Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 21,1tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Jsem zhnusen a zděšen úrovní a způsobem vedení diskuze pod článkem o filmu JIřího Mádla: Vlny. Tolik bolševických rudých noků vylezlo z děr. Fuj.

Odesláno
před 2 hodinami, Gustaf napsal:

Pitomio s Jindolfem asi budou soupeřit o největšího čuráka roku....🤮🤮🤮

Já bych v tomto případě přimhouřil oko nad popřením logiky a klidně nominoval dva největší.

• Haha 1
Odesláno

Jindra Rajchl také nechce zůstat pozadu, ale on by se z adeptů dal složit  složit celý fotbalový mančaft i s lavičkou náhradníků.

Odesláno

Mě potěšilo zadržení Madura. Pěkná práce speciálních sil a dalších bezpečnostních složek, ale je otázkou, co bude nyní ve Venezuele následovat. 

A když už jsem v žumpě, tak z naší politické scény se mi chce🤮 

Odesláno

Já nevím. Nemusíme chovat sympatie k Madurovi a jeho režimu, na druhou stranu jakou vysílá tenhle zásah zprávu? Silnější pes mrdá, takže je v pohodě naběhnout na území cizí země, lehce to tam zapálit, zadržet prezidenta a udělit si Nobelovku za mír? 

• Like 1
  • Dát hlas 6
Odesláno

Ano, je to v pořádku. Silnější pes vždycky mrdal. Tak to bylo, je a bude. To jen naivové si myslí, že vše vyřeší charta OSN. Supervelmoc si vždy dělá co chce. Tu to zahalí do roušky internacionální pomoci, tu do hávu demokratizace...

• Dát hlas 4
Odesláno (upraveno)
před 3 hodinami, vzduch napsal:

Mě potěšilo zadržení Madura. Pěkná práce speciálních sil a dalších bezpečnostních složek, ale je otázkou, co bude nyní ve Venezuele následovat. 

A když už jsem v žumpě, tak z naší politické scény se mi chce🤮 

Myslíš těch složek, co  například oznámily že Saddám má zbraně hromadného ničení?

Upraveno uživatelem Conrad
  • Like 1
  • Dát hlas 1
Odesláno
Ano, je to v pořádku. Silnější pes vždycky mrdal. Tak to bylo, je a bude. To jen naivové si myslí, že vše vyřeší charta OSN. Supervelmoc si vždy dělá co chce. Tu to zahalí do roušky internacionální pomoci, tu do hávu demokratizace...
Silnejsi pes ale dost casto mrdal az vsechno rozmrdal, ze z toho byly jen dalsi problemy... irak, libye, syrie....to hlavni je, oc USA jde a co bude dal?? Rozhodne nejde o drogy ani demokracii... jde o ropu? Jake vedeni statu nyni usa podpori?

....

Screenshot_20260103_143702_X.jpg.4a5886450a081de7b333a71fc47395d7.jpg

• Hlasovat proti 1
Odesláno (upraveno)

Ja myslim ze Donald zabodoval, rozhodne je to husarsky kusok. Je to odkaz (slovami klasika) na vsetky svetove strany: "takto sa to robi, do psej matere".

Upraveno uživatelem instant
  • Dát hlas 2
Odesláno (upraveno)

Od rana si kladu otazku: v cem se lisi USA a Rusko?

Ale ta otazka je vlastne o tom, zdali porad USA hraji roli svetoveho cetnika a pokud ano, tak zdali to svet chce?

Netreba se obavat, ze by Maduro na svych rukach nemel hektolitry krve. Protoze u moci se drzel jen za pomoci nasili. Bud primo statu, nebo jinych organizaci - ruznych zlocineckych gangu.

A to nemluve o lidech, kteri umreli v dusledku rozvratu ekonomiky - nedostatky leku, vypadly elektriny, atd..

A nerespektovani voleb je uz jen “drobnost”. 

Vyse uveden systemove na Ukrajine nebylo…. (Tolik k rozdilum - nejedna se tedy o stejnou situaci)

Chceme tedy svetoveho cetnika, nebo ne?

Upraveno uživatelem safi
Odesláno
před 2 hodinami, petr_cha napsal:

Silnejsi pes ale dost casto mrdal az vsechno rozmrdal, ze z toho byly jen dalsi problemy... irak, libye, syrie....to hlavni je, oc USA jde a co bude dal?? Rozhodne nejde o drogy ani demokracii... jde o ropu? Jake vedeni statu nyni usa podpori?

....

irák libye sýrie....tyhle země rozmrdali právě ti skvělí, sekulární diktátoři

Odesláno
před 26 minutami, safi napsal:

Od rana si kladu otazku: v cem se lisi USA a Rusko?

Ale ta otazka je vlastne o tom, zdali porad USA hraji roli svetoveho cetnika a pokud ano, tak zdali to svet chce?

Netreba se obavat, ze by Maduro na svych rukach nemel hektolitry krve. Protoze u moci se drzel jen za pomoci nasili. Bud primo statu, nebo jinych organizaci - ruznych zlocineckych gangu.

A to nemluve o lidech, kteri umreli v dusledku rozvratu ekonomiky - nedostatky leku, vypadly elektriny, atd..

A nerespektovani voleb je uz jen “drobnost”. 

Vyse uveden systemove na Ukrajine nebylo…. (Tolik k rozdilum - nejedna se tedy o stejnou situaci)

Chceme tedy svetoveho cetnika, nebo ne?

Jakej světovej četník?

Odesláno

Jako vysledek sice dobrej, ale nejak nedokazu akceptovat zpusob, kdy usa vleti do suverenniho statu a corne tam prezidenta. Signal “silnejsi pes mrda” neni nejlepsi trend pro mezinarodni geopolitiku.

• Dát hlas 1
Odesláno
před 44 minutami, geometr napsal:

Jakej světovej četník?

To je dlouhodobe diskutovana role USA ve svete. Diskutuje se poslednich 20-30 let… 

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...