Přejít na obsah

Záměr prodat Chronomag

Chronomag

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 831
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

než se tu rozhoří flame, zkuste se mrknout na úřad průmyslového vlastnictví kdo je aktuálně vlastníkem ochranné známky

EDIT.až se objeví majitel který to tu myslím vážně, velmi rád s ním budu spolupracovat. A myslím, že nejen já

Ano, na slovo Chronomag bylo nalezeno 0 záznamů. Co tam máš dál?

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud můj návrh nepřijmeš, skončí to minimálně moderovaným obsahem Tvých příspěvků do doby prodeje. Pak, ať si s tím nový vlastník poradí. Děkuji za pochopení.

Asi jsem to špatně pochopil, ale už také mlčím, do doby prodeje a zprovoznění SZ se stěhuji na jinou platformu :)
Odkaz ke komentáři

Já bych hlasoval pro odvod nějakých procent z prodeje hodonek majiteli, dál nějaké roční předplatné fóra. Tak by šli nějaké prachy majiteli a ten třeba zase dostal zájem se Chronomagu dál věnovat. Zároveň se to tady vyčistí od členů fóra posedlých ďáblem :-)

Odkaz ke komentáři

Já bych hlasoval pro odvod nějakých procent z prodeje hodonek majiteli, dál nějaké roční předplatné fóra. Tak by šli nějaké prachy majiteli a ten třeba zase dostal zájem se Chronomagu dál věnovat. Zároveň se to tady vyčistí od členů fóra posedlých ďáblem :-)

Roční poplatek je podle mě hloupost, to spoustu lidí odradí a popravdě by to asi odradilo i mně. Nesnáším jakékoliv poplatky jen za to, že někam můžu. Už z principu.

Spíš bych to viděl na nějaký poplatek za inzerát... třeba 20 korun a nebo i podle prodejní ceny hodinek 10 - 50 Kč a 30 za nehodinkové inzeráty. Příslušenství a výměny bych nechal zdarma. Ale otázka je, jestli se dá poplatek za inzerát vůbec nějak spojit s tímhle software pro fórum - aby se dal nabít nějaký kredit a pak to při inzerátech odečítalo. 

Ale mám trošku obavu, že zavedení poplatků na něčem, co je zdarma, je akorát cesta do pekel...  beru to podle sebe... když něco využívám a zavede se za to poplatek, tak přecházím na něco jiného co je zdarma. Jediné co bych asi zkousl je poplatek za tu inzerci.

Otázka je, jestli ale pak ta inzerce neklesne tak, že to tady přestane být pro spoustu lidí zajímavé... inzerátů bude třeba výrazně méně, tak jsem začnou méně chodit kupující, méně se toho prodá, takže se bude míň inzerovat...

Já jsem prostě proti poplatkům.  Ty jo jsem se pěkně rozepsal. :-D

Odkaz ke komentáři

Vidíš to, příteli, třeba já jsem (bych byl) zase právě proti tomu, aby případné "náklady" na provoz fóra nesli jen prodávající a naopak nějaký registrační roční poplatek by mi nevadil. Eventuálně obojí, ale prodávat s poplatkem a cucat informace nebo jen tak prokrastinovat gratis nee. Mno, stejně bych to ale asi zkousl, bo když se mi někde líbí, klidně za to nějakou korunu pustím... :guitar:

Odkaz ke komentáři

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...