shewcza Odesláno 1. listopadu 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2019 Jsem marod, ležím s malou doma, tak mám roupy. Jinak bych na to neměl absolutně čas. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 1. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2019 To zvládnou i obyčejné Seiko 5 (No jo, je to podvod, jen jsem je kvůli fotce hodil do dutiny v ledu. Shwczovy skvělé fotky mi to připomněly.) S C65 to, prosím, nedělej, až je jednou dáš do inzerce, chci soutěžit o nejrychlejší SZ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladino125 Odesláno 1. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2019 Jadro, ty si naozaj extra level. Povodne vo vlákne - čo máte dnes na ruke, som si myslel že to bude vtip. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 10. listopadu 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2019 Když jsem prodal svoje první BB41, chyběly mi tak jako doposud žádné jiné. Říkal jsem si, že koupím zase něco nového, protože hodinky se musí točit, a ono to přejde. Nepřešlo. Slovo dalo slovo a koupil jsem je podruhé. Krása, co Vám budu povídat, ale najednou jsem začal zjišťovat co mi na nich vlastně předtím vadilo a bylo to tu znovu. Byla to hlavně výška pouzdra a s tím ruku v ruce váha a pohodlnost (spíš nepohodlnost) při nošení jinak pro mě absolutně dokonalých hodinek. A potom mě to trklo! Kdyť takové hodinky, co tohle všechno umí vyléčit a vypadají téměř identicky existují! Tak tady jsou a jsou vážně skvělé. Stejně krásné a tisíckrát pohodlnější. Tohle je můj recept na OWG. (Snad)))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 10. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2019 Nojo, ale kdyby zrovna takový neexistovaly, tak se v tom plácáš znova Nebo nezbejvá, než si zvyknout, jako to občas dělám já. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 10. listopadu 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2019 Zvyknout se dá na ledacos, ale chci se přiblížit konceptu OWG a tam pohodlnost hraje hlavní roli. Kdybych toho měl plnou kabelu, jako máš ty, neřešil bych malichernosti ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 10. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2019 Jsou parádní, snad jsi našel cos hledal a budeš mít chvilku klid. Pěkný fotky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 10. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2019 Jako OWG bych na těch jedinych vyžadoval datum. Jinak skvělé fotky krásných hodinek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 10. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2019 (upraveno) Týýjo, jak rád já bych byl OWG. Ale copak to jde? S tímhle fórem!!! Edit: jo, datum bych potřeboval taky, to byl ostatně důvod, proč mi ta první snaha o OWG ztroskotala. Upraveno 10. listopadu 2019 uživatelem Radik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 10. listopadu 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2019 Chlapci díky za poplácání :-) Já datum nepotřebuji o tom jsem se přesvědčil již dávno. Osobně to vnímám tak, že devadesáti pěti procentům hodinek ubírá datumovka na kráse. Mohl bych jmenovat stovky příkladů, ale nechci se nikoho dotknout. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 10. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2019 Tak ať ti radost z nich dlouho vydrží. Jsou fakt nádherný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 11. listopadu 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2019 Díky, snad jo, pevně tomu věřím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bob.zizka Odesláno 11. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2019 Dobrá volba! Přál bych ti chronoklid, protože 58 jsou vážně super. Na Uhrforu je má někdo doma dvoje,jedny na tahu a druhé na kůži aby to furt nemusel měnit a ikdyž toho má plnou kabelu, tak střídá ve finále jen ty dvoje. To je optimální stav OWG Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 11. listopadu 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2019 Díky Bobe. Takže Tudor BB41 red jsou po reklamaci. Vyměněn ciferník, hodinky přetěsněny a provedena tlakovka. Kdyby měl někdo zájem ,tak SZ. U mě už jsou jaksi navíc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 12. listopadu 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2019 . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 12. listopadu 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2019 Synonymum pro dokonalé pohodlí: BB58Synonymum pro absolutní přesnost: BB58Synonymum pro Ševčův lék na všechny bolístky: BB58 Pár mobilovek pod umělým osvětlením. Jsou skvělé, nadšení neutuchá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 12. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2019 Rozumím. V prodeji se octinou kdy? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 12. listopadu 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2019 Vydrž prťka, vydrž :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diablo1st Odesláno 12. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2019 Jardo, prosím ťa aký je rozdiel medzi BB41 a BB58? Je to len v priemere 41mm vs. 39mm a inej lunete alebo je tam rozdielov viac? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 12. listopadu 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2019 Náramek se zužuje z 20mm místo 22mm. Výška pouzdra 11.9 vs. 14.75mm. S tím jde ruku v ruce váha. Na papíře ty rozdíly nejsou až tak markantní, ale na ruce jsou diametrální. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se