Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
21 hours ago, steel said:

Tak si v tom zkus udelat poradek, zjisti si co jsou neziskovky, rozmotej ten cikansky (jak jinak) spolek a pak sem napis nejaky fakta o kterych se muzeme bavit, tohle motoristicky blouzneni a tvoje myslenkovy meandry se nedaj uplne uchopit. 

Dnes úplně běžná nálepka pro každého kdo nesouhlasí s léty zaběhlými praktikami 😉 A že jsem si dovolil napsat cikán? To už mám pak asi nejspíš blíže k SPD než k Motoristům řekl bych 😆 Nechme to plavat, ale ještě můžu s klidným srdcem podotknout že spisovně Romy už úspěšně z pohraničí exportujeme i do vnitrozemí, takže tak do tří let Good Luck všem kteří neví jak to na divokém západě chodí 🙏

• Odpovědi 21,8tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
před 57 minutami, African napsal:

Dnes úplně běžná nálepka pro každého kdo nesouhlasí s léty zaběhlými praktikami 😉 A že jsem si dovolil napsat cikán? To už mám pak asi nejspíš blíže k SPD než k Motoristům řekl bych 😆 Nechme to plavat, ale ještě můžu s klidným srdcem podotknout že spisovně Romy už úspěšně z pohraničí exportujeme i do vnitrozemí, takže tak do tří let Good Luck všem kteří neví jak to na divokém západě chodí 🙏

Hele, celej život bydlím na Kladně, tady je v tomhle směru divokej západ odjakživa 😆.

Odesláno
11 minutes ago, Prochy68 said:

Hele, celej život bydlím na Kladně, tady je v tomhle směru divokej západ odjakživa 😆.

Ale musíš být drsným krajem odkojen😂 Kamarád po 25 letech skončil u policie, už to nedával. Od ulice k vyšetřování, a říká horší jak za komára, ten se bojí šéfa, šéf dalšího šéfa, ten nejvyššího šéfa, který jim půlku spisů házel zpět k přepracování podle ksichtu..... a jako hodně se toho mete pod koberec, hodně... hlavně aby se kriminalita držela v co nejnižších číslech 🙈 

Odesláno (upraveno)

pro African: Že u policie chybí velitelé je obecně známo, dnes je to samý koordinátor, rádoby manažer, přirozená autorita chybí, populární je slovo loajální. Z toho slova se mi chce zvracet. Odchází zkušení, kteří už toho mají dost a výsluha není k zahození a mladí, kteří nastoupili s ideály, za chvíli o ně přijdou a do výsluhy daleko. Buď se přizpůsobí nebo raději odejdou zpět do civilu.  "Zametání pod koberec" v dnešní době moc nefunguje neb je vše digitalizováno, uloženo v systému,  ale úniky informací jsou běžné. Co se týče  výše kriminality, jsou to jen čísla a  s těmi se vždy čarovalo a čaruje. Na personální audit do dnešních dní neměl žádný z policejních prezidentů koule a proč taky, když vše "funguje", generálský post není k zahození a vlak jede dál.

P. S. Já už z vlaku vystoupil.

Upraveno uživatelem vzduch
  • Dát hlas 2
Odesláno
Před hodinou, Prochy68 napsal:

Nesmíš tolik brouzdat po Centrálu😉

Odesláno
před 34 minutami, JR_2010 napsal:

Nesmíš tolik brouzdat po Centrálu😉

Tam jsem byl asi 5x v životě 😃.

Odesláno
před 14 hodinami, African napsal:

Tys to uplne nepochopil, je mi jedno jestli napises cikan, ale opet hledas nejakou skupinu, tak jak jsem psal v prvnim prispevku, nejakyho nepritele. Nesouhlasis s lety zabehlymi praktikami, neco rikal starosta a kamos od policie, penizky tecou z mesta. Vsechno jsou to lamenty ve stylu jedna pani povidala. Mesto je samospravny subjekt dava penize komu chce, nema nikde nakazano ktery spolek ma podporovat. Zamotany spolek muzes na par kliknuti rozmotat ve verejnem rejstriku, s velkou pravdepodobnosti ma i transparentni ucet, takze muzes mrknout jak penize vyuziva. Ja to nemyslim zle, ale kdybys k tem vecem pristoupil trochu kriticky a ptal se, tak zjistis, ze pravda je nekde v puli nebo jinde. 

• Dát hlas 2
Odesláno

Třeba se mýlím ale dalo se čekat že opozice bude stále okopávát kotníky,ale za každou cenu?

Zapomeňme na jména je je oslavenec president a ministr zahraničí.Od koho vyzní gratulace lépe.Od.ministra,nebo od prezidenta který o oslavenci prohlásil že je odpudivá bytost s kterou by si nechtěl podat ruku což si oslavenec jistě nepamatuje, ale jeho okolí ano.

Co je na tom špatně?

• Like 1
Odesláno

Tvl, policajt, no. Kdo jinej ví, když byl u policie 25 let do roku 2026, jak to bylo za komára 🙂.

To nevymyslíš.

Ale určitě to měli policajti za komoušů lepší, za buzeraci je platili, nikdo jim jí nevyčítal a represe všech je určitě účinější zbraň proti kriminalitě. Nepracuješ, šup do lochu atd.

Odesláno
před 4 hodinami, Prochy68 napsal:

@Conrad A tou opozici okopavajici kontniky za kazdou cenu myslis tu soucasnou nebo tu minulou? 

Obávám se že většina opozic okopává kotníky ,státotvorná opozice je oxymoron.

Odesláno

Ta poslední stránka/dvě, to je hodně smutný čtení. A když uvážím, že nejde o nevzdělaný lidi, je to smutný o to víc. 

• Dát hlas 3
Odesláno

Na tohle tema se mi libilo sdělení jednoho mého kamaráda: "Na to, co se v téhle zemi děje, se tu málo střílí"

Ale možná nebyl orginiální 🙂

• Like 1
  • Dát hlas 1

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...