Bert Odesláno 22. listopadu 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2023 No, někteří si myslí, že velký Jéčko bydlí u nich .... v evangeliu podle Jana 14:23 (Bible, Český ekumenický překlad) říká Ježíš: "Odpověděl mu Ježíš: 'Kdo mě miluje, bude zachovávat mé slovo; a můj Otec ho bude milovat, přijdeme k němu a přebudeme u něho.'" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hinkle Odesláno 22. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2023 Dobre, tak jinak. Prunik mych nazoru s nazory kandidata nedosahl potrebne hodnoty v dulezitych bodech. Vim, ze to nikdy nebude na 100pro. A volby byly zatim nepovinne. Ale jak rikam, muj nazor. Nikomu ho nenutim a rozumim vasim argumentum. Zatim si muzu dovolit v tomhle nedelat kompromisy. Az prijde chlapek nebo osoba, ktera bude tvrdit, ze potrebujeme doktory a inzenyry z Gazy, Afriky a Asie, treba takovych 80.000 by nam sluselo, ze odevzda osud naroda do rukou vudce, tak treba budu volit i protikandidata. Pokud ten bude alespon trochu vic akceptovatelny.ale zatim nebyl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 22. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2023 Jsem chtěl napsat něco o lidech Papežtějších než papež...ale on i jeden z těch posledních papežu byl prej v Hitlerjugend, tak nevím no. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 22. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2023 Mám stejný názor. Volit menší zlo je blbost. Babiš byl pro mě nepřijatelný a Pavel pro svoji anamnézu stejně .Myslím si že nikdo kdo má podobné stigma by neměl zastávat žádnou vysokou státní funkci, měl by klidně žít životem normálního člověka. Aspoň když kritizuji některá jeho počínání mohu si říci já ho nevolil./ i když je to kulový platné/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 22. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2023 Kuncák no no, ten kontext je jinak. Musíš také číst mezi řádky, Karel samozřejmě žádným komoušským slouhou nebyl, to snad není třeba psát. Ostatně je to jediný člověk, který by si tu funkci na Hradě zasloužil. Jenže lid raději házel perly sviním a letos to nebylo jinak. Největší for je letošní First Lady - vystudovaná politručka nebo co vlastně. My tu vlastně ani nic lepšího než všelijaké komouše, bývalé komouše, překabátěné komouše a skorokomouše nemáme. A pokud ano, nechtějí do politiky - nelze se jim divit. Zdar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 22. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2023 Tvl ja byl v pionyru, abych mel klid, to jsem taky ten zaprodanec... uz to tak bude... Uklidnuje me snad jen muj bracha, pozdejsi apostol sv. Pavel, kteremu proslo i nejake to mucenicko krestanu...tak treba mam jeste sanci... :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 22. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2023 (upraveno) Když bych to shrnul Pokud by vám někdo v roce 89 řekl že tohle bude prezident a první dáma poslali by jste ho k Chocholouškovi Přihlásila ke studiu na bratislavské Vojenské politické akademii Klementa Gottwalda,[1] jež se zjednodušeně označovala za školu pro politruky.[5] Podala tak přihlášku do Komunistické strany Československa.[4] Školu dokončila roku 1990.[3] V rozmezí let 1988 a 1991 se vzdělával v postgraduálním kurzu organizovaném 26. oddělením Zpravodajské správy Generálního štábu (tzv. Zpravodajským institutem) pro pracovníky vojenské rozvědky pro práci v zahraničí a speciální úkoly (s krycím jménem Pávek a v prvním ročníku pod krytím Vojenské akademie Antonína Zápotockého v Brně).[8][9][10] Archivní dokument shrnující Pavlovo studium uvádí, že „ke studiu předmětu přistoupil zodpovědně, potvrdil velmi dobré předpoklady pro zvládnutí agenturní přípravy“.[11] Zdroj Wikipedie Upraveno 22. listopadu 2023 uživatelem Conrad Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lynx12 Odesláno 22. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2023 Na FB mne to nepřekvapí, ovšem zdaleka bych nečekal, že právě zde bude tolik princezen, čekajících na prince na bílém koni... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 22. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2023 před 3 minutami, Lynx12 napsal: Na FB mne to nepřekvapí, ovšem zdaleka bych nečekal, že právě zde bude tolik princezen, čekajících na prince na bílém koni... Ne, nečekám na prince na bílém koni, ale příčí se mi volit menší zlo, proto jsem nevolil. Pokud když nemáš bílého koně bereš kulhavou herku je to tvoje volba, já půjdu raději pěšky. Na FB nechodím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 22. