Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

ČTK: Spojené státy nedokázaly v Radě bezpečnosti OSN přesvědčivě doložit, že byl jejich postup ve Venezuele v souladu s mezinárodním právem. Na pravidelné vládní tiskové konferenci to ve středu řekl mluvčí německé vlády Stefan Kornelius.

A Bertův komentář: no to jsem si fakt myslel, že si to líp vošéfujou ....

• Odpovědi 21tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Tak prezident prý nechce udělat dobrý skutek.

To je jak z Mrazíka. Akorát si nejsem jistej, kdo tady vlastně má tu medvědí hlavu. 

Začíná mě ten Babiš i bavit, i když je to za mě velmi hořký humor. Předseda vlády a vyjadřuje se jako žák prvního stupně (tímto se žákům 1.stupně omlouvám). To sice bylo vždy, ale teď to má ještě větší grády. A jak musí pochlebovat Pitomiovi a motorkám, aby mu tu imunitu odklepli.

https://www.novinky.cz/clanek/domaci-babis-navrhl-turka-na-ministra-pavel-ho-odmitl-40556428#dop_ab_variant=1603911&dop_source_zone_name=novinky.sznhp.box&source=hp&seq_no=1&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz

Jsem fakt moc zvědavý, jaký dobrý skutky nám tato vláda vykoná.😳

Odesláno

No, nevím, kam s tím. Je to o kávě, je to IMHO humorné, ale je to tak trochu i politika. Tak snad raději sem, do žumpy:

Babiš hodinu přesvědčoval Pavla, aby jmenoval Turka ministrem. Úplně ten rozhovor u novoročního oběda vidím.

Pavel: "Máme po obědě, dáte si něco k pití?"

Babiš: „Já chtěl s Vámi mluvit o tom, že chci navrhnout toho Turka ... .“

Pavel: „Tak to je trochu silné kafe, ne?"

Babiš: „Trvám na tom Turkovi.“

Pavel: „Bohužel máme jen espresso a čaj. Tady turka nikdo nemá rád.“

Babiš: „Já ale navrhujem Turka.“

Pavel: „A nedáte si to espresso? Kafe jako kafe, ne?“

Babiš: "Ne, já navrhujem toho Turka."

Pavel: "A to je podle Vás lepší?"

Babiš: „Pane prezidnet, já navrhujem Turka.“

Pavel: "Ale prosím vás, dejte pokoj už s tím turkem. Dneska lidi pijou spíš espresso, cappuccino, latté. Trend je úplně jiný, lidi něco takového nechtějí. To není něco, co by Vás pohladilo po duši. To Vám vykopne dech a vyrazí duši z těla … věci jako turek je už dávno passé."

Babiš: "Já trvám na tom Turkovi."

Pavel: "Kolikrát Vám mám říkat, že to prostě není možné? Chtějte něco jiného."

Babiš: "Já chci ale Turka!"

A takhle to pokračovalo další hodinu.

• Like 1
  • Haha 2
  • Dát hlas 1
Odesláno

Mi přijde, že na něm zas tak netrval, ale dle koaliční dohody musel, tak to nadhodil, aby si odšktrnul že má splněno. :D

Odesláno

Souhlas geometře. Já si dokonce myslím, že tohle mohl být první rozhovor, kde si PP a AB rozuměli. Například:

Debil ......

Kretén ....

• Dát hlas 1
Odesláno

ČTK: Poslanec SPD Jaroslav Foldyna zpochybnil, zda podpoří nově vzniklou koaliční vládu ANO, SPD a Motoristů při hlasování o důvěře.

Bez ohledu na důvod, za mne dobrý. Dřív jsem si o Foldynovi myslel, že je giga čurák, teď už je u mne v kategorii pouhý mega kokot.

• Haha 2
Odesláno

Důvodem je rozhodnutí koalice pokračovat v muniční iniciativě pro Ukrajinu.

ČTK
9. ledna 2026  13:18 aktualizováno  14:11
Odesláno

No, právě proto píši: bez ohledu na důvod. Zkrátka dělá mi radost, když ten současnej skorovládní průser udělá něco skoro rozumného, a jednoho z hyper dezolátů to rozpálí doběla.

Odesláno

Jednou debil stale debil....

https://www.novinky.cz/clanek/valka-na-ukrajine-za-valku-muze-rozsirovani-nato-prohlasil-turek-na-miste-ruskeho-utoku-v-kyjeve-40556892

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...