ensi Odesláno 12. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2020 V 17. 8. 2020 v 9:07, prazskehodinarstvi napsal: Dobrý den, děkujeme za Vaši zprávu. Vaše hodinky Rolex Submariner budou k vyzvednutí v horizontu 2 týdnů. Problém řešíme, na naše náklady, s autorizovaným servisem Rolex. Kolega Luboš Vás informoval o problému se setrvačkou. Regulace chodu není možná standardním způsobem ani pomocí speciálního nástroje Horotec, který je určen přímo pro Rolex. V případě jakýchkoliv dotazů mě prosím kontaktujte. S pozdravem Simona. _ Pražské hodinářství s.r.o. Abych to tady uzavřel, protože se mě ptá snad každý koho potkám, tak Suby jsou doma a už nikam nemusí, vrátily se ve výborné kondici. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prazskehodinarstvi Odesláno 13. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2020 Dobrý den, děkujeme za Váš milý vzkaz. Pokud by bylo cokoliv potřeba do budoucna, samozřejmě se nám ozvěte. S pozdravem Simona. _ Pražské hodinářství s.r.o. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník tolja Odesláno 28. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2020 Od včerejška mám doma svoje GS 4522-8000. Dlouhá léta se mně válely v šupleti, sice v chodu, ale s problémem s překlápěním datového věnce, datum překlápěl pouze quicksetem, chodem bohužel ne. Před lety měl hodinky na diagnostice mechano a resumé bylo, že chybí některé díly a další díl , že je poškozený, určený na výměnu. Oslovil jsem tehdy Altro coby dovozce značky Seiko a ti se mně bohužel sice ne vysmáli, ale poslali do háje, a ať si prý koupím nové hodinky, tvl. já a nová Seika mechano navrhnul běžný postup ve formě sehnání vraku s dobrým kalibrem za rozumné peníze. To se bohužel ukázalo jako nereálné. Až nedávno začal s Ph spolupracovat můj hodinář. Tak jsem vyrazil na Barrandov. Se zde zmiňovaným Lubošem jsme se dohodli, že potřebné díly sežene na japonských aukčních serverech, že to bude akce v řádu měsíců a odhadl cenovou hladinu, kterou dodržel. S opravenými hodinkami jsem spokojený a s prací a jednáním Pražského hodinářství mám pozitivní zkušenost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JHonza Odesláno 28. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2020 Amputace kyklopa u Seiko, vše v pohodě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jacob Odesláno 29. října 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2020 Moc děkujeme za pozitivní vzkaz Vám oběma pánové a těšíme se zase někdy naviděnou. S pozdravem Jakub. _ Pražské hodinářství s.r.o. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jacob Odesláno 2. listopadu 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2020 Celkový servis dámských Rolex Datejust včetně renovace pouzdra a kovotahu. Vícefázové čištění v ultrazvukové čističce a následně mnoho hodin broušení a leštění :-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 2. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2020 Hezký. Ne nadarmo se říká - když chceš dojebat hodinky, dej je ženský. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exiztence Odesláno 2. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2020 Hele nemaj mít leštěné nožičky místo broušených? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jacob Odesláno 2. listopadu 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2020 Ano, ale majitelka chtěla satén, jelikož se ty leštěné nožky prý hned poškrábou a je to zeshora vidět. Pro nás je finální povrch opravdu otázkou chvilky, tudíž pokud si zde zákazník přál něco odlišného, není důvod se k tomu rovnou stavět zády :-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jacob Odesláno 4. listopadu 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2020 Pokud byste někdo sháněl nové Gravitymaster v limitce RAF (ref. GR-B200RAF), pár kusů máme skladem. Aktuálně jsou již v CZ distribuci vyprodané. Za mě moc povedené, sám jsem si je vzal také :-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sněhulák Odesláno 9. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2020 Mám s Pražským hodinářstvím pozitivní zkušenost. Obchod proběhl 100% v pořádku, komunikace byla rychlá a korektní. Sám bych koupil znovu a doporučuji. S. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jacob Odesláno 12. prosince 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2020 Moc děkujeme za nákup a budeme se těšit zase někdy příště :-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hanz21 Odesláno 15. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2020 V jiném vlákně jsem poptával pero na Moony, Jakub se nabídl s pomocí, jak slíbil - tak dodržel, vše rychlé a i s takovou drobností z hodinářského světa pomohl na jedničku. Takže co dodat... zkuste a uvidíte a ještě jednou velké díky! Honza Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jacob Odesláno 20. prosince 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2020 Rád jsem pomohl Honzo a děkujeme Ti za víno! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
igor261069 Odesláno 19. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2021 Ahoj Jakube, jak jste v hodinářství v této době (zítra)? Chtěl bych tam dovést hodinky dle domluvy a vyzvednout si Seika. Díky I. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jacob Odesláno 21. března 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2021 Přátelé, dlouho jsme zde neměli žádnou Seiko modifikaci a v temné době je potřeba si hrát . Nejedná se o divoký „cirkus“ na první dobrou, ale spíše o doladění Želv k dokonalosti. PS, pokud máte zájem o jednoduchou úpravu nebo úplnou individualizaci Vašich hodinek, určitě se nám ozvěte. - Seiko SRPC91 Save the Ocean jako základ - Safírové sklo s vnitřní antireflexní vrstvou - Luminiscenční keramická vložka lunety - Celočerná kovová vnitřní luneta (originál Seiko jsou plastové) - Minutová a vteřinová ručka z modelu Seiko SRPA21 - Černé datové věnce Seiko ve vzácné japonské Kanji verzi - Korunka s červeno-stříbrným logem - Kovotah Super Engineer II od Strapcode Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
igor261069 Odesláno 21. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2021 Kubo díky, maximální spokojenost. Zatím jsem je nedal z ruky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 21. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2021 Ty Seika jsou maximálně povedený. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
igor261069 Odesláno 21. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2021 Naživo jsou ješte hezčí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jacob Odesláno 10. listopadu 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2021 Po hodně dlouhé době trocha času na modifikaci :-). - Původně Seiko SKX007 - DLC úprava pouzdra, víka, korunky a lunety - Číselník ze Seiko Sumo - Černý datový věnec - Hodinová a vteřinová ručka v černé barvě, minutová ručka v oranžové barvě - Vnitřní kovová luneta s oranžovými detaily ladící k minutové ručce - Vypouklé safírové sklo s oboustranným antireflexem - Keramická vložka lunety kombinující matné a leštěné plochy - K pouzdru tvarovaný řemen Crafter Blue s černou DLC sponou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se