Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
před 5 hodinami, Roman I. napsal:

... Vládu má sestavovat vítěz voleb...

To není nikde (v ústavě) stanoveno. Pověření sestavením vlády navíc není ústavním krokem (se domnívám), tím je až jmenování předsedy vlády a následné kroky (jmenování ministrů, předstoupení vlády před PS s žádostí o důvěru). A může být otázkou, zda jmenovat třeba předsedu vítězné strany nebo třeba předsedu strany, který má šanci sestavit vládu, která získá důvěru PS.

• Odpovědi 20,2tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno (upraveno)

Ještě tady..

, který neví na které straně naší vlajky je červená barva , i tu maďarskou má naopak. Postoval 31.8.

Upraveno uživatelem corve
edit
Odesláno
před 9 hodinami, Jarett napsal:

Dopadne to tak, že vládu složí Ano s SPD a podporou Stačilo a možná i benzíňáků ... SPD bude mít tři ministry, Okamura předseda sněmovny, Zaorálek bude ministr obrany atd. ... následně se obnoví pravidelné společné zasedání vlády se slováky ... a je konec ....

A soudružka Konečná ministrině zahraničí. BRR!. Z 21.8.1968 bude den České státnosti. K hrobům hrdinných soudruhů: Vasila Biľaka, Aloise Jindy a Kůlu v plotě se budou klást památeční věnce.

Odesláno
před 13 hodinami, Duke650 napsal:

Visegradsky jezdec aneb Karel Patak

Screenshot_20250903_194301_Chrome.jpg

Tak Andy se chová stejně jako ostatní politici/vůdci, kterým hrozí kriminál, nebo zabavení nakradeného majetku apod. Musí vyhrát volby, protože když vyhraje opozice, příjdou o krytí a půjdou do basy, většinou za ekonomickou kriminalitu, zneužívání dotací atd. Jedou maximálně populistickou politiku, jen aby zůstali u moci. Jde jim čistě o ně samotné a jejich majetek. Nic víc už za tím není.

Andrej, Fico, Orbán jedou ve full modu, 

Donald, Netanjahu taky zkoušejí fixlovat a spolupracovat s divnolidmi/stranami aby nešli bručet

Odesláno

a kde to je? Nevisí to Bábovi na vratech toho jeho zámečku ve Francii 

P.S. taková píčovina a co to muselo stát peněz 

• Haha 2
Odesláno

Tak za prvé je to trapné, za druhé je to kravina (WTF "území mimo EU"?) a upřímně by se to dalo považovat za TČ nebezpečného vyhrožování. Jako nejsem právník a je jasný, že by se to daleko nedostalo, ale v době, kdy i vyhrožování na internetu lze považovat za trestné jednání, to není tak daleko.

Odesláno (upraveno)
před 57 minutami, Prochy68 napsal:

Jsem jedinej, komu to prijde trapny?

Ne. Jsme minimálně dva. 

Edit: ted jsem došel k Andrew, takže víc.

Upraveno uživatelem tommasini
  • Dát hlas 1
Návštěvník eloga
Odesláno (upraveno)
před 2 hodinami, ragu napsal:

Dobjej!

IMG_1621.thumb.jpeg.13c5288851a703315b1e048a38684b5f.jpeg

Vtipný nebo trapný, to je úplně šuma fuk. Aby to mělo nějakou váhu tak by to muselo vypadat alespoň takto. To už je skutečný spor s právním státem.

Sice jim to nedopadlo, ale bojovali jako lvi. Hrdobci. 😇

The-Principality-of-Hutt-River.jpg

Upraveno uživatelem eloga
ed
Odesláno
před 51 minutami, markwagner napsal:

https://www.idnes.cz/sport/cyklistika/vuelta-protesty-kiko-garcia-israel-premier-tech.A250904_100808_cyklistika_mkou

Jde to vsechno do zadele,i když u levycovyho Španelska mě to nepřekvapuje ( žiji zde už 20 let ).

Odesláno z mého SM-G990B2 pomocí Tapatalk

V Praze

https://www.idnes.cz/praha/zpravy/zidovsky-obchod-vandalismus-antisemitismus-policie.A250904_115352_praha-zpravy_svm

Odesláno
před 3 hodinami, ragu napsal:

Dobjej!

IMG_1621.thumb.jpeg.13c5288851a703315b1e048a38684b5f.jpeg

Jako s "takovouhle" dopravní znackou- nečtu, neregistruju,. Je mi úplně fuk. Proč tohle vůbec řešit??

Odesláno

Tak vsechno to zaplatí EET... A Schillerova vytahne kobru... Screenshot_20250904_151521_Chrome.thumb.jpg.800971a12979e59fcd6e834d585f6979.jpg

Snizeni dani firmam, snizeni dani lidem, vraceni slev a zvyseni valorizaci, vyssi platy statnim zamestnancum.. a jeste bezurocne pujcky na bydleni...

Odesláno
před 29 minutami, ragu napsal:

Dyt nikdo nic neřeší. Přišlo mi to vtipný.

Nebylo to na tebe, ale příspěvky k tomu ( a řeší, viz výše ). 

Odesláno
Jsem jedinej, komu to prijde trapny?
Nejsi, to vypotil frustrovaný školák.

Odesláno z mého SM-A528B pomocí Tapatalk

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...