lucid Odesláno 4. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2018 I když jsem na fóru několik let, zatím jsem se ještě nikdy o historii modelů Seiko obšírněji nerozepisoval. Vždy mi přišlo, že buď už bylo vše napsáno nebo že už to někdo řekl přede mnou a lépe. Toto je tedy můj první pokus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 4. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2018 (upraveno) Tak to je správný konec pribehu! Ze stránek historie az do vlastnich rukou... Upraveno 4. července 2018 uživatelem petr_cha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
saboter Odesláno 4. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2018 Parádny príspevok aj nález . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 4. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2018 Paráda, jsou v dobrých rukou, gratuluju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azeppelin Odesláno 4. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2018 Super!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 4. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2018 Tak to je krásná práce s nádherným koncem. Moc gratuluji!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikymik Odesláno 4. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2018 Dost dobré počtení. A gratulace k super koupi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 5. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2018 Tak tohle je vazne parada Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 5. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2018 !!! fajnovej článek i příběh Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommasini Odesláno 5. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2018 Skvely cteni. A gratuluju. Je skvely, ze skoncily u tebe. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kamilb Odesláno 5. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2018 (upraveno) Díky za rozšíření obzorů a parádní čtení Upraveno 5. července 2018 uživatelem kamilb Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sacíbagr Odesláno 5. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2018 ...krásná práce, pane!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
špelda66 Odesláno 5. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2018 zatajený dech a husí kůže, nádhera zasloužíš si je Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 5. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2018 Diky za fajn cteni, o hodinkach a jejich historii jsem sice neco malo vedel, ale takhle do hloubky jsem nikdy nesel...vice takovych clanku zde!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzos Odesláno 5. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2018 Parádní úlovek, gratuluji ! A k tomu velmi obsáhlý a erudovaně napsaný článek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladar91 Odesláno 7. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2018 Palec nahoru! Ted je otázka jestli je děda dostal od amerického vojáka který jel v roce 1975 na výlet do Prahy (jedině asi jako špion) anebo od vietnamcekterý k nim ve Vietnamu nějak přišel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 7. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2018 Krásná mravenčí práce završená štěstím, které přeje připraveným. Děkuji a gratuluji. Při čtení pasáže o silné lumi a odlescích kovového náramku jsem si vzpomněl na tohle: http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/89719-odoln%C3%A9-hodinky-na-lov-st%C5%99elbu-les/?hl=%2Bhodinky+%2Bpro+%2Blov+%2Bles+%2Bst%C5%99elbu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramon Odesláno 9. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2018 Tak jsem koukal na ty astronomické ceny těch 6105. Přitom si myslím, že to nejsou nijak kvalitnější hodinky než starý želvy 6309. Nebo se mýlím? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Delapancha Odesláno 10. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2018 Mýlíš, jsou skvělé . Prostě žeru jejich tvar pouzdra s ochranou korunky. Ke kulatému cifru hranaté indexy... Navíc některé varianty strojku mají i hacking. Jen ty ceny a stav, to je na pytel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tondako Odesláno 16. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2018 Pěkný článek, gratuluji ke koupení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se