Johanes Odesláno 20. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2023 Klasika je skvělá. Zbavil jsem se jich v lednu a teď zjištuji, že se mi z celých seamasterů asi libí nejvíc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johanes Odesláno 20. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2023 Tak aspoň jedny vintage mi zůstaly.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 21. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2023 před 11 hodinami, martar napsal: Pecka!!! Já furt klasiku Díky :). Klasika je super, nadčasový hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukas Hejkal Odesláno 21. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2023 Tak vcera dorazily. Mam fakt radost 1. Omegy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 21. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2023 to je prvy prispevok, kurna... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomato Odesláno 21. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2023 3861 speedy hesalit na nové FKM gumě od Vanguard Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukas Hejkal Odesláno 21. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2023 Před hodinou, tomato napsal: 3861 speedy hesalit na nové FKM gumě od Vanguard Tyhle jsou v tuhle chvili dalsi sen Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borra Odesláno 22. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2023 před 18 hodinami, Lukas Hejkal napsal: Tak vcera dorazily. Mam fakt radost 1. Omegy. Tak vítej mezi "blázny" jestli tu budeš často, bude Tě to stát asi dost peněz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kloubik Odesláno 22. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2023 Ty moony jsou tak strasne fotogenicky hodinky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommasini Odesláno 22. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2023 Vlnky mě baví. Jednou jsem se jich zbavil, ale nešlo to bez nich Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 22. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2023 Modrá je dobrá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 22. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2023 Pořád baví Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dabelM Odesláno 22. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2023 (upraveno) Padla, tak na jednom Upraveno 22. září 2023 uživatelem dabelM Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 22. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2023 Na víkend nasazeny SMP Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JayT Odesláno 22. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2023 před 7 hodinami, Jeronimo napsal: Pořád baví Pěkný, akorát červený hodinky jsem taky měl a nejdou moc kombinovat s jinými věcmi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 22. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2023 před 2 minutami, JayT napsal: Pěkný, akorát červený hodinky jsem taky měl a nejdou moc kombinovat s jinými věcmi. Zase takový módní guru nejsem, ale bílé, černé hardy asi nejsou problém. Což je krom tmavě moré většinou to co nosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JayT Odesláno 22. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2023 Asi je to věc vkusu. Mně se sice červená líbí, ale časem jsem se jich zbavoval, protože mi to nešlo k obleku aj. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borra Odesláno 23. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2023 Dorazila módní policie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tarmi Odesláno 23. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2023 K černé nevidím problém. S ostatními barvami bych to nemíchal. Červené prvky na triku nebo teniskách jsou bonus. Že se nehodí k obleku je argument jako noha. To je jako bych řekl, že potápěčské brýle jsem měl několikrát, ale vždycky jsem se jich nakonec zbavil, protože se mi nehodily k obleku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seamaster Odesláno 23. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2023 Twl bych chtel mit vase problemy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se