Přejít na obsah

Stavba domu (rady, tipy)

Doporučené příspěvky

podsklepena chalupa se asi nedá podříznout,což?Jediná možnost asi jen injektáž, podle toho co jsem našel na netu. A taky píšou, že injektáž není řešení na věky.

Dokusan:postupuješ hezky,sleduju tě pečlivě:-)...taky bych chtěl s tím pohnout.Nebo mi v hlavě vrtá, starou chalupu nechat a vedle vyšvihnout novou dřevostavbu a neřešit totál rekonstrukci.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No podriznout se dá i podsklepená, jen nebudeš mít izolovaný sklep. Ale aspoň ti nebude vzlinat vlhkost nahoru. Jinak ta demolice a výstavba nové dřevostavby je jistě k diskusi, ale já se tou cestou nevydal. Prostí týden budu mít novou krytinu. Další týden okna a už to bude veselejsi

Odkaz ke komentáři

Nieco podobne pachal pred rokmi otec a odvtedy uz to 100 krat preklial. Rekonstrukciu iba ak pamiatkari nedovolia nic ine.... inak do toho vrazis ako za novy a na konci budes mat aj tak stary. Ja to vidim na sebe a to mam tu rekonstrukcou len hodne light.

Odkaz ke komentáři

No musí se to udělat s citem a odborně. Kdyby to měl být luxusní rodinný dům, tak to zbouram abych nemusel dělat kompromisy. Takhle je to fajn, super starej sklep, barák co má nějakou historii. Sto let starý trámy imoregnovany býčí krví (ne, není to pověra)

Odkaz ke komentáři

Řeším to samý. Co je pro tebe malý? 2m?? Máš tam spodní vodu? Samonosný nebo to chceš obetonovavat? Já potřebuji aspoň 5m?,stále hledám a přemýšlím.

Asi tam hodím toto

post-44633-0-17582900-1584468447.jpeg

Upraveno uživatelem Dokusan
Odkaz ke komentáři

Kluci, kdo mate neco rozdelano, stavite dale bez preruseni? Zacinate pozorovat nejakou nervozitu u stavebnich firem? U me aktualne stavebni dozor v karantene a stavebni firma prestala regulerne komunikovat.. Na dome se dobre 3 tydny nic nedelo. Uver nekde na pul cesty vybranej, dum ve stadiu hrube stavby, skoncili jsme u pripravy na sadrove omitky..  :sweatdrop:

Upraveno uživatelem Axel
Odkaz ke komentáři

Řeším to samý. Co je pro tebe malý? 2m?? Máš tam spodní vodu? Samonosný nebo to chceš obetonovavat? Já potřebuji aspoň 5m?,stále hledám a přemýšlím.

Asi tam hodím toto

Voda je v 18 metrech. 

Převážně jíly.

Chtěl bych samonosnou, ale nakonec asi vyměknu, prý jsou s nima děsný zkušenosti...

Představa, že bych měl tohle zakopat do země, mě donutila přehodnotit svoji lásku k Eduardu Štorchovi. Podle mého prostě ty mamuty museli lovit jinak...

Odkaz ke komentáři

Loni jsem dělal dešťovku - bandaska 3,7m3, takovej ten model ponorka od Vernea. Dobrý stránky nicoll - u nich jsem si vybral nádrž a ostatní si řešil sám (čerpadlo, vodárna). Mimochodem, je to dobrý pocit, nesplachovat a neprat v pitné.

Instalace ve stísněných podmínkách..

post-5667-0-39132600-1584473250_thumb.jpg

post-5667-0-00217000-1584473252_thumb.jpg

post-5667-0-38669400-1584474083_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...