shewcza Odesláno 8. října 2018 Nahlásit Odesláno 8. října 2018 máš pravdu jsou, upravoval jsem je v rychlosti na mobilu a když na to teď koukám na PC, tak je to hnus. Na mobilu to bylo celkem koukatelný. Tak pardon kluci :-)
kdojinej Odesláno 8. října 2018 Nahlásit Odesláno 8. října 2018 Jezis jakypak copak, fot vesele dal, netreba pardonu
Jenkiz Odesláno 9. října 2018 Nahlásit Odesláno 9. října 2018 Speedy tuesday Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Dokusan Odesláno 9. října 2018 Nahlásit Odesláno 9. října 2018 Když je to úterý Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
rooosta Odesláno 9. října 2018 Nahlásit Odesláno 9. října 2018 PO :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Hrabe_X Odesláno 9. října 2018 Nahlásit Odesláno 9. října 2018 Staré, prudce nosiltelné PO42 jsou prostě nejvíc!Omluva: v pracovním šeru, nepořádku a se starým telefonem jsem lepší zátiší ani kvalitu nedokázal. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Tomak Odesláno 9. října 2018 Nahlásit Odesláno 9. října 2018 Když je to úterý Pěkný barevný oživení omegovýho vlákna ty nový úterní speedy, navíc ještě na tahu, super
brumko Odesláno 11. října 2018 Nahlásit Odesláno 11. října 2018 Foto včerajšie ale na ruke furt. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
brumko Odesláno 11. října 2018 Nahlásit Odesláno 11. října 2018 Keramiky jsou prostě boží Súhlas Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník dabelM Odesláno 11. října 2018 Nahlásit Odesláno 11. října 2018 Ve frontě na pokladně v bance :-(
LukasX_cz Odesláno 11. října 2018 Nahlásit Odesláno 11. října 2018 Mám trochu problém. Nemůžu s nima řídit, protože místo na cestu čumím furt na ně...A navíc to bude oříšek na focení. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Fade Odesláno 12. října 2018 Nahlásit Odesláno 12. října 2018 Ve frontě na pokladně v bance :-( Ten tah je 1171 + 633 koncovky? Ten musím mít...
Návštěvník dabelM Odesláno 12. října 2018 Nahlásit Odesláno 12. října 2018 Ten tah je 1171 + 633 koncovky? Ten musím mít...Ano, přesně tak. V EU za 420,-?, v ČR za 13tCZK. Sent from my iPhone using Tapatalk
Mareka01 Odesláno 12. října 2018 Nahlásit Odesláno 12. října 2018 Že prý co pořád dělám v té garáži ....
Fade Odesláno 12. října 2018 Nahlásit Odesláno 12. října 2018 Ano, přesně tak. V EU za 420,-?, v ČR za 13tCZK. Sent from my iPhone using Tapatalk To jde ještě koupit? Já myslel, že už ho přestali vyrábět.
brownwld Odesláno 12. října 2018 Nahlásit Odesláno 12. října 2018 To jde ještě koupit? Já myslel, že už ho přestali vyrábět.Ta informace se nejakou dobu sirila, ale ve vidni prej neni problem 1171 sehnat
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se