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2023 před 41 minutami, petr_cha napsal: Tvl ja byl v pionyru, abych mel klid, to jsem taky ten zaprodanec... uz to tak bude... Uklidnuje me snad jen muj bracha, pozdejsi apostol sv. Pavel, kteremu proslo i nejake to mucenicko krestanu...tak treba mam jeste sanci... Já taky, ale nesměl jsem nosit šátek a když měl vedoucí kydy, zašel za ním tata, chytil za krčisko a nosit jsem ho prostě nemusel, spíš nesměl. Takže jsem to neměl lehké, protože jsem ho strašně chtěl a záviděl kamarádům Dnes říkáme co bylo, to bylo, ale kluci, doba byla nelehká a byli "komunisti" a Komunisti....a nebuďme naivní, náš aktuální prezident byl top komouš každým coulem, ale? Nechme to plavat, sám i přes všechny ty svinstva co způsobili tisícům lidem, haldu jich i zabili, vím, je to mega hnus, ale zkouším žít dneškem jako správný Afričan, ne včerejškem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 22. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2023 Tak z jiného soudku Tohle hlava nemůže pobrat https://www.novinky.cz/clanek/zahranicni-evropa-neuveritelny-pribeh-jedne-deportace-z-britanie-aneb-milion-liber-a-nekonecne-soudu-40451652#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=novinky.web.nexttoart Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exBURN Odesláno 22. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2023 (upraveno) Mě tohle baví Prostě ikdyž 30 let makáš pro vlast, zachráníš s týmem 55 životů, tak ne - byl si 3 roky v mládí ve straně, tak konec - ideálně trest smrti a hotovo - nikdy ti už nemůže být odpušťěno, protože jsme naprosto 100% bezchybná společnost, která je morálně čistá a když někdo sejde z cesty, tak už nesmí dostat možnost to napravit. Conrade jel by si s týmem vyprostit vojáky za minometné palby? Vlezl bys tam? Upraveno 22. listopadu 2023 uživatelem exBURN Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lynx12 Odesláno 22. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2023 (upraveno) před 30 minutami, exBURN napsal: Mě tohle baví Prostě ikdyž 30 let makáš pro vlast, zachráníš s týmem 55 životů, tak ne - byl si 3 roky v mládí ve straně, tak konec - ideálně trest smrti a hotovo - nikdy ti už nemůže být odpušťěno, protože jsme naprosto 100% bezchybná společnost, která je morálně čistá a když někdo sejde z cesty, tak už nesmí dostat možnost to napravit. Conrade jel by si s týmem vyprostit vojáky za minometné palby? Vlezl bys tam? často mi dehonestace 4P přijde jako závist, že má větší koule, než většina z nás... nejvyšší fr. vyznamenání Řád čestné legie nedostal jen tak z plezíru... Upraveno 22. listopadu 2023 uživatelem Lynx12 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H-B Odesláno 22. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2023 Před hodinou, exBURN napsal: Mě tohle baví Prostě ikdyž 30 let makáš pro vlast, zachráníš s týmem 55 životů, tak ne - byl si 3 roky v mládí ve straně, tak konec - ideálně trest smrti a hotovo - nikdy ti už nemůže být odpušťěno, protože jsme naprosto 100% bezchybná společnost, která je morálně čistá a když někdo sejde z cesty, tak už nesmí dostat možnost to napravit. Conrade jel by si s týmem vyprostit vojáky za minometné palby? Vlezl bys tam? Preesne. Strucnej odstavec, co rika vse. Alibisticky kydy o tom, jak nebudu volit mensi zlo, jsou opijeni sama sebe rohlikem. Papezstejsi nez papez na tyhle pany taky sedi. Diky bohu, ze je to mensina. Jinak byvhom se nehli z mista. A nezapominejme, ze to "misto" setsakra dlouho smrdelo becherovkou, pelmenema a ostudou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tobi Odesláno 23. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2023 před 5 hodinami, exBURN napsal: Mě tohle baví Prostě ikdyž 30 let makáš pro vlast, zachráníš s týmem 55 životů, tak ne - byl si 3 roky v mládí ve straně, tak konec - ideálně trest smrti a hotovo - nikdy ti už nemůže být odpušťěno, protože jsme naprosto 100% bezchybná společnost, která je morálně čistá a když někdo sejde z cesty, tak už nesmí dostat možnost to napravit. Conrade jel by si s týmem vyprostit vojáky za minometné palby? Vlezl bys tam? Já tedy nevím, myslíte že vyproštoval s týmem vojáky on osobně, jen se ptám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 23. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2023 Já tedy nevím, myslíte že vyproštoval s týmem vojáky on osobně, jen se ptám.Jo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 23. