Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Jedna extra žumpa od oranžovýho.. tohle je fakt námrd co se tady kur.a děje.. je to realita.? Je to možné..?

IMG_7273.jpeg

• Sad 1
Odesláno
  V 13. 3. 2025 v 17:10, tikzot napsal:

Jedna extra žumpa od oranžovýho.. tohle je fakt námrd co se tady kur.a děje.. je to realita.? Je to možné..?

IMG_7273.jpeg

Rozšířit  

Takže uvidíme Dom Perignon na Slevomatu? 😀

Odesláno

...podle všeho bude novelou zákona na krátké zbraně zakázáno používat tlumiče. Jsou jich na registraci zakoupeny tisíce. Taky mám jeden za 8k...holt blbá investice 😎

Odesláno
  V 14. 3. 2025 v 11:33, Javo napsal:

...podle všeho bude novelou zákona na krátké zbraně zakázáno používat tlumiče. Jsou jich na registraci zakoupeny tisíce. Taky mám jeden za 8k...holt blbá investice 😎

Rozšířit  

https://gunlex.cz/clanky/4485-traskava-novela-aneb-treti-cteni-tisku-696

vlezl jsem kvůli Tobě do Parlamentu a v tom, co dnes projednávali, jsem zákaz požívání tlumičů nenašel, nebo jsem něco přehlédl?

https://www.psp.cz/sqw/text/tiskt.sqw?o=9&ct=695&ct1=3

Odesláno

Šilerka nazve Fialu parchantem a půlka národa jí za to tleská.

Celé vedení ano sekty je jeden hajzl a špína vedle druhého. Bohužel lůze je to fuk. Bože, já sem tak nasranej..

• Haha 1
  • Dát hlas 5
Odesláno
  V 16. 3. 2025 v 18:07, Gustaf napsal:

Šilerka nazve Fialu parchantem a půlka národa jí za to tleská.

Celé vedení ano sekty je jeden hajzl a špína vedle druhého. Bohužel lůze je to fuk. Bože, já sem tak nasranej..

Rozšířit  

Nečti to, nekoukej na to, jinak riskuješ že ti praskne cévka 🙈 Já najel na režim nesledovat politiku, nesledovat války a normálně se mi zlepšil tlak 😁 A taky se zkouším na ulici vyhýbat vymaštěným lidem, ale to už tak jednoduché není.

• Like 3
Odesláno
  V 16. 3. 2025 v 19:02, African napsal:

Nečti to, nekoukej na to, jinak riskuješ že ti praskne cévka 🙈 Já najel na režim nesledovat politiku, nesledovat války a normálně se mi zlepšil tlak 😁 A taky se zkouším na ulici vyhýbat vymaštěným lidem, ale to už tak jednoduché není.

Rozšířit  

Tohle hodně pomáhá....

IMG_20250316_105931.jpg

• Dát hlas 1
Odesláno

Nevím čím to je, ale já jako člověk velmi politický a zajímající se o dění, jsem úplně přestal sledovat tzv. debaty politiků, které jsou jen negace, osočování a výhled do příštích voleb. Je to totální ztráta času a žádné informace se tam nedovím.  

Poslouchám jen hodně politických podcastů. TV a rozhlas jsou mrtvé a myslím, že by se měly veřejnoprávní služby omezit na CT24 a zpravodajský web. Stejne to tak dopadne(v tom lepsím pripade).

Odesláno

Já mám ještě radikálnější názor na ČT. Zrušit. A jestli si to někdo chce platit, tak jako placenou službu. Já si to platit nechci a je jedno, jak tomu placení kdo říká, jestli poplatky, daně...

• Dát hlas 1
  • Hlasovat proti 6
Odesláno

Osekat ano (hodne), ale zrusit nee..

Beru to jako symbolicky znak vyspelosti dane spolecnosti.. centrum informaci a zakladni kultury.. i nejake kontinuity..

...jinak vsichni skoncime se schilerkou na tiktoku..

• Dát hlas 11

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...