safi Odesláno 26. února Nahlásit Odesláno 26. února Nic nepotěší po ránu tak, jako demontáž relativně vyváženého systému. Pokud tohle bude úspěšný trend, tak se i naše jakákoliv budoucí vláda může chovat jak utržená z řetězu, 1
petr_cha Odesláno 26. února Nahlásit Odesláno 26. února Me napada uz jen snad.. ze vopravdu nemam rad lidi, co pisou s caps lockem... a ze pri tom tempu, co z tech dvou bude padat za rok, za dva....
instant Odesláno 26. února Nahlásit Odesláno 26. února V 25. 2. 2025 v 22:17, petr_cha napsal: A musk jede.. Rozšířit a to ma pritom kanadske obcianstvo. No to su ti africki imigranti, pustite ich dnu, pomozete im a oni robia len problemy. Trump mal pravdu.. 1
Harwey Odesláno 26. února Nahlásit Odesláno 26. února no mohli by mu ho odobrat https://hnonline.sk/svet/96196973-statisice-kanadanov-ziadaju-aby-bolo-muskovi-odobrate-kanadske-obcianstvo
safi Odesláno 26. února Nahlásit Odesláno 26. února Sakra.. Já chci zobat to, co Musk zobe. Byl bych asi konečně šťastný.
Josef01 Odesláno 26. února Nahlásit Odesláno 26. února Myslím, že budeme mít podobné starosti po našich volbách, jako mají Američané. Celej svět je na hlavu a nemůže to skončit dobře.
instant Odesláno 26. února Nahlásit Odesláno 26. února V 26. 2. 2025 v 9:26, safi napsal: Sakra.. Já chci zobat to, co Musk zobe. Byl bych asi konečně šťastný. Rozšířit ketamin, koks.. ktovie co este. mozno sa ho staci na X spytat a sam povie. vyzera byt dost ukecany 1
Duke650 Odesláno 26. února Nahlásit Odesláno 26. února Miluju Finy za tu jejich no-bullshit náturu. Oni vždy věděli, kde je sever 4
safi Odesláno 26. února Nahlásit Odesláno 26. února V 26. 2. 2025 v 9:38, instant napsal: ketamin, koks.. ktovie co este. mozno sa ho staci na X spytat a sam povie. vyzera byt dost ukecany Rozšířit To byly byly diskuse na chronomagu
safi Odesláno 26. února Nahlásit Odesláno 26. února Dle Trumpa bude brzy standardem dovolená v Gaze. https://www.seznamzpravy.cz/clanek/zahranicni-video-trump-zverejnil-bizarni-klip-jak-ma-vypadat-nove-pasmo-gazy-270768 1
M.K. Odesláno 26. února Nahlásit Odesláno 26. února V 26. 2. 2025 v 10:26, Duke650 napsal: Miluju Finy za tu jejich no-bullshit náturu. Oni vždy věděli, kde je sever Rozšířit Krásný. A takový psychicky osvěžující nebo jak to říct...
JR_2010 Odesláno 26. února Nahlásit Odesláno 26. února To video je docela pěkný, prdel je, když si člověk uvědomí, jak to nejvlivnější člověk světa (po Muskovi) zadával do ChatGPT, muselo to dát strašně práce a přitom taková blbost... Já se zkusil taky zeptat chatbota a tohle mi napsal:
Harwey Odesláno 26. února Nahlásit Odesláno 26. února tak som to skusil na toho najvplyvnejsieho, a on je uplne ok, len vela pracuje
Prochy68 Odesláno 26. února Nahlásit Odesláno 26. února V minulosti se (Trump) oznacil za velmi vyrovnaneho genia
the.sage Odesláno 26. února Nahlásit Odesláno 26. února Finove a polaci v tom maji jasno. My nastesti do voleb taky.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se