Návštěvník YPO Odesláno 16. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 16. dubna 2018 dříve jako YPO jsi býval zábavnější a plný nápadů.to sem furt Berte yponet.cz
jankoxxx Odesláno 16. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 16. dubna 2018 vam to este nedoslo? pristup k spravam bude prva platena sluzba na chronomagu
petr_cha Odesláno 16. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 16. dubna 2018 to sem furt Berte yponet.cz Jakoze reklama na vlastni forum, už jako natvrdo.. slusnej přístup...
LukeD Odesláno 17. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 17. dubna 2018 Ale nějáké info by taky neuškodilo, když už je pod deathlinu Deathline? To je nějaká limitovaná edice deadline pro fanoušky skupiny Death?
sodekcz Odesláno 17. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 17. dubna 2018 Ale nějáké info by taky neuškodilo, když už je pod deathlinu To přece neznamená, že hned 16. bude řešení na stole. Pouze se hledá kupec. Pokud Patrik nějaké nabídky dostal, tak vyhodnocuje a určitě nepustí žádnou informaci dřív, než sám uzná za vhodné a mezitím může s nejistým výsledkem testovat loajalitu místní komunity. Přičemž někteří nedočkavci se můžou strhat, ale tak už to chodí. Já bych se zřejmě choval obdobně, jen bych se asi snažil o jiný přístup k těm SZ.
01axel01 Odesláno 17. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 17. dubna 2018 (upraveno) Deathline? To je nějaká limitovaná edice deadline pro fanoušky skupiny Death? moje chyba někdy mi to píše rychleji, než myslí. To přece neznamená, že hned 16. bude řešení na stole. Pouze se hledá kupec. Pokud Patrik nějaké nabídky dostal, tak vyhodnocuje a určitě nepustí žádnou informaci dřív, než sám uzná za vhodné a mezitím může s nejistým výsledkem testovat loajalitu místní komunity. Přičemž někteří nedočkavci se můžou strhat, ale tak už to chodí. Já bych se zřejmě choval obdobně, jen bych se asi snažil o jiný přístup k těm SZ. Ja vím, ale čekal bych aspoň něco. Celkem mě zajímá jak to dopadne a trošku doufám, že se blýská na lepší časy. Pořad si myslím, že je víc fér, vůči komunitě napsat, že teď budu 3 měsíce zvažovat nabídky, než 3 měsíce nenapsat nic, když víme že nabídky přijmal do 15. Upraveno 17. dubna 2018 uživatelem 01axel01
EpsteinBarr Odesláno 17. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 17. dubna 2018 totalny off topic, ale z toho deathline v celkovom zmysle sa riadne uchechtavam, super sprijemnenie dna, axel
martar Odesláno 17. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 17. dubna 2018 Vzhledem k tomu, že je po uzávěrce, snad už nebude vadit, když sem napíšu, co by se mi zamlouvalo: doufám, že se bývalý člen "pepa jednička" účastní doutníkových dýchánků, o situaci se včas dozvěděl a poslal nabídku. To byl (je) správnej nadšenec! Do hodinek i do vš3ho dalšího, co ho zaujalo....
petr_cha Odesláno 17. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 17. dubna 2018 Ja si zas predstavuju, co by se stalo kdyby to koupil treba... Koscom... :-)
bandicoot Odesláno 17. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 17. dubna 2018 (upraveno) A proč ne? Na hlavní redakční stránce by si promovali svoje značky, určitě by to mělo kulturu, vzhledem k jejich portfoliu by to nebylo monotenamický, možná by trochu chyběly "cizí" značky a akorát by víc sledovali "hashtag koscom" v diskuzích no... Upraveno 17. dubna 2018 uživatelem bandicoot
petr_cha Odesláno 17. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 17. dubna 2018 (upraveno) Ja to myslel pozitivne, jako vazne.. to nebyla zadna ironie.. mne by se to libilo.. A navic seikari (a tudorari) by byli na koni.. :-) Upraveno 17. dubna 2018 uživatelem petr_cha
bandicoot Odesláno 17. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 17. dubna 2018 Ja to myslel pozitivne, jako vazneTak pardon. Já to pochopil jako ironii. Mně by to nevadilo, Koscom mam rád a natahli by i víc než slušný autory do redakční části (já vim, furt otravuju s redakční částí, ale podle mě tu něco lokálního v češtině chybí).
