T1000 Odesláno 3. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2018 Taky jsem našel starou fotku dortu, který jsem kdysi dávno dostal od ženy ke kulatinám. Třístovky na strapu Sežrali jsme ho hned, byl výborný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 3. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2018 Pridam taky neco. Nejaky mesic zpatky jsem dostal od sve mile Doxa SubT Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farkyostrava Odesláno 4. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2018 to si teda nekdo dal fakt zalezet ;-) steelfishe i s antireflexem :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitris.k Odesláno 28. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2019 Taky přidám jeden čerstvý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 28. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2019 (upraveno) Tak ten je libovej! I lupa zvetsuje :-) A vubec, hezky to tady mate, chlapci. Ty rucne zdobeny jsou naramny a ta prace a trpelivost obdivuhodna.Svagrova take dela dorty, mel jsem pro ni v posledni dobe dve zakazky s logem fotbalovych muzstev a je to teda srani s tim, to vam povim :-) Upraveno 28. srpna 2019 uživatelem Murphy97 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 28. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2019 Ta zvětšující lupa je vážně k sežrání. Odesláno z mého ASUS_Z01RD pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 28. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2019 To vypadá že je to fotka na nějakém papíru co jde sníst. To až taková dřina nebude.A vůbec Rolády mají být na roládě a ne na dortu :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitris.k Odesláno 28. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2019 Ano, přesně tak, je to natištěno na jedlém papíru.Chuť výborná, vnitřek čoko-malina přesně tak jak to mám rád :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 28. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2019 Já to střelil od boku :-) Asi také cesta, jinak je to tvoření samozřejmě piplačka... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 3. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2021 Tak ho přidám i sem tedy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 3. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2021 Hustej. Hned bych zakrojil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 3. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2021 Tak ten je take super! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 3. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2021 Tohle je fakt neskutečný - stínování cifru, trefená barva, vlnky, datumovka, vroubkování korunky, kónickej heliák... Nemáš ještě foto z více úhlů (a z boku)? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 3. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2021 To neni neskutecny, to je "fotka" na jedlem papire. Tedy myslim... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 3. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2021 No já bych si tipnul že je to fotka na jedlým papíře prilepená na fondan. Ale hezký to je. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 3. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2021 Na cifr se vyserte, ta krabice je skvela! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 4. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2021 (upraveno) Jo je to fotka samozřejmě Ale i tak je to super udělaný. Krabice je pecka Upraveno 4. července 2021 uživatelem Kristian.nov Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RobertPlant Odesláno 8. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2021 Já měl předloňský narozeniny tenhle. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se