skalis Odesláno 20. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2023 exBURN: Tak vyresit se to jiste da i tak, ze ucitelum tech 20k taky seskrabneme, aby nevycuhovali… Ale nemyslim si, ze je to zrovna dobrej pristup. Kdyby zamestnanci v socialnich sluzbach namisto stavkovani podali hromadne vypoved, to jiste jejich klienty neposkodi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exBURN Odesláno 20. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2023 Ty jo dobrej demagog . O hromadných výpovědích nikdo nemluvil, tam je asi všem příčetným jasný, že se to nikdy nestane, jen se vymění personál a holt se o důchodce s demencí budou starat lidi, co razí názor, že takový tip člověka už nevnímá a tak není potřeba něco vymýšlet a dělat pro ně . Co to v praxi znamená si možná domyslíš. A co třeba dát 10 oběma a ne jen zvýhodňovat populisticky skupinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 20. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2023 (upraveno) Psal jsem, ze 40k prumer pro ucitele je malo a Ty jsi reagoval ve smyslu, at si trhnou, ze v socialnich sluzbach maji jeste min a taky nestavkujou. Ale ja jsem neporovnaval ucitele se soc. sluzbama, ale hodnotil jsem absolutni vysi jejich odmen. Ani jsem nepsal, ze v soc. sluzbach si ty penize nezaslouzi. Takze demagoga si nechej od cesty. Edit: Ciste pragmaticky bez emoci, pokud mam ekonomiku, ktera si na sebe nevydela, tak prvni musim investovat do budoucnosti (vzdelani), aby mi nasledne prosperita vydelala na socialni sluzby. Upraveno 20. listopadu 2023 uživatelem skalis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exBURN Odesláno 20. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2023 Já prvně vůbec nereagoval na tebe. Reagoval jsem na to, že 58k k tomu 8 týdnů dovolené a neúplná 8 hodinová pracovní doba je masakr dobré ohodnocení, jelikož tu máme i jiné odvětví společensky taky velmi významné, které si nezaslouží přehlížet. Akorát nemají jako rukojmí holt děti no No čistě pragmaticky, bez emocí, je přístup, kdy valíme peníze do školství jak do černé díry úplně k hovnu a je možná na čase ho po 40 letech změnit a ne jen přidat množství peněz, které do té díry nasypem. A tím dokonce možná ušetřit i na jiné důležité výdaje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 20. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2023 Ja bych klidne nechal ucitele stavkovat. Pro decka splneny sen Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 20. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2023 před 11 minutami, exBURN napsal: Já prvně vůbec nereagoval na tebe. Reagoval jsem na to, že 58k k tomu 8 týdnů dovolené a neúplná 8 hodinová pracovní doba je masakr dobré ohodnocení, jelikož tu máme i jiné odvětví společensky taky velmi významné, které si nezaslouží přehlížet. Akorát nemají jako rukojmí holt děti no No čistě pragmaticky, bez emocí, je přístup, kdy valíme peníze do školství jak do černé díry úplně k hovnu a je možná na čase ho po 40 letech změnit a ne jen přidat množství peněz, které do té díry nasypem. A tím dokonce možná ušetřit i na jiné důležité výdaje OK, tim padem uznavam, ze jsem prestrelil. I kdyz 58k pro dobryho ucitele mi prijde jako dobry zaklad a ne masakr :). Na potrebe reformy systemu se shodneme. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exBURN Odesláno 20. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2023 Jak říkáš - ať maj klidně kilo, když budou k čemu. Mě vadí pořad ty paušály pro všechny bez ohledu na kvalitu. Ale to se zas přesouváme k té reformě… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dykmore Odesláno 20. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2023 Ale kde jste přišli na to, že 58k je základ, nebo nějaký standard? Na minulé straně jsem k té částce dal doplňující otázku, bohužel bez odpovědi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 20. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2023 Řekl bych, že to bylo myšleno, jakože 58 BY BYL dobrý základ, ne že je. Minimálně já bych to tak nějak viděl…a to nemám učitele v rodině. Těch profesí, který by potřebovaly přisypat, je mraky, ale všem najednou to nejde. A když to nebude najednou, vždycky se najde někdo, kdo si myslí, že ta jeho to potřebuje víc, nebo dřív. Vymyslet která to bude první a která poslední, to je problém. Vždycky bude někdo brečet a “stávkovat”. Vymyslet to tak, aby všichni kejvli, no to asi nejde Kdo si myslí že má akorát a nezaslouží přidat, ať hodí kamenem, tady bych se výraznější újmy nebál. Narozdíl od případného házení těch, kteří maj pocit, že je tady spousta přeplacenejch… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 21. