Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

před 21 minutami, Ajaj napsal:

Hele Berte o boji muslimum proti bezvercum slysim od „dvojcat“....kdy to bylo? 20 let zpatky?

k cemu od ty doby doslo, je vcelku slusny rozesrani od stredozemniho more dal na V/JV kde to nakonec odsrali hlavne ty muslimove, protoze se tam zacali rezat hlava nehlava mezi sebou a pocty mrtvych muzes pocitat uz v milionech. Coz nakonec taky slusne prispelo k exodu na zapad, kam fakt netahli kvuli ctyrem stovkam co dostanes na Harz4

Nekecej. Oni se fakt řežou mezi sebou? Já furt čtu,jak jsou mírumilovní, vzdělání, a jak nás obohatí. No nic, budu se s tím muset naučit žít. Možná, kdyby to řezání se mezi sebou dělali trochu líp, třeba by to mohli tak nějak vyřešit u sebe doma a neměl by kdo lézt sem. Nevím. Uvidíme. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 31 minutami, Bobisek napsal:

Kuncáku já ti nevím, ale jestli mi má (jak píšeš) přezíravé chování naznačovat zrovna nejmilejší osoba na fóru RadekXXX, tak je to se mnou fakt špatný a zavazuji se k důkladné sebekritice.

My dva máme výhodu, že se neznáme. Takže se můžeš soustředit jen na to, co píšu. Nevím, co bylo v mých příspěvcích urážlivého či posměšného. Obyčejně to je ale tak, že k podobným odsudkům se uchylují ti, kterým se mé názory nelíbí, nemají už ale argumenty na jejich vyvrácení. To už jsem zažil v životě mockrát a dokážu se s tím srovnat :)  Ale abych jako ty dokázal popírat pravdu, jen protože ji bude zrovna zastávat někdo mě nesympatický, s tím bych se tedy nesrovnal...

Holt špatnej příklad-Radek. Myšleno všeobecně. 

Jinak, osobně se neznáme, to je pravda, nevím, zda je to na škodu, to musíme zhodnotit oba jednotlivé, ale s argumentaci v koncích jsi u mě v hlubokém omylu :-)), podívej na počet mých příspěvků, já mám furt něco :-). U mě je naopak neznalost tebe výhodou, mohu se soustředit na to co píšeš a oprostuji se od postranních vlivu (trochu si to protireci s tím, že s tebou že sportu nebudu souhlasit, ale to neventiluju v příspěvcích, jen soukromne). Nemusím reagovat na vše a v klidu to promyslet.nenech se mnou vůbec rušit :-)) 

Upraveno uživatelem kuncák7
Odkaz ke komentáři

Tragedii ruznych muslimskych bezencu, co smeruji do EU, je predstava, ze problem je nekde jinde nez v nich. Duvod, proc prchaji z tech zemi je, ze si to sami svym idioctvim tam poslali do sra*ek a naprosto nechapou, ze si ty sra*ky nesou s sebou v hlave.

Pak prijdou do Evropy, reknou si "je, to je tady supr, akorat tu chybi šaria, vadi nam, ze tu zerou veprove, piji alkohol, nezabiji Zidy, nechaji zeny ridit auta a nenosit burky, nekamenuji homosexualy" atd. a ve finale, pokud je nechame, zase*ou i tuhle cast sveta mentalnima ho*nama, co maji v hlave, a pak se budou hrozne divit, ze ten novej krasnej svet zase stoji za nic, stejne jako to misto, odkud vysli.

Odkaz ke komentáři

před 2 hodinami, Ajaj napsal:

a ses si jistej, ze v Cechach podobny mista nemas? Ja jsem puvodem z Chomutova....

Promin, ale ja nekde tvrdil, ze podobny mista v Cechach nejsou ? S dovolenim si neslusne  odpovim sam. Netvrdil. Ale resime tu muslimy, ne cikany. A kdyz uz o nich mluvime, jsou dobrym prikladem toho, jak sí vetsinova populace muze zkomplikovat zivot, kdyz "otazku mensin" vezme za spatnej konec 😀.

To, ze je muslimska otazka v Evrope "pod kontrolou", je sebeklam, ktery si bohuzel stale jeste namlouva velka cast "vetsinove" populace klamana nezodpovednou politickou garniturou.

A na zaver uz jen dodam, ze jsem puvodem take z Chomutova 😉.

Upraveno uživatelem honza71
Odkaz ke komentáři

před 4 minutami, honza71 napsal:

Promin, ale ja nekde tvrdil, ze podobny mista v Cechach nejsou ? S dovolenim si neslusne  odpovim sam. Netvrdil. Ale resime tu muslimy, ne cikany. A kdyz uz o nich mluvime, jsou dobrym prikladem toho, jak sí vetsinova populace muze zkomplikovat zivot, kdyz "otazku mensin" vezme za spatnej konec 😀.