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2023 před 13 hodinami, Jarett napsal: Potkal jste se někdo z vás osobně s výše jmenovanými ? Já ano, byť oba před mnoha lety. A.B. v době těsně před zakládáním ANO. P.P., když byl ještě v Prostějově. Rozdíl v chování k okolí byl diametrálně odlišný. Prvnímu bych ruku nepodal. Ten druhý na mě vždy působil pokorně. Taky jsem přesvědčený, že P.P. nikomu nikdy vědomě neubližoval, což se o A.B. rozhodně říct nedá ... Hele i za mne máš pravdu. Je tady bohužel, pár členů, které znám a to dost dlouho a jejich názory a hlavně zdejší příspěvky jsou pro mne za hranou. Oni také Ti novější nevynechají příležitost si kopnout do pana prezidenta , či do současného premiera a vlastně do kohokoliv ze současných kormidelníků. Někteří rovnou přiznají veřejně či po větou, že budou volit Andyho Babiše. Nejhorší, je že napíší, že nebudu obhajovat Zemana, ale už tím tu arogantní sprostou, ulhanou špínu vlastně obhajují. S ním obhajují tu chobotnici Mynářů a Nejedlých atd. bývalý pan prezident Havel jim vadí, současný pan prezident jim také vadí. Jaký život asi vedli tito lidé ( naší členové) za komunistů a jaký život vedou nyní? Jsou vlastně s životem nyní spokojeni? Nebo byli velice spokojeni za premiera Babiše, který český stát podojil tak jako nikdy žádný premier a rozjebal řadu institucí od státních nemocnic, po Českou Poštu a ostatní ? Tedy za toho príma a pravdomluvného Miloše Zemana, lehce či více ožralého fakticky celé dny, krom poslední doby, kdy nosil pleny a hrad řídila skupina vyvolených. Těžko říci proč mají někteří naší členové touhu kopat do lidí, kteří se zde snaží dělat pořádek dva roky, po osmi letém řádění Andreje Babiše a neustále nám tady podsouvají svoje pololži. Fiala a spol se snaží a ta jejich komunikace je taková problematická, hodně mizerná, ale pro ty naše místní chytrolíny je evidentně těžké si uvědomit, že ta současná vláda podědila " rozdanou , zcela prázdnou státní kasu" která byly navíc do budoucna zatížena populistickými sliby, které se s tou současnou vládou stále táhnou, aniž by s nimi měla cokoliv společného. Sorry musel jsem to sem poprvé takhle napsat, když jsem si přečetl na posledních pár stranách sdrceryvné od lidí, které znám. Dokonce si někteří z nich dali práci i s odkazy a shrnutím skoro kriminálních skutků současného prezidenta pana Petra Pavla. Chce se mi fakt zvracet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 23. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2023 před 23 minutami, long napsal: Chce se mi fakt zvracet Na názor má každý právo. A i tady je vidět, že ne každý to chápe v kontextu a čím mladší člověk, tím míň. Vyjadřovat se k minulému režimu bych doporučoval, aby se zdrželi ti, kteří v roce 1989 měli míň, než 18 let. Já a moje rodina jsme si tedy užili dost a dnes, byť mě spousta věcí štve, je to mnohem, mnohem lepší. Bohužel největší neštěstí, které lidskou komunikaci potkalo, je rozšíření virtuálna, internetu. Každý, kdo má díru tam, kde se potkávají nohy se zády se vyjadřuje k čemukoli ... a tady musím v jediném souhlasit se Zemanem, pomstichtivým a zákeřným frustrátem, že většina lidí jsou debilové. A to pochopil i A.B., japonec a další, jejichž politika není nic jiného, než "slibem nezarmoutíš ... a my bychom to udělali lépe". Jsem hluboce přesvědčený, že ti, co jsou teď v opozici, by to lépe neudělali. A to, že po volbách v opozici skončili, je vlastně jejich největší vítězství. A to je smutné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 23. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2023 Když to vezmu z druhé strany, vzhledem k těm, co jim bylo v roce 89 -18 a víc, je bohužel vidět, že politologové co na to upozorňovali mají naprostou pravdu- nezbavíme se nacpelosti do doby než tito budou hybnou silou. Nebylo mi v té době 18, přesto jsem si s nima užil a právě proto budu proti nim a nebudu je oslavovat. Stojím si za svým že kariérní komunista zvlášť aktivní, nemá ve vrcholné funkci co dělat, stejně tak STBak a je to jen a jen obraz doby a společnosti. Eloga- teď to samozřejmě plně chápu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ATOM Odesláno 23. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2023 před 2 hodinami, Jarett napsal: Vyjadřovat se k minulému režimu bych doporučoval, aby se zdrželi ti, kteří v roce 1989 měli míň, než 18 let. Proboha, to snad nemyslis vazne ze ne ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se