by nebyl jaký je , kdyby Fiala všechny co zrovna nebyli z jeho vlády odvázaní neoznačoval jako   proruské dezoláty, ,populisty a extremisty

Upraveno uživatelem Conrad
  • Dát hlas 3
  • Hlasovat proti 1
Odesláno
před 5 minutami, Bert napsal:

@Lucky Lucaso promiň, původně jsem tam napsal, že jseš kokot, ale pak jsem to smazal,a nahradil tou "idiocii". Fakt se za anamnézu omlouvám.

Omlouvám se, že nesdilim tvuj svetonazor. Snad za to nebudu persekuovan. 

Odesláno
před 5 minutami, Conrad napsal:

Sice nejsem politolog, ale domnívám se, že výsledek voleb by nebyl jaký je , kdyby Fiala všechny co zrovna nebyli z jeho vlády odvázaní neoznačoval jako   proruské dezoláty, ,populisty a extremisty

Též myslím. 

Odesláno

Vždyť si to SPOLU prohrálo samo. Žádnà jiná vláda to tak nevyhrotila s opozicí a nerozdělila tak společnost na demokraty a dezoláty. 
Snad se to nepřenese i sem. 🥺

• Dát hlas 1
Odesláno
před 9 minutami, Lucky Lucaso napsal:

No nic. Je mi jasné, ze ted tu bude spoustu lidi zapijet zal a budou kousat. Spousta mistnich, který pocitali s roladama budou mit max na Seika, jako mi zebraci. A podle nacelnika, kdo nevolil Fijalu  je totalni idiot. Takze hezky vecer a papa 😘

Počkej, tys to ale nějak popletl, teď právě ti seikari budou konečně mít všichni rolády 😉

• Haha 3

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...