filo-boxer Odesláno 14. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2015 Jo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
backtothedrive Odesláno 18. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2015 tak jestli jsem to taky správně pochopil,po přečtení celého vlákna,tak mě vyzvou sami poštou anebo nevyzvou.Zajímá mě,jestli tedy rovnou nechat nějak okopirovat doklad o zaplacení částky paypalem,abych ho mohl odeslat.?Mám totiž zkusit ten jomashop ,zdají se mi tam dobré ceny.Taky se tady dost píše o Singapuru,ale odkad ?Mohl by mi někdo poradit nejlevnější eshop ?respektive optimální ,odkud bych měl zkusit svůj první nákup ? líbí se mi Orient ray nebo mako,,,zkuste poradit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vladimir72 Odesláno 18. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2015 tak jestli jsem to taky správně pochopil,po přečtení celého vlákna,tak mě vyzvou sami poštou anebo nevyzvou.Zajímá mě,jestli tedy rovnou nechat nějak okopirovat doklad o zaplacení částky paypalem,abych ho mohl odeslat.?Mám totiž zkusit ten jomashop ,zdají se mi tam dobré ceny.Taky se tady dost píše o Singapuru,ale odkad ?Mohl by mi někdo poradit nejlevnější eshop ?respektive optimální ,odkud bych měl zkusit svůj první nákup ? líbí se mi Orient ray nebo mako,,,zkuste poradit.U Jomashopu se podívej na sazby poštovného (když ti celníci zásilku odchytnou, poplatky - DPH a ev. clo platíš i z tohoto, ne zrovna malého poštovného)..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucid Odesláno 18. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2015 tak jestli jsem to taky správně pochopil,po přečtení celého vlákna,tak mě vyzvou sami poštou anebo nevyzvou.Zajímá mě,jestli tedy rovnou nechat nějak okopirovat doklad o zaplacení částky paypalem,abych ho mohl odeslat.?Mám totiž zkusit ten jomashop ,zdají se mi tam dobré ceny.Taky se tady dost píše o Singapuru,ale odkad ?Mohl by mi někdo poradit nejlevnější eshop ?respektive optimální ,odkud bych měl zkusit svůj první nákup ? líbí se mi Orient ray nebo mako,,,zkuste poradit.Pokud se Ti líbí Ray nebo Mako, tak je vezmi z Německa z Orientuhren a máš po starostech s DPH. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
backtothedrive Odesláno 19. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2015 díky,podívám se určitě,když něco hledám,tak mi vyskakuje pořád jenom amerika. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 20. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2015 Jednoznačně Skywatches. Nebudu se tady rozepisovat, ale CW už taky zblbli a ve výsledku už hodinky nevycházejí tak dobře. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 20. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2015 Dnes jsem vyzvedl zasilku ze skywatches a bohužel s výpalným. Deklarovali Gift za 10 USD, ale nepomohlo to. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DaveG17 Odesláno 24. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2015 Sakra, že by se celníci naučili jméno dalšího obchodu??? Mi prošly ještě nedávno Rangemany právě ze Skywatches. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 24. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2015 Sakra, že by se celníci naučili jméno dalšího obchodu??? Neboj, tak to není, je to tam spíš stylem "ententýky dva špalíky..." Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tmoris Odesláno 24. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2015 Dnes jsem vyzvedl zasilku ze skywatches a bohužel s výpalným. Deklarovali Gift za 10 USD, ale nepomohlo to. Sent from my iPhone using Tapatalk a podle ceho ocenili ty hodinky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 24. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2015 Posílal jsem na celnici scan objednávky a potvrzení z paypalu. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pekoo87 Odesláno 27. