Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 11,5tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Pro mě v současné době nejlepší divery, poměr cena výkon nemá konkurenci, navíc je mně omega nesmírně sympaticka. Rolex u mě skončil.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

Pro mě v současné době nejlepší divery, poměr cena výkon nemá konkurenci, navíc je mně omega nesmírně sympaticka. Rolex u mě skončil.

Bych neveril ze budes nadavat na rolexky...ale jako chapu-nynejsi jejich politika neni uplne supr...

Nakonec to jeste na potreti prehodnotim a pujdu je jeste zkusit-mel jsem je na ruce na gume a nebavilo me to...pak dam vedet jak jsem zas dopadl ;)

Odesláno

Celkem vtipná fotka vzhledem k tvému nicku - bubliny plynu (gas) na Omegách. Tady ta černá varianta nových bondovek se mi líbí nejvíc, i když na fotkách rád prohlížím i modré tak pro případnou koupi bych volil jednoznačně černou.   

Odesláno

Vypadají moc dobře a to i live. Zpracování je fakt moc dobrý.

Co jde o barvu, tak i za mě buď černý, nebo počkat na bílý, ale i ostatní nejsou špatný, jen trochu míň univerzální a hrozí rychlejší okoukání.

Odesláno

Ci uz su vlnky take, alebo onake, alebo su bez nich ide zo strany Omegy o ranu na istotu. Tato legenda posilnena silou najznamejsieho agenta bude stale tercom zaujmu a hlavne nakupu - v skratke povedane - za mna len mozem povedat, kto ich niekedy mal a predal, tak sa k nim chce vratit opat.... ci ma na to niekto iny nazor ? :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...