gunman Posted March 13 Report Posted March 13 Dej to do vtipů Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. 1
tikzot Posted March 13 Report Posted March 13 Jedna extra žumpa od oranžovýho.. tohle je fakt námrd co se tady kur.a děje.. je to realita.? Je to možné..? Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. 1
Conrad Posted March 13 Report Posted March 13 před 24 minutami, tikzot napsal: Jedna extra žumpa od oranžovýho.. tohle je fakt námrd co se tady kur.a děje.. je to realita.? Je to možné..? Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Takže uvidíme Dom Perignon na Slevomatu?
Harwey Posted March 13 Report Posted March 13 Champagne USA uz je na predchadzajucej strane priamo od oranzovej opice.
Javo Posted March 14 Report Posted March 14 ...podle všeho bude novelou zákona na krátké zbraně zakázáno používat tlumiče. Jsou jich na registraci zakoupeny tisíce. Taky mám jeden za 8k...holt blbá investice
Kairos Posted March 14 Report Posted March 14 před 2 hodinami, Javo napsal: ...podle všeho bude novelou zákona na krátké zbraně zakázáno používat tlumiče. Jsou jich na registraci zakoupeny tisíce. Taky mám jeden za 8k...holt blbá investice https://gunlex.cz/clanky/4485-traskava-novela-aneb-treti-cteni-tisku-696 vlezl jsem kvůli Tobě do Parlamentu a v tom, co dnes projednávali, jsem zákaz požívání tlumičů nenašel, nebo jsem něco přehlédl? https://www.psp.cz/sqw/text/tiskt.sqw?o=9&ct=695&ct1=3
safi Posted March 14 Report Posted March 14 Všude se o tom píše. Ale zatím se neshodli ani na programu schůze...
Duke650 Posted March 14 Report Posted March 14 https://zbrojnice.com/2025/03/12/hlasovani-o-tisku-695-se-blizi-neztracejte-hlavu-ani-pistoli/
Conrad Posted March 15 Report Posted March 15 https://www.novinky.cz/clanek/zahranicni-svet-brazilie-kvuli-klimatickemu-summitu-vykacela-kus-amazonskeho-pralesa-a-postavi-tam-dalnici-40513188?utm_campaign=abtest282_posun_zbozi_ve_feedu_varB&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz
petr_cha Posted March 16 Report Posted March 16 Trocha cisel... Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.
Gustaf Posted March 16 Report Posted March 16 Šilerka nazve Fialu parchantem a půlka národa jí za to tleská. Celé vedení ano sekty je jeden hajzl a špína vedle druhého. Bohužel lůze je to fuk. Bože, já sem tak nasranej.. 1 5
Gustaf Posted March 16 Report Posted March 16 před 45 minutami, YPO napsal: ty potřebuješ na riviéru jako prase drbání Tyvle asi jo.... vezmu to letecky přes Montblanc sem nakej podrazdenej
African Posted March 16 Report Posted March 16 před 30 minutami, Gustaf napsal: Šilerka nazve Fialu parchantem a půlka národa jí za to tleská. Celé vedení ano sekty je jeden hajzl a špína vedle druhého. Bohužel lůze je to fuk. Bože, já sem tak nasranej.. Nečti to, nekoukej na to, jinak riskuješ že ti praskne cévka Já najel na režim nesledovat politiku, nesledovat války a normálně se mi zlepšil tlak A taky se zkouším na ulici vyhýbat vymaštěným lidem, ale to už tak jednoduché není. 3
Gustaf Posted March 16 Report Posted March 16 Právě teď, African napsal: Nečti to, nekoukej na to, jinak riskuješ že ti praskne cévka Já najel na režim nesledovat politiku, nesledovat války a normálně se mi zlepšil tlak A taky se zkouším na ulici vyhýbat vymaštěným lidem, ale to už tak jednoduché není. Tohle hodně pomáhá.... Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. 1
the.sage Posted March 17 Report Posted March 17 Nevím čím to je, ale já jako člověk velmi politický a zajímající se o dění, jsem úplně přestal sledovat tzv. debaty politiků, které jsou jen negace, osočování a výhled do příštích voleb. Je to totální ztráta času a žádné informace se tam nedovím. Poslouchám jen hodně politických podcastů. TV a rozhlas jsou mrtvé a myslím, že by se měly veřejnoprávní služby omezit na CT24 a zpravodajský web. Stejne to tak dopadne(v tom lepsím pripade).
geometr Posted March 17 Report Posted March 17 Já mám ještě radikálnější názor na ČT. Zrušit. A jestli si to někdo chce platit, tak jako placenou službu. Já si to platit nechci a je jedno, jak tomu placení kdo říká, jestli poplatky, daně... 1 6
petr_cha Posted March 17 Report Posted March 17 Osekat ano (hodne), ale zrusit nee.. Beru to jako symbolicky znak vyspelosti dane spolecnosti.. centrum informaci a zakladni kultury.. i nejake kontinuity.....jinak vsichni skoncime se schilerkou na tiktoku.. 11
petr_cha Posted March 17 Report Posted March 17 A jeden uhelny.. :-) Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.
Recommended Posts