Frostie Odesláno 17. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 17. dubna 2018 Tak pardon. Já to pochopil jako ironii. Mně by to nevadilo, Koscom mam rád a natahli by i víc než slušný autory do redakční části(já vim, furt otravuju s redakční částí, ale podle mě tu něco lokálního v češtině chybí).Koho máš kontkrétně na mysli s těmi autory? Šampus a další recenzenti už tu jsou a někteří zaměstnanci Koscomu ani nejsou schopni rozlišit eco-drive od kineticu...
McStinger Odesláno 17. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 17. dubna 2018 Osobne si myslím, že Jirka Neubauer, alebo Honza Plašil by to zvládli v pohode.
bandicoot Odesláno 17. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 17. dubna 2018 Frostie, on 17 Dub 2018 - 13:12, said:Koho máš kontkrétně na mysli s těmi autory? Šampus a další recenzenti už tu jsou a někteří zaměstnanci Koscomu ani nejsou schopni rozlišit eco-drive od kineticu...No třeba chumpus tu je, ale k publikační činnost na Novinkách by klidně mohl přidat Chronomag ne? Chronomag web ne forum. Co třeba mistři Lidmaňský a Knespl? Jestli jsou na volný noze, tak třeba nemají exkluzivitu pro watchit.Hele, já tady jen tak spekuluju. Tady je tolik supr recenzentů který by místo sem mohli klidně psát na titulku. Roman I, Dantechno... nerad bych na někoho zapomněl...
Návštěvník Odesláno 17. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 17. dubna 2018 Koho máš kontkrétně na mysli s těmi autory? Šampus a další recenzenti už tu jsou a někteří zaměstnanci Koscomu ani nejsou schopni rozlišit eco-drive od kineticu...Asi se toho budeš muset chytit Frostie. Koukám, že se z Tebe poslední dobou stal i expert na M&A, já třeba byl názoru, že tomu sektoru rozumím. No ale na předchozích stránkách jsi mě vyvedl z omylu. Já nechápu jak se mohlo tolik talentů skloubit v jednom člověku. Podle mě bys mohl zastávat jakoukoliv pozici v jakékoliv firmě od uklízečky až po CEO. Nebo třeba učit matiku, řídit logistiku atd...
Frostie Odesláno 17. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 17. dubna 2018 No třeba chumpus tu je, ale k publikační činnost na Novinkách by klidně mohl přidat Chronomag ne? Chronomag web ne forum. Co třeba mistři Lidmaňský a Knespl? Jestli jsou na volný noze, tak třeba nemají exkluzivitu pro watchit.Hele, já tady jen tak spekuluju. Tady je tolik supr recenzentů který by místo sem mohli klidně psát na titulku. Roman I, Dantechno... nerad bych na někoho zapomněl...JJ, to rozhodně
Frostie Odesláno 17. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 17. dubna 2018 Asi se toho budeš muset chytit Frostie. Koukám, že se z Tebe poslední dobou stal i expert na M&A, já třeba byl názoru, že tomu sektoru rozumím. No ale na předchozích stránkách jsi mě vyvedl z omylu. Já nechápu jak se mohlo tolik talentů skloubit v jednom člověku. Podle mě bys mohl zastávat jakoukoliv pozici v jakékoliv firmě od uklízečky až po CEO. Nebo třeba učit matiku, řídit logistiku atd... Předpokládám, že jsi si plně vědom, že na tvé debilní kecy není nikdo zvědav
Bob Odesláno 17. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 17. dubna 2018 Martar: S Josefem se vidam pomerne casto, ale o koupi Chronomagu nepadlo snad ani slovo, tak je to velice nepravdepodobny. Uvidime, snad se to stihne do konce roku zrealizovat
Chronomag Odesláno 18. dubna 2018 Autor Nahlásit Odesláno 18. dubna 2018 (upraveno) Děkuji všem, kdo poslali nějakou nabídku. Nyní je do dvou týdnů vyhodnotím a domluvím se s dotyčnými, zda to lze takhle udělat. Objevila se celá řada nabídek, od "malých" až po "velké" - jak jsem předesílal, důležitá pro mne bude kontinuita a další rozvoj komunity. Omlouvám se všem, kteří mi psali, ať se vzchopím a provozuju to tady efektivně dál s nějakou vaší pomocí. Vážně to není možné, den má svá omezení Upraveno 18. dubna 2018 uživatelem Chronomag tyvoe hrubka jak prase.
Doporučené příspěvky