eloga Odesláno 16. dubna Nahlásit Odesláno 16. dubna (upraveno) V 14. 4. 2025 v 10:07, martar napsal: Dneska jsem skouknul hraný film Norimberk, který zachycuje jak průběh procesu, tak důvěru v mirovou budoucnost a v mezinárodní právo. Teď z toho mám splín, protože mi došlo, že ruskou agresí a současnou reakcí západniho světa na ni (tedy zejména reakcí trumpovských USA) skončila defakto celá jedna civilizační éra a děláme krok zpět. Já vím, došlo mi to se zpožděním tří let... ale já byl vždycky pomalejší (Samozřejmě si uvědomuju realitu mnoha jiných lokálních válek probíhajících během posledních 80 let, které tu myšlenku "lepší civilizační éry" a mezinárodniho práva trochu nabourávají... ale tam byla alespoň snaha je před světem nějak legalizovat, oficialně se pořád hrálo podle nějakých pravidel)... oproti tomu teď se Russko a USSA vracejí k přednorimberskému pojetí mezinárodních vztahů) Jen takový povzdech No vida - to je skoro shoda. Já mám teď rozečtenou knihu Norimberský proces. Tam je v psychologickém vyšetření "soukmenovců" zjištěno a sděleno ve výpovědích, že nacisté v Norimberku předpověděli, co se stane po konci Civilizační éry, jak si to nazval. Je tam přímo řečeno, že Amerika se stáhne a v boji o dominanci v Evropě se omezí jen na Británii a Rusko. Vypadá to dnes tak, že to téměř nastává... Upraveno 16. dubna uživatelem eloga ed
Micey Odesláno 20. dubna Nahlásit Odesláno 20. dubna Na pana! Jedu ze sluzebky coby europoslanec pres dve kila, tak si to vyfotim a dam na instagram, toe jasny. A brajtle musej bejt:) https://www.novinky.cz/clanek/domaci-turek-jel-po-dalnici-vic-nez-200-km-h-zda-to-bylo-v-nemecku-nebo-na-d5-neni-jasne-40518049#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=novinky.sznhp.box&source=hp&seq_no=1&utm_campaign=abtest268_redesign_mobil_varBB&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz
warann Odesláno 20. dubna Nahlásit Odesláno 20. dubna před 2 hodinami, Micey napsal: Na pana! Jedu ze sluzebky coby europoslanec pres dve kila, tak si to vyfotim a dam na instagram, toe jasny. A brajtle musej bejt:) Hele ale zase ten odkaz na jeho FB je famozni. Jednak ten clovek je zjevne naprostej multioborovej genius, jednak by se jednotka “Turek” mohla celkem spolehlive uzivat k mereni jesitnosti, pripadne sebestrednosti.
cali Odesláno 20. dubna Nahlásit Odesláno 20. dubna Akurat ze v praxi to bolo ako s Faradom a priemerny jesita by sa meral v nanoTurkoch :D 2
petr10 Odesláno 20. dubna Nahlásit Odesláno 20. dubna V 16. 4. 2025 v 13:20, eloga napsal: No vida - to je skoro shoda. Já mám teď rozečtenou knihu Norimberský proces. Tam je v psychologickém vyšetření "soukmenovců" zjištěno a sděleno ve výpovědích, že nacisté v Norimberku předpověděli, co se stane po konci Civilizační éry, jak si to nazval. Je tam přímo řečeno, že Amerika se stáhne a v boji o dominanci v Evropě se omezí jen na Británii a Rusko. Vypadá to dnes tak, že to téměř nastává... Jaká je to přesně kniha?
petr_cha Odesláno 20. dubna Nahlásit Odesláno 20. dubna Na pana! Jedu ze sluzebky coby europoslanec pres dve kila, tak si to vyfotim a dam na instagram, toe jasny. A brajtle musej bejt:) https://www.novinky.cz/clanek/domaci-turek-jel-po-dalnici-vic-nez-200-km-h-zda-to-bylo-v-nemecku-nebo-na-d5-neni-jasne-40518049#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=novinky.sznhp.box&source=hp&seq_no=1&utm_campaign=abtest268_redesign_mobil_varBB&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.czJe to borec... je to motorista... :-)) 2
skalis Odesláno 21. dubna Nahlásit Odesláno 21. dubna Dobre to dela, protoze o to mu jde - o publicitu. Vsichni to analyzujou, zkoumaji kdy kde driv uz prekracoval limity. Jeho odpurci se vztekaj, fandove smejou. Kdyby po nem pes nestekl, to by pro nej byla rana. 2
ATOM Odesláno 21. dubna Nahlásit Odesláno 21. dubna před 41 minutami, skalis napsal: Dobre to dela, protoze o to mu jde - o publicitu. Vsichni to analyzujou, zkoumaji kdy kde driv uz prekracoval limity. Jeho odpurci se vztekaj, fandove smejou. Kdyby po nem pes nestekl, to by pro nej byla rana. Presne tak. Co me ale zarazi, je nejake nasledne analyzovani a zkoumani policii na zaklade fotky a mozne potrestani.
warann Odesláno 21. dubna Nahlásit Odesláno 21. dubna před 1 hodinou, skalis napsal: Kdyby po nem pes nestekl, to by pro nej byla rana. Tak to by samozrejme byl idealni stav. 1
zerrou Odesláno 21. dubna Nahlásit Odesláno 21. dubna před 8 minutami, warann napsal: Tak to by samozrejme byl idealni stav. ktorý si práve svojim komentom znegoval
zceyee Odesláno 21. dubna Nahlásit Odesláno 21. dubna před 3 hodinami, skalis napsal: fandove smejou. Nejsem fanousek (muj postoj je zcela neutralni), ale jestli stoji za ridici tak ta fotka za volantem, to nema s ridicskym umenim nic spolecneho. Spise IMHO naopak.
