geometr Odesláno 7. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2024 před 24 minutami, Murphy97 napsal: Jinak ja zemedelcum fandim a snazim se je v poslednich letech podporovat zvysenou spotrebou. Zejmena ti, kteri se zameruji na produkci jecmene a chmele, jsou mi velmi sympaticti. A jinak pulka vlády je z jižní Moravy a Brna, ne? Jezdil bych tedy tu spanilou jízdu s traktory v Brně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 7. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2024 Předpokládáš, že by si neprůjezdnýho Brna někdo všimnul? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 7. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2024 No jo vlastně, dyť se mu vyhýbaj i prezidentský letadla Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 7. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2024 Přésňé, cizej se vyhne a pro místní je to standart. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kamilb Odesláno 7. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2024 před 1 hodinou, Frantik napsal: .... Prej "zivime tuhle zemi" U nás v lídlu je všecko z Polska tato budou teda asi Poláci v tech traktorech. Jinak mám všude kolem baráku řepku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 7. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2024 před 40 minutami, Bert napsal: K této věci. Mohl by mi někdo vysvětlit, co to znamená, když zaslechnu vyjádření policejní mluvky, že: Policie vyhlásila nulovou toleranci .... ???? Mám takový pocit hraničící s jistotou, že v zákoně o Policii nic takového není. Si z nás ty blbý placatý čepice fakt už dělaj prdel! Dělají prdel již nějakou sezonu, no.... , tohle je docela zlo od Zlého. Nomen omen. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 7. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2024 V překladu do jazyka prostého člověka strašej, že se fízlové začnou chovat podle zákona? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 7. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2024 Z jiného eurosoudku: https://www.seznamzpravy.cz/clanek/domaci-zivot-v-cesku-zakaz-amalgamu-se-uspisil-plne-hrazene-plomby-pro-dospele-uz-nebudou-247166 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 7. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2024 před 1 hodinou, Murphy97 napsal: Jinak ja zemedelcum fandim a snazim se je v poslednich letech podporovat zvysenou spotrebou. Zejmena ti, kteri se zameruji na produkci jecmene a chmele, jsou mi velmi sympaticti. Souhlasím, dělám to stejně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zceyee Odesláno 7. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2024 Před hodinou, Americkej napsal: V překladu do jazyka prostého člověka strašej, že se fízlové začnou chovat podle zákona? Ha ha, kdyby chteli zavest nulovou toleranci tak ji musej zvednout, protoze ted si ty prestupky regulerne vymysli aby meli neco. Tenhle tyden uz mi 5x sundavali boticku .. sice na jednom jedinem miste ale jezdej v cim dal delaich intervalech. Nulla poena sine lege ignore .. nova zasada. A vlastne proc to neimplementovat rovnou do zakona. Doporucuju posledni clanek od Challengera, je celkem vystiznej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 7. března 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2024 před 20 minutami, zceyee napsal: Ha ha, kdyby chteli zavest nulovou toleranci tak ji musej zvednout, protoze ted si ty prestupky regulerne vymysli aby meli neco. Tenhle tyden uz mi 5x sundavali boticku .. sice na jednom jedinem miste ale jezdej v cim dal delaich intervalech. Nulla poena sine lege ignore .. nova zasada. A vlastne proc to neimplementovat rovnou do zakona. Doporucuju posledni clanek od Challengera, je celkem vystiznej. Nedoporučuju poslední článek od Challengera, je úplně na piču. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zceyee Odesláno 7. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2024 a v cem? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chuckie2 Odesláno 7. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2024 (upraveno) 44 minutes ago, zceyee said: a v cem? To psal Zitek nebo ten mluvci Foldyny ne? Tvl to je peklo tyhle kecy... EDIT: a jen aby bylo jasno co tady kolega obhajuje. Pisatel pise, ze dnes je tady horsi nesvoboda nez za komunismu a RUsko je dnes jediny ochrance svobody slova a hodnot a podobne sracky..... Upraveno 7. března 2024 uživatelem chuckie2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 7. března 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2024 Před hodinou, zceyee napsal: a v cem? Kamaráde, při vší úctě k Tobě se odmítám v takových sračkách hrabat. Fakt ne. Na základě Tvého doporučení jsem ten blábol přečetl, a stačí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 7. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2024 a v cem?"Celkem výstižné" se to může zdát jenom totálnímu ignorantovi. Větší snůšku lží jsem už dlouho nečetl. Ani jsem to vlastně nedočetl, nešlo to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lynx12 Odesláno 7. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2024 Ještě něco k těm dnešním zemědělcům s traktory v Praze https://www.idnes.cz/praha/zpravy/dopravni-nehoda-traktor-auto-letensky-tunel.A240307_133914_praha-zpravy_vich Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zceyee Odesláno 7. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2024 (upraveno) před 1 hodinou, Bert napsal: Kamaráde, při vší úctě k Tobě se odmítám v takových sračkách hrabat. Fakt ne. Na základě Tvého doporučení jsem ten blábol přečetl, a stačí. Ok, mozna tam kazdy vidime neco jineho, ja vnimam tedy hlavne zmeny zakonu za posledni roky, zejmena v doprave. UA veci nehodnotim, nesleduju, nezajimaji me (myslim ze sem to tu uz nekdy psal), tedy ty me neserou, jelikoz je v tom nevnimam tolik jako zdejsi osazenstvo (a nemam na to ani zadny nazor .. ani jediny spravny .. ani ten proti tomu jedinemu spravnemu, pac me to proste nezajima). Me nedavno totalne nasralo treba tohle, https://youtu.be/wzPppVahNIA Auto predjizdi auto nesmyslne dlouhy usek a za nim je nalepen dalsi ridic, prvni predjizdejici se zaradi tesne pred horizontem (byt v tom miste neni problem predjet 5 aut, usek znam a jezdim tam denne), kluk za nim to nestihne. Zabranit tomu mohl take ridic jenz byl predjizden obema vozidly. Mohl zpomalit kdyz videl ze ho predjizdi dve auta a nestihaji se pred horizontem zaradit. Takze mame 3 ridice (protijedouci neresim, ten mel horizont a nemohl videt ze proti nemu jedou dve auta). Z toho 3 ridici mohli stretu zabranit .. z nejakeho duvodu na odpovednost vsichni rezignovali "ja predjizdim devadesat, nebudu porusovat predpisy aby ten za mnou se stihl zaradit" .. "oni me predjizdej, jejich problem ze to nestihnou, na co bych pribrzdil" ... a vysledkem sou tri mrtvy, kdy ten picus z te T5 chodi po Aši a kváká že "oni ti idioti na mě ještě mávali !" a společnost na to "no jo, můžou si za to sami, dobře jim tak" ... a Berte, mě tohle prostě sere. A sere mě to nastavení společnosti který volá po represi (do který spadne pár idiotů a spoustu odpovědných lidí, ať už v dopravě .. nebo v otázce držení zbraní) .... Díky poslední novelizaci 361/2000 Sb. už berou řidičáky na místě za rychlejší jízdu (třeba mezi polem a polem kdy si někdo nevšiml chybějící značky konec obce), viz § 118b odst. 1 písm. d) zákona č. 361/2000 Sb. .. a když se nechá řidičák doma a seberou ho na druhý straně republiky, je tam ještě povinnost ho odevzdat v místě kde ho zadrželi. https://www.idnes.cz/auto/zpravodajstvi/policie-doprava-radar-mereni-rychlosti-ridicak-odebrani-pokuta.A240306_140809_automoto_fdv Nedavno byl clanek jak policiste merili rychlost .... bez radaru!, ted ho nemuzu najit. A takhle si tu zijem. A když pak vidim jak v provozu (ne)fungujou lidi co volaj po represi v dopravě, třeba lidi co jezdí bez problému potom co jim z auta vypadne brzdová destička .. tak se mi chce blejt. Já vím, já vím, lidi co na to maj si poříděj rušičku s detektorem rameru za 130k do auta a tohle neřeší .. doplatěj na to zase jen ti ... ostatní. Před hodinou, Hasňa napsal: "Celkem výstižné" se to může zdát jenom totálnímu ignorantovi. Větší snůšku lží jsem už dlouho nečetl. Ani jsem to vlastně nedočetl, nešlo to. Asi v tom každý vidíme něco jiného, věci co tam vidím já při porovnání s aktuálním většinovým mindsetem společnosti vůči realitě .. asi jsem ignorant .. měl bych začít číst jiný knížky, vytvořit si nějakou anxiolitickou závislost, třeba začít chlastat, nebo změnit realitu, nevím. Upraveno 7. března 2024 uživatelem zceyee Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hinkle Odesláno 7. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2024 Jak ten cas leti… https://www.dw.com/en/the-history-of-nord-stream/a-58618313 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 7. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2024 (upraveno) před 7 hodinami, Bert napsal: Nedoporučuju poslední článek od Challengera, je úplně na piču. Doprej mi nejaky to guilty pleasure, kde to je, ten clanek ci blog? Snazil jsem se poctive hledat, ale nejsem toho schopen, zda se. Upraveno 7. března 2024 uživatelem Micey Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 7. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2024 Tvl že se se o existenci Gagauzie dozvím v souvislosti s jejich žádostí o bratrskou pomoc u Putina... Holt Divokej východ no. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se