hinkle Odesláno 22. června Nahlásit Odesláno 22. června Ja vam nechci brat iluze, ale i kdyby cela CR volila moto, tak je to 21 hlasu z 720. Takze bych o eu hodnoty strach nemel…jo a zakonodarnou iniciativu ma komise… 1
Prochy68 Odesláno 22. června Nahlásit Odesláno 22. června No jo, EU holt není Jaguar klub o 3 členech. 1 3
lamizol Odesláno 22. června Nahlásit Odesláno 22. června Dneska sme vyhrál basu Plzně . Prezidenta oficiálně nevzali do party na summit. Kolega z práce si trval na svým, že se nakonec s Babišem domluví, což sem viděl skoro jako nemožné... 2
steel Odesláno 24. června Nahlásit Odesláno 24. června Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 2
koveras Odesláno 24. června Nahlásit Odesláno 24. června No, snáď je tá komédia týmto vyriešená a bude líp. 1
Josef01 Odesláno 24. června Nahlásit Odesláno 24. června Mě to celé přijde směšné a prezident si tím jen snižuje důstojnost a autoritu. Myslím, že se nemusí nikoho ptát na to, kam má nebo nemá jet.
Frantik Odesláno 24. června Nahlásit Odesláno 24. června (upraveno) Se zmrdama, co nic a nikoho nerespektujou se lze dohodnout jen soudně nebo násilím, jinak to nejde. A za kyselej ksicht Okamury, Báby a dementů od Motoristu má u mě pan prezident hlas nadosmrti Upraveno 24. června uživatelem Frantik 18 12
redd Odesláno 24. června Nahlásit Odesláno 24. června před 10 minutami, Josef01 napsal: Mě to celé přijde směšné a prezident si tím jen snižuje důstojnost a autoritu. Myslím, že se nemusí nikoho ptát na to, kam má nebo nemá jet. Bohužel potřeboval akreditaci, kterou vyřizuje pouze MZV
Josef01 Odesláno 24. června Nahlásit Odesláno 24. června (upraveno) Obecně. Hlava státu nepotřebuje akreditaci od ministerstva zahraničí své země, aby mohla cestovat na mezinárodní summit. Pozvání a akreditaci pro účast na summitu zpravidla organizuje hostitelský stát nebo pořadatelská organizace (například NATO, European Union nebo United Nations). Hostitelský stát určuje, kdo bude vpuštěn do zabezpečených prostor summitu, vydává identifikační karty, bezpečnostní průkazy apod. Tohle si může zařídit prezidentská kancelář, ale asi nechce, je to bitva na písečku.... Upraveno 24. června uživatelem Josef01
redd Odesláno 24. června Nahlásit Odesláno 24. června Já žiju v domnění, že je to takhle, ale nemám to jak ověřit… takže se hádat nebudu prakticky to administruje Ministerstvo zahraničí / Stálá delegace ČR při NATO, ale až podle seznamu, který schvaluje vláda. NATO zve členské státy, ne konkrétní osoby
Josef01 Odesláno 24. června Nahlásit Odesláno 24. června MZV to má na starost za ČR, ale hostitelský stát může prezidenta jako hlavu státu pozvat a akreditovat sám. Zda chce nebo nechce je jiná věc. O to ale myslím zde nejde....
JR_2010 Odesláno 24. června Nahlásit Odesláno 24. června Škoda, že to muselo takhle dopadnout, možná mohl víc máknout, zapojit kámoše a mohl se nechat pozvat, jako VIP host přímo od NATO, tím by z těch našich kohabitátorů udělal vokurky největší... 1
Bert Odesláno 24. června Autor Nahlásit Odesláno 24. června „Ústavní soud předvedl dvě zásadní věci, zaprvé bezbřehou neobjektivitu a zadruhé napadení parlamentního pořádku a posouvání nás k prezidentskému systému. Tyto autoritářské mocenské manýry doufám odsoudí každý, kdo si váží parlamentní demokracie nehledě na politické smýšlení,“ napsal redakci Seznam Zpráv Turek. „Ústavní soud potvrdil, že by neměl existovat,“ zdůraznil. Bert: Přátelé, vy, kteří jste volili motoristy, potažmo obhajovali Totůrka, nafackujte si. 2 1 9
Gustaf Odesláno 24. června Nahlásit Odesláno 24. června Macinka je oberčurák a Bureš s ním stejně hovno udělá, páč mu mačká koule (jestli nějaký má). Denně nějakej průser. Tahle vláda mě sere od začátku...je mi zle z každé ostudy, co udělají. Nakopat do zadnice všechny, kdo tohle zvolil.... 3 2
Kamil.K Odesláno 24. června Nahlásit Odesláno 24. června před 9 minutami, Gustaf napsal: Macinka je oberčurák a Bureš s ním stejně hovno udělá, páč mu mačká koule (jestli nějaký má). Denně nějakej průser. Tahle vláda mě sere od začátku...je mi zle z každé ostudy, co udělají. Nakopat do zadnice všechny, kdo tohle zvolil.... Děkuji, lépe bych to nenapsal! 1
Kairos Odesláno 24. června Nahlásit Odesláno 24. června Nejsem fanousek ani jednoho z tech komunistickejch smejdu, do politiky muze jit jen pokriveny charakter a rad si veci overuji. To me privedlo sem https://nalus.usoud.cz/Search/Search.aspx , takze si asi muzeme gratulovat, ze odedneska ustavni soud rozhoduje v radu hodin a ne tydnu jako doposud. Teda jestli se ta rychlost zitra zase nezmeni. Kdo z tech smejdu Burese s Macinke nebo Pavla s Kolarem domluvej na NATO mejdanu vetsi ojeb pro republiku je asi jedno, na to vliv nemam.
Gustaf Odesláno 24. června Nahlásit Odesláno 24. června před 1 minutou, Kairos napsal: Nejsem fanousek ani jednoho z tech komunistickejch smejdu, do politiky muze jit jen pokriveny charakter a rad si veci overuji. To me privedlo sem https://nalus.usoud.cz/Search/Search.aspx , takze si asi muzeme gratulovat, ze odedneska ustavni soud rozhoduje v radu hodin a ne tydnu jako doposud. Teda jestli se ta rychlost zitra zase nezmeni. Kdo z tech smejdu Burese s Macinke nebo Pavla s Kolarem domluvej na NATO mejdanu vetsi ojeb pro republiku je asi jedno, na to vliv nemam. Soud rozhodne až v září.... nyní bylo vydáno jen předběžné opatření
Bert Odesláno 24. června Autor Nahlásit Odesláno 24. června před 10 minutami, Kairos napsal: Nejsem fanousek ani jednoho z tech komunistickejch smejdu, do politiky muze jit jen pokriveny charakter a rad si veci overuji. To me privedlo sem https://nalus.usoud.cz/Search/Search.aspx , takze si asi muzeme gratulovat, ze odedneska ustavni soud rozhoduje v radu hodin a ne tydnu jako doposud. Teda jestli se ta rychlost zitra zase nezmeni. Kdo z tech smejdu Burese s Macinke nebo Pavla s Kolarem domluvej na NATO mejdanu vetsi ojeb pro republiku je asi jedno, na to vliv nemam. Jsi dement, nebo jenom mentálně zaostalej? Soud meritorně nerozhodl, vydal předběžné opatření.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se