Radik Odesláno 26. května 2019 Nahlásit Odesláno 26. května 2019 (upraveno) Občas těžko uvěřit, že jsou modrý Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 26. května 2019 uživatelem Radik
scottsdale Odesláno 26. května 2019 Nahlásit Odesláno 26. května 2019 Pridam sa medzi Vas Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
palmone1 Odesláno 26. května 2019 Nahlásit Odesláno 26. května 2019 Pekne, neokukane - mam rad ?polarky?.... Pridam sa medzi Vas
gas Odesláno 26. května 2019 Nahlásit Odesláno 26. května 2019 Pro mě v současné době nejlepší divery, poměr cena výkon nemá konkurenci, navíc je mně omega nesmírně sympaticka. Rolex u mě skončil. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
shewcza Odesláno 26. května 2019 Nahlásit Odesláno 26. května 2019 Jsou super a bublinofka nemá chybu!
Radik Odesláno 26. května 2019 Nahlásit Odesláno 26. května 2019 Tak to už tu máme tři varianty novejch vlnek...
snake Odesláno 26. května 2019 Nahlásit Odesláno 26. května 2019 Pro mě v současné době nejlepší divery, poměr cena výkon nemá konkurenci, navíc je mně omega nesmírně sympaticka. Rolex u mě skončil.Bych neveril ze budes nadavat na rolexky...ale jako chapu-nynejsi jejich politika neni uplne supr...Nakonec to jeste na potreti prehodnotim a pujdu je jeste zkusit-mel jsem je na ruce na gume a nebavilo me to...pak dam vedet jak jsem zas dopadl
ragu Odesláno 26. května 2019 Nahlásit Odesláno 26. května 2019 Sakra, já je snad zkusím taky. Jenom nevím jestli modrý, černý nebo počkat na bilej ciferník.
Daemonultimate Odesláno 26. května 2019 Nahlásit Odesláno 26. května 2019 Jsou parádní, ale ty nejnovější vlnky mě nebavej. Mimo to, poměr cena výkon má vždycky nějakou konkurenci. Když to tak rekapituluju, nejvíc mě braly ty bez vlnek.
Tomak Odesláno 26. května 2019 Nahlásit Odesláno 26. května 2019 Pro mě v současné době nejlepší divery, poměr cena výkon nemá konkurenci, navíc je mně omega nesmírně sympaticka. Rolex u mě skončil. Celkem vtipná fotka vzhledem k tvému nicku - bubliny plynu (gas) na Omegách. Tady ta černá varianta nových bondovek se mi líbí nejvíc, i když na fotkách rád prohlížím i modré tak pro případnou koupi bych volil jednoznačně černou.
MíraMíra Odesláno 26. května 2019 Nahlásit Odesláno 26. května 2019 Vypadají moc dobře a to i live. Zpracování je fakt moc dobrý.Co jde o barvu, tak i za mě buď černý, nebo počkat na bílý, ale i ostatní nejsou špatný, jen trochu míň univerzální a hrozí rychlejší okoukání.
Vladino125 Odesláno 26. května 2019 Nahlásit Odesláno 26. května 2019 Práve ja si myslím že ?okukanie? nepríde, nakoľko design je relatívne jednoduchý...preto sa často zapáčila až po čase.
MíraMíra Odesláno 26. května 2019 Nahlásit Odesláno 26. května 2019 Mně teda ani design nepřijde úplně jednoduchej, ale na mysli jsem měl, že dle mých zkušeností se barevnější okoukají rychleji.
palmone1 Odesláno 26. května 2019 Nahlásit Odesláno 26. května 2019 Ci uz su vlnky take, alebo onake, alebo su bez nich ide zo strany Omegy o ranu na istotu. Tato legenda posilnena silou najznamejsieho agenta bude stale tercom zaujmu a hlavne nakupu - v skratke povedane - za mna len mozem povedat, kto ich niekedy mal a predal, tak sa k nim chce vratit opat.... ci ma na to niekto iny nazor ?
Zeeberdee Odesláno 27. května 2019 Nahlásit Odesláno 27. května 2019 Musim je vic nosit sakra, je to parada. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Zeeberdee Odesláno 27. května 2019 Nahlásit Odesláno 27. května 2019 Dneska jsem se rozjel. Jeste cestou z prace metrem. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
MedvedYogi Odesláno 28. května 2019 Nahlásit Odesláno 28. května 2019 Či uhádnete ktoré Omegy sú dnes na ruke? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
ave1112 Odesláno 28. května 2019 Nahlásit Odesláno 28. května 2019 Globemasterov tu vela neni, toz GRATULACIA ;-)
ZZalesky Odesláno 28. května 2019 Nahlásit Odesláno 28. května 2019 Máte je tady už někdo? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
xcmaniax Odesláno 28. května 2019 Nahlásit Odesláno 28. května 2019 Pěkně se tu ty nové SMPc množí. Viděl jsem několik youtube srovnávaček se suby - jak to vidí ti, kteří mají přímé srovnání?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se