Bert Odesláno 21. dubna Autor Nahlásit Odesláno 21. dubna Jak jsem již ve vlákně R.I.P. annoncoval, zemřel papež František. Osobně to vnímám jako velikou ztrátu. Nebudu tedy R.I.P. vlákno plevelit dalšími úvahami, ale sem, do žumpy, nejméně jednu umístím: jsem fakt rád, že se konkláve nezúčastní jediný český kardinál. Kardinál Duka. Věřím a doufám, že díky absenci tohoto ultra blba bude volba nového papeže čistější, a třeba i bude směřovat k nějakému pozitivnímu výsledku. Pokud by se mne někdo z Vás zeptal, co považuji za pozitivní výsledek, pak říkám: zvolení papeže, který bude po vzoru Jana Pavla II. a Františka pokračovat v reformě katolické církve. 2 6
YPO Odesláno 21. dubna Nahlásit Odesláno 21. dubna (upraveno) Nechci být posel špatných zpráv, ale něco se kurva děje. Jak už sem anoncoval želvu v rybníku, tak i kapr na parkovišti. Něco je naruby. Matrix Upraveno 21. dubna uživatelem YPO
skalis Odesláno 21. dubna Nahlásit Odesláno 21. dubna (upraveno) před 2 hodinami, zceyee napsal: Nejsem fanousek (muj postoj je zcela neutralni), ale jestli stoji za ridici tak ta fotka za volantem, to nema s ridicskym umenim nic spolecneho. Spise IMHO naopak. Vnimam to podobne. Pokus podle fotek dokazat, ze to bylo v Cesku, mi prijde ujetej. Na represe ma monopol policie, kdyz ho nechytli, tak ho nechytli, konec, smitec. To nemeni nic na tom, ze si o Turkovi myslim, ze je blbecek. Upraveno 21. dubna uživatelem skalis 3
Micey Odesláno 21. dubna Nahlásit Odesláno 21. dubna @skalis Mno dyk ja taky nevolam po zadnejch ofiko represich, jen si myslim ze by se melo vedet jakej je to kreten - nemyslim jet 250 na cesky dalnici, nemyslim se u toho fotit, myslim dat si to pak, coby europoslanec, na instagram.. jako todle by nas melo reprezentovat v EU parlamentu?
Radek124 Odesláno 21. dubna Nahlásit Odesláno 21. dubna Že zrovna fandy opulentních hodinek pohoršuje, když se "motorista" před svýma followerama prezentuje jako "někdo kdo se nebojí šlápnout na plyn"? Jenom si ten progresivní aktivismus pěstujte a zaklínejte si že "blb hranatá hlava si to zaslouží" - ale pak se nedivte až si někdo podobně uvědomnělý začne "párovat identity" s přehledem o našich hodinkách (i to už bylo - viz svého času odborářská věrchuška u nás, nebo tisíce zničených existencí v Číně), autech, výletech a dalších aktivitách, svá "dramatická zjištění" (s vidinou reálných peněz za lajky) vylepí veřejně na internetu - kde už se k nim dle potřeby kromě Vašich známých, příbuzných, nadřízených a závistivých spolupracovníků kdykoliv dostanou i nepříjemné instituce jako finančák, rozvodoví právníci atd.
Micey Odesláno 21. dubna Nahlásit Odesláno 21. dubna (upraveno) No prave, a neni to teda o to vetsi debil, ze tomu jde naproti? Nechapu jak progresivismus souvisi s tim, ze kdyz teda hodne porusuju zakon, asi by bylo fajn se tim nechlubit, zvlast kdyz sem placenej z verejnejch penez.. To bylo vzdycky, ne? Ja se teda brajtlema pochlubim, ale zaprve ne u toho kdyz jedu dve kila starym kramem po cesky dalnici a zadruhe ne kdyz sem europoslanec. Upraveno 21. dubna uživatelem Micey
ragu Odesláno 21. dubna Nahlásit Odesláno 21. dubna To jsou zas whataboutismy a argumenty šikmou plochou jak víno. Je to blb, porušil pravidla, jako blb to zveřejnil a pak kecal. Zaslouží zesměšnit za to jak se vykrucuje a potrestat za porušení pravidel (kecy o tom že ho nechytli a tak je pozdě trestat si strčte za klobouk, potrestání kde slouží videa jako důkaz tady byly dávno, Turek není zdaleka první). Na druhý straně spektra jsou pak Ludwigove, co rozjíždí masivní letákovou kampaň a vyrábí alegorické vozy pro světovou osvětu. To je taky blbě. 1 3
Prochy68 Odesláno 21. dubna Nahlásit Odesláno 21. dubna Ten Turek je vážně sebestrednej arogantní KO...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se