Patek Krejčík Odesláno 23. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2018 Certina se taky vrací do historie, konkrétně do roku 1967. Co říkáte potápky, které představili na letošním Baselworldu? Odesláno z mého EVA-L19 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farkyostrava Odesláno 23. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2018 ty jsou supr ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bembeg Odesláno 23. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2018 Pěkný...ale kůže na potápkach!?:-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ohm-Aztec Odesláno 24. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2018 Průměr 42,8 mmHesalit80 hodin PRdostupné od 10/2018 na kůži nebo na natuCena 650 CHF bez daně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 26. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2018 Absolutní pecka. Když mi je v Basileji dali do ruky, tak jsem myslel, že budou stát tak 30k. Cena mě hodně překvapila. Budou je dodávat v pěkným kufříku. Silně o nich uvažuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radimk Odesláno 26. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2018 Trochu přečárkováno. A ten hesalit.. víme aspoň jaká bude jeho kvalita? Cena je příznivě nastavená, ale to je řemenem a právě sklem. Připočti tah a safír a jsi na svých.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 27. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2018 (upraveno) Bomba vím že je chci, tolik muziky za 15 klacků, 80h rezerva, měl jsem s ním tu čest u Pan Europů, hesalit rozleštíš polywatchem a kožka + nato v základu. To mi stačí, tyhle retro by tah prznil. Ja, ja, ja.Gúút! Upraveno 27. března 2018 uživatelem tombed Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 27. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2018 (upraveno) . Upraveno 27. března 2018 uživatelem tombed Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 27. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2018 Mne se tenhle pocin taky moc libi. Jak stara, tak nova verze jdou trochu ve slepejich Omega Seamaster 300, ale pritom si zachovavaji neco sveho. Skoda te dostupnosti. Meli byt ready na leto a ne az v rijnu. Cena uz je jen tresnicka na dortu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jacob Odesláno 28. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2018 Za ty prachy se jedná o jedny z mála hodinek prezentovaných na Baselworldu, které se mi fakt líbí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviakk007 Odesláno 28. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2018 Skoda, ze nie su o 2 mm mensie. To by bol pre mna ideal. Ale inac za tu cenu bez chyby. Urcite ich pojdem vyskusat, az budu v obchode. Odoslané z SM-A320FL pomocou Tapatalku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 9. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2018 V Porubě je hospoda 'U Slunce' hned jsem si na ni vzpomněl. Ty paprsky z toho úplně sálají. Plast a kožku chválím, vypadá to zajímavě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.Kus Odesláno 18. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2018 Zde malá ukázka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.K. Odesláno 28. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2018 Fantazie! Kůže mě na nich nepobuřuje, protože v tom v podstatě ani nevidím potápky, ale parádní volnočasové hodinky. A poměr cena/výkon tradičně certinovský... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.Kus Odesláno 28. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2018 Jo zabili to ale jednou drobnosti.... je tam plastove sklo což nechápu. Všude i na nejlevnějších hodinkách za 7 tisíc mají safir a zde dají plast velká škoda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mupa Odesláno 11. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2018 Ahoj, mám je už objednaný na prohlídku / koupi u JK. Tam nebude co řešit. Cena příznivá, balení super-retro ( ta plastová krabice ) atd. IMHO, ten hesalit má taky svoje kouzlo. Na Moonech je krásně vidět, že ten hesalit dělá tu jejich zvlášnost. Doste se těším. Až budou fotky, hned to sem švihnu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Axel Odesláno 29. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2018 (upraveno) Tak trosku se zpozdenim jsem objevil tyhle kukacky.. Chtel jsem tu hazet na ne odkaz, ale ten tu je uz hodne dlouho No pro me prijemne prekvapeni, vypadaji skvele.. Silne o nich premylsim, chtel jsem na litacku jejich zabaky DS Action na baterku (bo s automatem se mi nelibi..), ale tak nejak tusim, ze by me ta poskakujici rucka zacala brzy stvat a hodil bych je hned do inzerce.. Tohle vypada jako dobra alternativa, navic v staronovym kabatem.. Ze nejsou na tahu je skoro plus.. Stejne bych to nosil jen na kuzi Upraveno 29. září 2018 uživatelem Axel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 29. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2018 V 28. 7. 2018 v 12:45, M.Kus napsal: Jo zabili to ale jednou drobnosti.... je tam plastove sklo což nechápu. Všude i na nejlevnějších hodinkách za 7 tisíc mají safir a zde dají plast velká škoda.citaj, vzdelavaj sa, a mozno casom na to prides preco... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 29. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2018 A uz teda na foru nejaky konecne jsou? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Axel Odesláno 29. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2018 V 29. 9. 2018 v 11:29, AndyAaron napsal: A uz teda na foru nejaky konecne jsou? Co jsem cetl, tak nejsou zatim v prodeji, ne..? V obchodech jsou na predobjednavku.. Vypada to na ted rijen nebo listopad 2018.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se