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2015 Zdravim,som v tomto novy a chystam sa kupovat hodinky, je velka pravdepodobnost, ze budem kupovat zo zahranicia. Rozmyslam nad obchodom skywatches.com.sg. Staci si tie hodinky zabalit najlacnejsim sposobom (bezplatnym) bez krabice, alebo radsej priplatit 5$ aj za krabicu? Zvysim tym sance, ze ma colnici neodhalia?Dakujem za odpoved Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vladacr Odesláno 7. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2015 Včera přišly v pondělí pro ženu objednané http://www.creationwatches.com/products/orient-automatic-288/orient-automatic-charlene-white-dial-nr1q005w-womens-watch-5386.html. Doručeno přes DHL, celníci clo nechtěli, DHL si přesto naúčtovalo těch 490 korun výpalného, plus samozřejmě DHP. Takže doplatek asi 1060 korun. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marty73 Odesláno 7. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2015 (upraveno) Tabulka Úhrnná hodnota je zboží plus poštovné. Sent from iPhone Upraveno 7. srpna 2015 uživatelem Marty73 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jožko Odesláno 9. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2015 Zdravim,som v tomto novy a chystam sa kupovat hodinky, je velka pravdepodobnost, ze budem kupovat zo zahranicia. Rozmyslam nad obchodom skywatches.com.sg. Staci si tie hodinky zabalit najlacnejsim sposobom (bezplatnym) bez krabice, alebo radsej priplatit 5$ aj za krabicu? Zvysim tym sance, ze ma colnici neodhalia?Dakujem za odpovedAhoj,stačí bez krabice.Je to potom v papierovej krabicke zafoliovane(skywatches).Vyplnené polystyrenovymi gulickami,s dvoma knižkami,manual a záručná karta. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fade Odesláno 11. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2015 Nazdar, zrovna bych rád objednal Seiko SNZG15J ze skywatches.com.sg. Mám pár dotazů. První je ohledně krabičky. Je tam možnost příplatku za 5 dolarů aby mi je poslali v krabičce. Tím se myslí originální Seiko krabička s tím polštářkem? V případě bez krabičky to bude jen nějaká jejich krabička, nebo bublinková obálka? Taky bych se rád zeptal, na kolik mě tedy přesněji vyjdou? Jsem ohledně hodinek nováček a taky bych rád vůbec poprvé objednal hodinky ze zahraničí. Případně bych rád věděl, zda se to vyplatí vůbec ze zahraničí kupovat.Děkuji za případné rady! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mitak Odesláno 12. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2015 (upraveno) V případě krabičky za 5 USD navíc dostaneš ve Skywatches (u levných hodinek) následující balení. U Skywatches nebo Creationwatches se kupovat určitě vyplatí. Zaplatíš (kartou nebo paypalem), to co chtějí v eshopu a pak ještě případně celníkům cca 500 Kč manipulační poplatek a DPH ve výši 21% z ceny hodinek. Což nemusí proběhnout vždy, pokud máš štěstí. Upraveno 12. srpna 2015 uživatelem Mitak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 17. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2015 V případě krabičky za 5 USD navíc dostaneš ve Skywatches (u levných hodinek) následující balení. U Skywatches nebo Creationwatches se kupovat určitě vyplatí. Zaplatíš (kartou nebo paypalem), to co chtějí v eshopu a pak ještě případně celníkům cca 500 Kč manipulační poplatek a DPH ve výši 21% z ceny hodinek. Což nemusí proběhnout vždy, pokud máš štěstí.004.jpg005.jpgAhoj dobre nafoceno a kdyz nedam krabicku za 5USD tak to prijde jak diky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mitak Odesláno 17. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2015 To nevím, objednával jsem jen jedny hodinky. Ale podle všeho by měly být hodinky v bublinkové fólii a papíry přiloženy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T.Gekko Odesláno 18. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2015 Tak já objednával před cca 14ti dny z Creationwatches a naprostá spokojenost. Za necelé 3dny hodinky v Brně na celnici, vyplnil jsem DHLce eformulář a přiložil k němu fakturu, která byla samozřejmě na 42dolarů a druhý den to dovezli proclené. DHL 490kč poplatek za proclení + DPH za 220kč. Prošlo to bez cla. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se