Irwinek Odesláno 1. ledna Nahlásit Odesláno 1. ledna Jo, o krátký paměti tohohle národa bych ledacos věděl ! A bohužel jde většinou ruku v ruce s vlezoprd....m a přizdisr....m.
Conrad Odesláno 1. ledna Nahlásit Odesláno 1. ledna před 4 hodinami, petr_cha napsal: Den ceske vlajky... hmmm No, už máme třeba Mezinárodní den bez kalhotek 22. června
Irwinek Odesláno 1. ledna Nahlásit Odesláno 1. ledna před 48 minutami, Conrad napsal: No, už máme třeba Mezinárodní den bez kalhotek 22. června No, a letos konečně vyjde na všední den
Bert Odesláno 1. ledna Autor Nahlásit Odesláno 1. ledna Jsem zhnusen a zděšen úrovní a způsobem vedení diskuze pod článkem o filmu JIřího Mádla: Vlny. Tolik bolševických rudých noků vylezlo z děr. Fuj.
Gustaf Odesláno 2. ledna Nahlásit Odesláno 2. ledna Pitomio s Jindolfem asi budou soupeřit o největšího čuráka roku....
skalis Odesláno 2. ledna Nahlásit Odesláno 2. ledna před 2 hodinami, Gustaf napsal: Pitomio s Jindolfem asi budou soupeřit o největšího čuráka roku.... Já bych v tomto případě přimhouřil oko nad popřením logiky a klidně nominoval dva největší. 1
Bert Odesláno 2. ledna Autor Nahlásit Odesláno 2. ledna Mám obavu, že letos v této kategorii bude veeeeeelká tlačenice. 1
SUZUKIGSXR Odesláno 2. ledna Nahlásit Odesláno 2. ledna Jindra Rajchl také nechce zůstat pozadu, ale on by se z adeptů dal složit složit celý fotbalový mančaft i s lavičkou náhradníků.
vzduch Odesláno 3. ledna Nahlásit Odesláno 3. ledna Mě potěšilo zadržení Madura. Pěkná práce speciálních sil a dalších bezpečnostních složek, ale je otázkou, co bude nyní ve Venezuele následovat. A když už jsem v žumpě, tak z naší politické scény se mi chce
ragu Odesláno 3. ledna Nahlásit Odesláno 3. ledna Já nevím. Nemusíme chovat sympatie k Madurovi a jeho režimu, na druhou stranu jakou vysílá tenhle zásah zprávu? Silnější pes mrdá, takže je v pohodě naběhnout na území cizí země, lehce to tam zapálit, zadržet prezidenta a udělit si Nobelovku za mír? 1 6
elloco Odesláno 3. ledna Nahlásit Odesláno 3. ledna Ano, je to v pořádku. Silnější pes vždycky mrdal. Tak to bylo, je a bude. To jen naivové si myslí, že vše vyřeší charta OSN. Supervelmoc si vždy dělá co chce. Tu to zahalí do roušky internacionální pomoci, tu do hávu demokratizace... 4
Conrad Odesláno 3. ledna Nahlásit Odesláno 3. ledna (upraveno) před 3 hodinami, vzduch napsal: Mě potěšilo zadržení Madura. Pěkná práce speciálních sil a dalších bezpečnostních složek, ale je otázkou, co bude nyní ve Venezuele následovat. A když už jsem v žumpě, tak z naší politické scény se mi chce Myslíš těch složek, co například oznámily že Saddám má zbraně hromadného ničení? Upraveno 3. ledna uživatelem Conrad 1 1
petr_cha Odesláno 3. ledna Nahlásit Odesláno 3. ledna Ano, je to v pořádku. Silnější pes vždycky mrdal. Tak to bylo, je a bude. To jen naivové si myslí, že vše vyřeší charta OSN. Supervelmoc si vždy dělá co chce. Tu to zahalí do roušky internacionální pomoci, tu do hávu demokratizace...Silnejsi pes ale dost casto mrdal az vsechno rozmrdal, ze z toho byly jen dalsi problemy... irak, libye, syrie....to hlavni je, oc USA jde a co bude dal?? Rozhodne nejde o drogy ani demokracii... jde o ropu? Jake vedeni statu nyni usa podpori?.... 1
instant Odesláno 3. ledna Nahlásit Odesláno 3. ledna (upraveno) Ja myslim ze Donald zabodoval, rozhodne je to husarsky kusok. Je to odkaz (slovami klasika) na vsetky svetove strany: "takto sa to robi, do psej matere". Upraveno 3. ledna uživatelem instant 2
safi Odesláno 3. ledna Nahlásit Odesláno 3. ledna (upraveno) Od rana si kladu otazku: v cem se lisi USA a Rusko? Ale ta otazka je vlastne o tom, zdali porad USA hraji roli svetoveho cetnika a pokud ano, tak zdali to svet chce? Netreba se obavat, ze by Maduro na svych rukach nemel hektolitry krve. Protoze u moci se drzel jen za pomoci nasili. Bud primo statu, nebo jinych organizaci - ruznych zlocineckych gangu. A to nemluve o lidech, kteri umreli v dusledku rozvratu ekonomiky - nedostatky leku, vypadly elektriny, atd.. A nerespektovani voleb je uz jen “drobnost”. Vyse uveden systemove na Ukrajine nebylo…. (Tolik k rozdilum - nejedna se tedy o stejnou situaci) Chceme tedy svetoveho cetnika, nebo ne? Upraveno 3. ledna uživatelem safi
petr_cha Odesláno 3. ledna Nahlásit Odesláno 3. ledna Kometare od DT.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Dráteník Odesláno 3. ledna Nahlásit Odesláno 3. ledna před 2 hodinami, petr_cha napsal: Silnejsi pes ale dost casto mrdal az vsechno rozmrdal, ze z toho byly jen dalsi problemy... irak, libye, syrie....to hlavni je, oc USA jde a co bude dal?? Rozhodne nejde o drogy ani demokracii... jde o ropu? Jake vedeni statu nyni usa podpori? .... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. irák libye sýrie....tyhle země rozmrdali právě ti skvělí, sekulární diktátoři
geometr Odesláno 3. ledna Nahlásit Odesláno 3. ledna před 26 minutami, safi napsal: Od rana si kladu otazku: v cem se lisi USA a Rusko? Ale ta otazka je vlastne o tom, zdali porad USA hraji roli svetoveho cetnika a pokud ano, tak zdali to svet chce? Netreba se obavat, ze by Maduro na svych rukach nemel hektolitry krve. Protoze u moci se drzel jen za pomoci nasili. Bud primo statu, nebo jinych organizaci - ruznych zlocineckych gangu. A to nemluve o lidech, kteri umreli v dusledku rozvratu ekonomiky - nedostatky leku, vypadly elektriny, atd.. A nerespektovani voleb je uz jen “drobnost”. Vyse uveden systemove na Ukrajine nebylo…. (Tolik k rozdilum - nejedna se tedy o stejnou situaci) Chceme tedy svetoveho cetnika, nebo ne? Jakej světovej četník?
skalis Odesláno 3. ledna Nahlásit Odesláno 3. ledna Jako vysledek sice dobrej, ale nejak nedokazu akceptovat zpusob, kdy usa vleti do suverenniho statu a corne tam prezidenta. Signal “silnejsi pes mrda” neni nejlepsi trend pro mezinarodni geopolitiku. 1
safi Odesláno 3. ledna Nahlásit Odesláno 3. ledna před 44 minutami, geometr napsal: Jakej světovej četník? To je dlouhodobe diskutovana role USA ve svete. Diskutuje se poslednich 20-30 let…
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se