Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 21tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Vojensti piloti berou malo, nechapu to, takze decka, kdo chce byt pilot, pojdte sem, jsou tu krasne penize a kosmonaut a maji strasne nizke platy samozrejme…o 100%!

Tomu uz se neda ani smat. 

Odesláno

Myslím, že stejně jako u Donalda Trumpa by i v případě AB již nebyl vůbec od věci základní screningový test pro zachycení příznaků demence.

• Dát hlas 2
Odesláno
On 1/27/2026 at 7:39 PM, Maro said:

@kuncák7 Kuncaku, jestli chces, tak si muzeme pred dalsima volbama dat politologicke okenko u piva 🍻 Afriho muzeme vzit taky, když bude chtít 

Tak to mě úplně uteklo, ale já upřímně u pivka moc o politice nemluvím a když tak nějak přemýšlím, tak vlastně asi nikde, jenom tady 😆 Každopádně pivko kdykoliv, kdekoliv, stačí SZ.... proč ne 🤙

• Dát hlas 1
Odesláno
On 1/28/2026 at 9:36 AM, SUZUKIGSXR said:

No já bych se musel po druhém pivu nechat raději přigurtovat ke štokrli.

Proč myslíš, máš nějakou agresivní povahu, že tě u pivka musí kurtovat? 🙈

Odesláno
před 12 hodinami, African napsal:

Proč myslíš, máš nějakou agresivní povahu, že tě u pivka musí kurtovat? 🙈

U pivka mě kurtovat nikdo nemusí, ale u politického pivka by mohl vzniknout problém.Pokud je čas skočit na pivo, je téma politika u stolu zcela zapovězeno. Naštěstí je mnoho jiných problémů, které je nutno u piva hloubkově analyzovat( např. ono věčné vejce nebo slepice).

Odesláno
před 20 minutami, SUZUKIGSXR napsal:

U pivka mě kurtovat nikdo nemusí, ale u politického pivka by mohl vzniknout problém.Pokud je čas skočit na pivo, je téma politika u stolu zcela zapovězeno. Naštěstí je mnoho jiných problémů, které je nutno u piva hloubkově analyzovat( např. ono věčné vejce nebo slepice).

V dnešní době, a nejen na pivě se diskuse stejně stočí na politiku😡.

Odesláno

Na našem štamtyši politiku nepamatuju, krom případu, že jeden z našich sebou přitáhl kamaráda z Brna. A tomu bylo vysvětleno, že jeho sračky o Pekarové nikdo poslouchat nebude.

• Haha 1
  • Dát hlas 2
Odesláno
Před hodinou, gunman napsal:

Na našem štamtyši politiku nepamatuju, krom případu, že jeden z našich sebou přitáhl kamaráda z Brna. A tomu bylo vysvětleno, že jeho sračky o Pekarové nikdo poslouchat nebude.

U nás např.při fotbalové diskusi, stačí jmenovat Sionka, Slončíka, Řepku, Spartu Praha, vzniká naprostá názorová shoda bez ohledu na politickou orientaci.

Odesláno
před 12 minutami, SUZUKIGSXR napsal:

U nás např.při fotbalové diskusi, stačí jmenovat Sionka, Slončíka, Řepku, Spartu Praha, vzniká naprostá názorová shoda bez ohledu na politickou orientaci.

Tak to je logický 🙂 U nás se nezmiňuje ani Letná, rudá, Rumunsko, Mach a Šebestová, Košice, železárny, Praha 7...... a prostě všechno tohle 🙂 

Odesláno

Za poslední dva dny mi na FB vyskakují nonstop příspěvky ohledně údajně zfalšované dovolené prezidenta. I když odfiltruju 90 % příspěvků/komentářů kvůli trolích farem, začínám si říkat, že lidem začalo nadobro jebat. 
Prezident dal fotku ubytka a proruské chcanky začaly řešit, že je to AI a jak to ihned poznají. Přičemž většina z nich nepozná AI ani když má postava dvě hlavy a 7 prstů, protože dělají pravopisné chyby ve svých jménech a mají problém se nažrat příborem.
Damage control současné situace prostě jede naplno pomocí dezinfo a očerňování jakýmkoliv způsobem. 

