Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 173
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
  V 8. 11. 2018 v 10:29, JAJA napsal:

No tvl, tak to jsem zvědav co to bude. Přeji ať to výjde...

Děkuji. Je to dost na klid, s modráskama jsem very happy, takže pokud se neprodají, jede se dál :-)

Odesláno

Hm, čekal jsem, že je budeš mít tzv. "na furt", ale tento koníček je nevyzpytatelný...každopádně už asi tuším, kdo bude jejich nástupce :-).

Odesláno

Doublematic? :). Pokud jo, tak ja bych osobne nechal defy. A ne proto, ze ty double v prodeji maji drblou levou spodni nozku. Prijdou mi hezci.

Odesláno

Asi tak týden zpět jsem se bavil s Longem, že bych ty tvoje Zenithky celkem zkusil. A on na to - tak počkej asi dva měsíce, on je beztak střelí. No a jak se spletl...byl to tejden :D

Odesláno

:-) Tak je zkus, dám ti kamarádskou slevu, nebo je vyměním s Longem za diamant... :-) Doublematic je parádní časomíra, souhlasím.

Odesláno

Afričané, opravdu ty doublematicy? S ohledem na velikost a hlavně zaměření jsou to ty poslední, které si u tebe dovedu představit...

Odesláno

Bohužel přesný model nemůžu říct, protože všude okolo číhá haldy supů, nacházíme se na nebezpečné půdě, pssst :-) Ukázal jsem je své ženě, ta řekla že mi hráblo a hodinu na to že mi je koupí k vánocům, tak jsem se jí zeptal, a nehrabe náhodou tobě? :-)

Odesláno

Ale to já bych si je nechal koupit ani bych nemrknul brvou, ani bych se moc nezastyděl, ale to by byl megaprůser provalit cenové hladiny našich koníčků...myslím že by bylo po vánocích ruk cuk :-)

Odesláno

aha, já myslel, že má tušení  :lol2:  tak to už je mi jasný. Mám to podobně. Ale drahá, tyhle už mám dlouho. Naposled s Tudory BB jsem řekl, že jsem je vyměnil za primky  :clap:

Odesláno

No, sám teď pravě asi nevím, jsem zmatený, protože ten Doublematic je taky famózní :lol2: No nic, třeba se modrásci neprodají a bude klid, každopádně jestli nad nimi někdo zde uvažujete, neváhejte a pište, určitě se nějak dumluvíme. Jsem připravený s cenou dost výrazně pohnout  :newyear: 

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...