To, ze je muslimska otazka v Evrope "pod kontrolou", je sebeklam, kteri si bohuzel stale jeste namlouva velka cast "vetsinove" populace klamana nezodpovednou politickou garniturou.

A na zaver uz jen dodam, ze jsem puvodem take z Chomutova 😉.

ze bychom se taky znali?

BTW - a co je ten spravnej konec v otazce mensin?

Odkaz ke komentáři

znam jenom dva z Kladna. Jestli jezdis/jezdils na kole a mas v hajzlu kolena, tak se snad i zname.
pokud tedy Prochy = Prochazka
Všechno je pravda, ale myslím, že se neznáme. Já se sportovně skoro vždycky ukajel sám, moc nemusím ty hromadné akce

Odesláno z mého Lenovo TB3-850F pomocí Tapatalk

Odkaz ke komentáři

před 1 minutou, Prochy68 napsal:

Všechno je pravda, ale myslím, že se neznáme. Já se sportovně skoro vždycky ukajel sám, moc nemusím ty hromadné akce emoji23.png

Odesláno z mého Lenovo TB3-850F pomocí Tapatalk

V tom pripade posledni otazka - neznas cloveka jmenem „Líbal”?

Odkaz ke komentáři

před 2 minutami, Ajaj napsal:

ze bychom se taky znali?

BTW - a co je ten spravnej konec v otazce mensin?

Tak rocnik mam v nicku a jsem z Bezrucovky. Tak posud sam, zda je to mozne.

Co se spravneho konce v otazce mensin tyka, nemuzu slouzit. Jsem stavebni inzenyr. Ani politolog ani sociolog ani ... co ja vim, jak se vsichni ti moudri vzdelanci nazyvaji a ani politik. Kdyz na to dosud neprisli oni, ode me se to nedozvis 😀

Jen je myslim ze soucasneho deni zrejme, ze postup, ktery zvolili doposud tou spravnou cestou neni.

Odkaz ke komentáři

před 1 minutou, honza71 napsal:

Tak rocnik mam v nicku a jsem z Bezrucovky. Tak posud sam, zda je to mozne.

Co se spravneho konce v otazce mensin tyka, nemuzu slouzit. Jsem stavebni inzenyr. Ani politolog ani sociolog ani ... co ja vim, jak se vsichni ti moudri vzdelanci nazyvaji a ani politik. Kdyz na to dosud neprisli oni, ode me se to nedozvis 😀

Jen je myslim ze soucasneho deni zrejme, ze postup, ktery zvolili doposud tou spravnou cestou neni.

tvl - to myslíš ten divnej panelak co má na délku víc než na výšku?

Odkaz ke komentáři

@Ajaj, @honza71& @Prochy68,nechcete si padnout kolem krku a probírat nacionále radši přes SZ? Ať Vás u toho nevidí každej kdo vleze do žumpy :speak_cool:

Ad no-go zóny: Obávám se že mít v tuzemsku pár podobných "sociálních ubikací" pro afghánsko-africké fetky z evropského solidárního přídělu, brzo bychom tu se slzou v oku vzpomínali na folklorní pošťuchování, břitvy na gumě, muňky a jiná "špecifiká" u našich a slovenských (nyní britských) cikánů... :smoke:

PS: U nás ve městě máme Mongolce. Tak jako drtivá většina asiatů v první generaci celkem sekají dobrotu, kvůli občanství se hned po příjezdu snaží zabřeznout a založit rodiny, děcka posílají do škol - a dokud se nenapijou, jsou prý v pohodě a pořádek udržují líp než někteří češi. Akorát se jim ze strany radnice muselo opakovaně vysvětlovat, že porážka berana přímo na chodbě bytovky se v tuzemsku opravdu nepovažuje za úplně vhodnou víkendovou zábavu... 🐏

Upraveno uživatelem Radek124
Odkaz ke komentáři

Zil jsem nejakou dobu v Dubaji, pracovni kolektiv 80% muslimu. V soukromem case se stykal jenom s muslimy. 

To asi nebudou ti sami  30leti dospivajici slimaci migrujici do evropy za ucelem rozsevani sveho seme a vycucavani stedrych socialnich davek... 

Myslim,ze pozustali po tom bezhlavem uciteli z Francie (a vubec vsechny obeti jejich trestnych cinu)  by si urcite radi poslechli tu pohadku o tom jak je vsechna ta alahova sebranka uplne v pohode a jen zly evropani nechapou, ze to s nama mysli vlastne dobre....

Jen by me zajimalo jak by vsichni ti co se slimaku zastavaj mluvili, kdyby se nektera z tech zrudnosti stala nekomu v jejich rodine. 

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...