Já už asi nějak nestíhám držet krok s idiocií a začíná mě překvapovat. 

• Dát hlas 1
Odesláno (upraveno)

Sociální sítě jsou ideální platforma pro lidi se "silným názorem" na cokoli, o čem nemají potřebné znalosti. O co dutější hlava, o to hlasitěji troubí / duní. A ne, nesnažím se urazit intelektuálně plaché spoluobčany - je to jev, popsaný mnoha psychology... 

Dunning-Krugerův efekt je kognitivní zkreslení, při kterém lidé s nízkou kompetencí v dané oblasti mají tendenci své schopnosti výrazně přeceňovat, protože jim chybí metakognitivní dovednosti k rozpoznání vlastních chyb a nedostatků. Naopak, velmi schopní jedinci se často mírně podceňují a přeceňují schopnosti ostatních. Efekt ukazuje, že čím méně člověk ví, tím méně si uvědomuje své limity. 

Klíčové aspekty
  • Přeceňování u nekompetentních: Jedinci s nízkými znalostmi si myslí, že jsou mnohem lepší, než ve skutečnosti jsou, a nejsou schopni si uvědomit svou vlastní nekompetentnost.
  • Podceňování u kompetentních: Vysoce kvalifikovaní lidé naopak podceňují své schopnosti a předpokládají, že ostatní jsou na podobné úrovni.
Upraveno uživatelem Duke650
Odesláno
před 1 hodinou, Fade napsal:

Za poslední dva dny mi na FB vyskakují nonstop příspěvky ohledně údajně zfalšované dovolené prezidenta. I když odfiltruju 90 % příspěvků/komentářů kvůli trolích farem, začínám si říkat, že lidem začalo nadobro jebat. 
Prezident dal fotku ubytka a proruské chcanky začaly řešit, že je to AI a jak to ihned poznají. Přičemž většina z nich nepozná AI ani když má postava dvě hlavy a 7 prstů, protože dělají pravopisné chyby ve svých jménech a mají problém se nažrat příborem.
Damage control současné situace prostě jede naplno pomocí dezinfo a očerňování jakýmkoliv způsobem. 

Já už asi nějak nestíhám držet krok s idiocií a začíná mě překvapovat. 

Ten problém neznám , protože  Facebook nemám resp profil jsem tam kdysi ve slabé chvilce udělal, ale víc než rok jsem tam nebyl 😁

Odesláno

Nepamatuji se, že bysme politiku v hospodě otevřeli, protože jak zmiňujou kolegové je plno věcí který řešit. Mašina, myslivost, box, jak tě to sere v práci, děti že zlobí a jiný důležitý témata :default_smile:. Jestli by někdo dal přednost v hospodě politický debatě před těmi co jsem uvedl, tak to není pro mě parťák na pivo. Na druhou stranu jsem nikdy neměl problém si politicky vyslechnout druhou stranu a nikdy mě nesralo, že má někdo jinej politickej názor, ať je to volič čehokoliv. Sice tomu nechodim naproti, ale když už tak politických dikuzích si užiju hlavně v práci, kde je všehochuť voličů. Samozřejmě sis kolikrát říkal, že je dotyčnej úplně mimo, ale můžu mu říct svůj pohled, ale tím končim, ale abych se na někoho nasral nebo se šel prát a že nemám problém se zvednout, tak to mě u politických debat nikdy nenapadlo, asi to není u mě důležitý téma.

Co jsem vypozoroval, tak agresivnější sou většinou voliči stran, který nejsou u kormidla. Dřív to bejvali ANO, hlavně SPD… no a teď  sou vyčilovaný a přijdou mi agresivnější voliči bejvalý pětikoalice, většinou ODS. Je to docela zajímavý  :default_smile:

• Dát hlas 3

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...