Přejít na obsah

Odraďte mě prosím od Zenithu

Doporučené příspěvky

Penez to je dost, vo tom zadna, na druhou stranu mi to pri dnesnich cenach neprijde az takova darda.. Co jsem mel Zenithy v ruce (pilotky, chronomastery), tak nemuzu rict kriveho slova, mozna mam neco s ocima, ale na pohled zpracovanim proste pecka.. Hodinky si delaji komplet sami, jde o in-house, skutecne swiss made cibule, se slevou pujdou mozna kolem 150 na kramu.. (?)  :whistling:  

Uz ted se tesim na fotky, jestli tedy budes za pionyra a pro dobro fora se "obetujes"...  :clap:  :thumbsup_anim:

Upraveno uživatelem Axel
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 123
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Jestli budes kupovat u Provaznika-bude to veselejsi...ale ja vubec nevedel ani řadove co to stoji...

Vis co-jsou to pekny cibule-o tom zadna...v hodinkach si projel (jako ja a spousta dalsich co zkousime i jiny nez proflakly znacky...) daleko vetsi hromadu nez tratis na pripadnem prodeji techto...

Jeste nez Ti to schvalim-coz vlastne chces-pisni co kvuli tomu prodas ;)

Jasný :-) No a co vlastně prodám, mám tady jednu zánovní sekačku, rodinný zájezd, auto, ledničku, no nic, ráno to proberu s manželkou a dám ti vědět....:-)

Odkaz ke komentáři

Ty jo resim dovču-gak zajezd by se hodil...

Budes muset pustit rybky?

Au, teď to zabolelo :-) Nevím, opravdu mě chytli a rád bych si je nechal. Uvidíme, když tak bych dal vědět, ale nejdřív zkusím ty prachy nějak vyřešit....

To geometr: Hezky napsané a nejspíše pravdivě :-)

Odkaz ke komentáři

Jedině ty na náramku, titan je taktilně velice příjemnej materiál - proč myslíš, že z něj dělaj dlahy a šrouby dovnitř do lidskýho těla .-) - Vážně, vem ten náramek, nebudeš litovat. OEM guma bude případně taky pálka, ale relativně menší.

Souhlasím, pár hodinek už jsem z titanu měl a byl jsem vždy spokojený.

No jinak kluci jdu nasosat hafo hafo kyslíku, jelikož mě čeká celodenní huntování těla s kamarádem z jednotky rychlého nasazení, takže můj mozek bude večer pracovat na jiné frekvenci, uvidím nákup i z jiného pohledu a pak se rozhodnu :-) Sakra, vždyť já mám jít za 14 dní má kopec a pět kilo nadváha, to je krach... A mimochodem, moc jste mi je tedy nerozmluvili, upřímně jsem překvapený jak moc se Vám většině líbí.

Odkaz ke komentáři

Na AP nedosáhnu. Saido máš pravdu, že kdybych neměl žádné hodinky, anebo jenom jedny tak do nich nikdy nejdu. Jde ale o to že mám v této době plnou kabelu, se všemi kousky jsem maximálně spokojený, takže už zbývá jenom jedno a to nahlédnout do nějaké té "vyšší" hodinařiny. Defy se mi strašně líbí a navíc mi přijde solidní i poměr ceny. Samozřejmě když nadhodíte ještě nějaké zajímavé kousky od jiných značek v této podobné cenovce, budu jenom rád :-)

Upraveno uživatelem African
Odkaz ke komentáři

Afri,

Zenithky moc pekne, ale:

1) Sice te neznam osobne, ale co tak pozoruju, tak mi fakt prijde, ze k tobe nejdou.

2) Mel jsem modre ingy. V podstate hodne podobne hodinky. Nizke, pohodlne, neobvykle, krasne na pohled, nebylo jim absolutne co vyknout. Proste vsechno bylo az moc dokonale. Uz se z nich raduje nekdo jinej. Blbe se to popisuje, ale nakonec musely jit. Trosku toho lituju, ale spis ne.

3) Kdyz do nich pujdes, tak rozhodne na tahu.

4) Gate na nich prodelas, to je asi jasny. Servis bych neresil, protoze tak dlouho to nevydrzi.

5) Na skeleton zapomen, to je humus, ze ktereho ti vydrzi nadseni tak den...

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...