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2023 Jaké jsou reálné mzdy v Německu ? Na Instagramu je účet, kde lidé zveřejňují svoje výplatní pásky .... https://www.instagram.com/gehaltindeutschland/?utm_source=ig_embed&ig_rid=ed97ee28-7702-4b0a-b429-de4c4905beb5 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferrycz Odesláno 21. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2023 V 17. 11. 2023 v 12:43, kamilb napsal: Estébák bureš se vyblil na Národní třídě, a kus dál vivat Palestina. a netušíš kde se vyblil bolševický rozvědčík Pávek ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 21. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2023 před 10 hodinami, nickolas napsal: Řekl bych, že to bylo myšleno, jakože 58 BY BYL dobrý základ, ne že je. Minimálně já bych to tak nějak viděl…a to nemám učitele v rodině. Těch profesí, který by potřebovaly přisypat, je mraky, ale všem najednou to nejde. A když to nebude najednou, vždycky se najde někdo, kdo si myslí, že ta jeho to potřebuje víc, nebo dřív. Vymyslet která to bude první a která poslední, to je problém. Vždycky bude někdo brečet a “stávkovat”. Vymyslet to tak, aby všichni kejvli, no to asi nejde Kdo si myslí že má akorát a nezaslouží přidat, ať hodí kamenem, tady bych se výraznější újmy nebál. Narozdíl od případného házení těch, kteří maj pocit, že je tady spousta přeplacenejch… Na rovinu, výraznější újmy bych se taky nebál, ale kamenem bych asi klidně hodil . Jsem sice díky své "oblíbenosti" v kolektivu výrazně pod průměrem, ale díky přehodnocení priorit v otázce hodinek si nestěžuju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kamilb Odesláno 21. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2023 před 2 hodinami, ferrycz napsal: a netušíš kde se vyblil bolševický rozvědčík Pávek ? Pávek mi neva Ale estébák bureš a vlajky palestiny na národní jo, tak nemůžu sloužit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferrycz Odesláno 21. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2023 před 5 hodinami, kamilb napsal: Pávek mi neva Ale estébák bureš a vlajky palestiny na národní jo, tak nemůžu sloužit. vlajky mi také vadí ale Bureš nebo Pávek to je jedno a totéž Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferrycz Odesláno 21. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2023 kdyby tam na národní byli místo palestinských ruský vlajky, tak už to tam mydlí a zatýká se a soudí za podporu něčeho čemu říkají terorismus. Ale palestinci teroristi nejsou, asi už jsem starej a ničemu nerozumím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lynx12 Odesláno 21. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2023 před 1 hodinou, ferrycz napsal: vlajky mi také vadí ale Bureš nebo Pávek to je jedno a totéž Tohle srovnání je naprosté chucpe... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferrycz Odesláno 21. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2023 Před hodinou, Lynx12 napsal: Tohle srovnání je naprosté chucpe... si úplně nemyslím, ale to je jedno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 21. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2023 Před hodinou, Lynx12 napsal: Tohle srovnání je naprosté chucpe... To určitě není. Oba prospěcháři bez skrupulí, oba komouši a zaprodanci. (Přesto jsem to nakonec Pávkovi s velkým sebezapřením také hodil a je mi stydno.) 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferrycz Odesláno 21. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2023 před 4 minutami, Americkej napsal: To určitě není. Oba prospěcháři bez skrupulí, oba komouši a zaprodanci. (Přesto jsem to nakonec Pávkovi s velkým sebezapřením také hodil a je mi stydno.) moje slova Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tobi Odesláno 22. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2023 před 6 hodinami, Americkej napsal: To určitě není. Oba prospěcháři bez skrupulí, oba komouši a zaprodanci. (Přesto jsem to nakonec Pávkovi s velkým sebezapřením také hodil a je mi stydno.) Také mám stejnou úvahu, bohužel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se