tikzot Odesláno 13. března Nahlásit Odesláno 13. března Jedna extra žumpa od oranžovýho.. tohle je fakt námrd co se tady kur.a děje.. je to realita.? Je to možné..? 1
petr_cha Odesláno 13. března Nahlásit Odesláno 13. března V 13. 3. 2025 v 16:11, gunman napsal: Dej to do vtipů Sorry.. takze chyba..
Conrad Odesláno 13. března Nahlásit Odesláno 13. března V 13. 3. 2025 v 17:10, tikzot napsal: Jedna extra žumpa od oranžovýho.. tohle je fakt námrd co se tady kur.a děje.. je to realita.? Je to možné..? Rozšířit Takže uvidíme Dom Perignon na Slevomatu?
Harwey Odesláno 13. března Nahlásit Odesláno 13. března Champagne USA uz je na predchadzajucej strane priamo od oranzovej opice.
Javo Odesláno 14. března Nahlásit Odesláno 14. března ...podle všeho bude novelou zákona na krátké zbraně zakázáno používat tlumiče. Jsou jich na registraci zakoupeny tisíce. Taky mám jeden za 8k...holt blbá investice
Kairos Odesláno 14. března Nahlásit Odesláno 14. března V 14. 3. 2025 v 11:33, Javo napsal: ...podle všeho bude novelou zákona na krátké zbraně zakázáno používat tlumiče. Jsou jich na registraci zakoupeny tisíce. Taky mám jeden za 8k...holt blbá investice Rozšířit https://gunlex.cz/clanky/4485-traskava-novela-aneb-treti-cteni-tisku-696 vlezl jsem kvůli Tobě do Parlamentu a v tom, co dnes projednávali, jsem zákaz požívání tlumičů nenašel, nebo jsem něco přehlédl? https://www.psp.cz/sqw/text/tiskt.sqw?o=9&ct=695&ct1=3
safi Odesláno 14. března Nahlásit Odesláno 14. března Všude se o tom píše. Ale zatím se neshodli ani na programu schůze...
Duke650 Odesláno 14. března Nahlásit Odesláno 14. března https://zbrojnice.com/2025/03/12/hlasovani-o-tisku-695-se-blizi-neztracejte-hlavu-ani-pistoli/
Conrad Odesláno 15. března Nahlásit Odesláno 15. března https://www.novinky.cz/clanek/zahranicni-svet-brazilie-kvuli-klimatickemu-summitu-vykacela-kus-amazonskeho-pralesa-a-postavi-tam-dalnici-40513188?utm_campaign=abtest282_posun_zbozi_ve_feedu_varB&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz
Gustaf Odesláno 16. března Nahlásit Odesláno 16. března Šilerka nazve Fialu parchantem a půlka národa jí za to tleská. Celé vedení ano sekty je jeden hajzl a špína vedle druhého. Bohužel lůze je to fuk. Bože, já sem tak nasranej.. 1 5
Gustaf Odesláno 16. března Nahlásit Odesláno 16. března V 16. 3. 2025 v 18:15, YPO napsal: ty potřebuješ na riviéru jako prase drbání Rozšířit Tyvle asi jo.... vezmu to letecky přes Montblanc sem nakej podrazdenej
African Odesláno 16. března Nahlásit Odesláno 16. března V 16. 3. 2025 v 18:07, Gustaf napsal: Šilerka nazve Fialu parchantem a půlka národa jí za to tleská. Celé vedení ano sekty je jeden hajzl a špína vedle druhého. Bohužel lůze je to fuk. Bože, já sem tak nasranej.. Rozšířit Nečti to, nekoukej na to, jinak riskuješ že ti praskne cévka Já najel na režim nesledovat politiku, nesledovat války a normálně se mi zlepšil tlak A taky se zkouším na ulici vyhýbat vymaštěným lidem, ale to už tak jednoduché není. 3
Gustaf Odesláno 16. března Nahlásit Odesláno 16. března V 16. 3. 2025 v 19:02, African napsal: Nečti to, nekoukej na to, jinak riskuješ že ti praskne cévka Já najel na režim nesledovat politiku, nesledovat války a normálně se mi zlepšil tlak A taky se zkouším na ulici vyhýbat vymaštěným lidem, ale to už tak jednoduché není. Rozšířit Tohle hodně pomáhá.... 1
the.sage Odesláno 17. března Nahlásit Odesláno 17. března Nevím čím to je, ale já jako člověk velmi politický a zajímající se o dění, jsem úplně přestal sledovat tzv. debaty politiků, které jsou jen negace, osočování a výhled do příštích voleb. Je to totální ztráta času a žádné informace se tam nedovím. Poslouchám jen hodně politických podcastů. TV a rozhlas jsou mrtvé a myslím, že by se měly veřejnoprávní služby omezit na CT24 a zpravodajský web. Stejne to tak dopadne(v tom lepsím pripade).
geometr Odesláno 17. března Nahlásit Odesláno 17. března Já mám ještě radikálnější názor na ČT. Zrušit. A jestli si to někdo chce platit, tak jako placenou službu. Já si to platit nechci a je jedno, jak tomu placení kdo říká, jestli poplatky, daně... 1 6
petr_cha Odesláno 17. března Nahlásit Odesláno 17. března Osekat ano (hodne), ale zrusit nee.. Beru to jako symbolicky znak vyspelosti dane spolecnosti.. centrum informaci a zakladni kultury.. i nejake kontinuity.....jinak vsichni skoncime se schilerkou na tiktoku.. 11
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se