JAJA Odesláno 8. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2018 No tvl, tak to jsem zvědav co to bude. Přeji ať to výjde...
African Odesláno 8. listopadu 2018 Autor Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2018 V 8. 11. 2018 v 10:29, JAJA napsal: No tvl, tak to jsem zvědav co to bude. Přeji ať to výjde...Děkuji. Je to dost na klid, s modráskama jsem very happy, takže pokud se neprodají, jede se dál :-)
pepyczek Odesláno 8. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2018 Hm, čekal jsem, že je budeš mít tzv. "na furt", ale tento koníček je nevyzpytatelný...každopádně už asi tuším, kdo bude jejich nástupce :-).
Návštěvník Mitak Odesláno 8. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2018 A co teda chceš koupit?
Dzos Odesláno 8. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2018 Doublematic? . Pokud jo, tak ja bych osobne nechal defy. A ne proto, ze ty double v prodeji maji drblou levou spodni nozku. Prijdou mi hezci.
ragu Odesláno 8. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2018 Asi tak týden zpět jsem se bavil s Longem, že bych ty tvoje Zenithky celkem zkusil. A on na to - tak počkej asi dva měsíce, on je beztak střelí. No a jak se spletl...byl to tejden
African Odesláno 8. listopadu 2018 Autor Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2018 :-) Tak je zkus, dám ti kamarádskou slevu, nebo je vyměním s Longem za diamant... :-) Doublematic je parádní časomíra, souhlasím.
JAJA Odesláno 8. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2018 Afričané, opravdu ty doublematicy? S ohledem na velikost a hlavně zaměření jsou to ty poslední, které si u tebe dovedu představit...
African Odesláno 8. listopadu 2018 Autor Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2018 Bohužel přesný model nemůžu říct, protože všude okolo číhá haldy supů, nacházíme se na nebezpečné půdě, pssst :-) Ukázal jsem je své ženě, ta řekla že mi hráblo a hodinu na to že mi je koupí k vánocům, tak jsem se jí zeptal, a nehrabe náhodou tobě? :-)
kuncák7 Odesláno 8. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2018 Jsi blazen, ale stastnej blazen :-) a to ti preju. Mozna budes litovat, jednou.
shewcza Odesláno 8. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2018 To jsi šťastný muž. Ta moje mi dnes řekla, ať ji hlavně nekupuju další hodinky na vánoce :-D
African Odesláno 8. listopadu 2018 Autor Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2018 Ale to já bych si je nechal koupit ani bych nemrknul brvou, ani bych se moc nezastyděl, ale to by byl megaprůser provalit cenové hladiny našich koníčků...myslím že by bylo po vánocích ruk cuk :-)
shewcza Odesláno 9. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2018 aha, já myslel, že má tušení tak to už je mi jasný. Mám to podobně. Ale drahá, tyhle už mám dlouho. Naposled s Tudory BB jsem řekl, že jsem je vyměnil za primky
tenge Odesláno 9. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2018 V 9. 11. 2018 v 5:38, LovecK napsal: @ Afri: Zenith Defy Skeleton?ty nejsou výrazně jinde cenou..to bych si tipnul na Zenith 21
Dokusan Odesláno 9. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2018 Já tipovat nebudu a nechám se překvapit. Kdybych na to měl ruku, volil bych Defy El primero skeleton.
African Odesláno 9. listopadu 2018 Autor Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2018 No, sám teď pravě asi nevím, jsem zmatený, protože ten Doublematic je taky famózní No nic, třeba se modrásci neprodají a bude klid, každopádně jestli nad nimi někdo zde uvažujete, neváhejte a pište, určitě se nějak dumluvíme. Jsem připravený s cenou dost výrazně pohnout
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se